Vip Brother 2017 - тема 2

• 242 176
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 940
 А всъщност с кого е изневерила Богданска?

# 2 941
Абсурд е раздялата на Лудия репортер и Богданска да е само театър. Циркът на Петканов я беше докарал до зверска депресия. Никой нормален човек не би си го причинил сам.

# 2 942
  • sofia
Тъпи бяха аргументите на Богданска. А ББ каза, че била се обосновала добре.
Ми те с Петканов са любимците му този сезон.

# 2 943
Явно. На бас, че и довечера ще гледаме поне половин час сапунката Богданска-Петканов.
Като чуя как го спрягат за плейбой въпросния и ме напушва смях. Laughing
А Мегз нещо й хлопа.. да се вземат с плейбоя. Макар че тя нали има мъж. А може и да няма вече..

# 2 944
Ми те с Петканов са любимците му този сезон.
Сигурно залага на тях да се сдобрят по времето на формата, а защо не и годеж, пръстен, сватба... Няма на Сашка Васева или Маргарита Хранова да разчита да ни сюрпризират с някаква лИбов, та Wink
На мен най-интересна продължава да ми е Ваня Щерева. Първата изненада (и то не положителна) е факт - Мария й била най-симпатична сред участниците Rolling Eyes

# 2 945
Явно. На бас, че и довечера ще гледаме поне половин час сапунката Богданска-Петканов.
Ох, нье! И пичиета не помагат на тая изтормозена сага. На мен ми е много скучна.... Вече!

# 2 946
  • На ръба..
Имам спомен, че беше влизала в психиатрия, докато преодолее шока от историята с Даниел...не вярвам да е било театър, ама Данито нищо плейбойско не виждам в него...в лице ми е даже като недоразвит

# 2 947
Ваня Щерева и мен ме изненада като каза, че Мария й е най-симпатична. Rolling Eyes

Ако Богданска и Петканов се съберат в шоуто, би било прекалено. Никой поне малко разумен няма да повярва, че е истина. Би било гавра със зрителите.

Даниел в лицето прилича на кон.

# 2 948
  • Бургас
Не мога да се съглася,че кариерата на Мария е успешна. WhistlingВинаги е била в сянка.

# 2 949
Чак пък в психиатрия, не вярвам.
Изключително безинтересна история, да не кажа, че и двамата са ми противни вече с това натрапване от страна на сценаристите.

# 2 950
Да, след като запази пълно мълчание, с което ме спечели, бе приета вечерта за малко, или така пишеше по сайтовете, след това с нея е работил психолог. Добре си е свършил си е работата. Защото се опитвам да се поставя на нейно място и ако ми предложат да съм под един покрив с тоя плужек не бих се съгласила, но или пак има нещо между тях, или всичкото цирк е за пари. За тия пусти пари какво ли не правят.

# 2 951
  • София
Даниел затова е приел житейската роля на шут. Ако беше красив или поне с хармонични черти, щеше да има самочувствие и спокойствието, което дава на мъжете хубавите черти на лицето и бих казала красотата им.

# 2 952
Аз съм за Мария в дадената ситуация, Богданска я номинира,защото се дразнеше ,че Даниел и обръща внимание по време на тренировките. Доста тъп номинация-бил и слабо място Даниел и историята с него. Ами защо влизаш то целия сезон се върти около това? ooooh!

# 2 953
  • София
Даниел затова е приел житейската роля на шут. Ако беше красив или поне с хармонични черти, щеше да има самочувствие и спокойствието, което дава на мъжете хубавите черти на лицето и бих казала красотата им.
Така е, но може да се старае да е просто забавен, а не да се прави на шут в буквалния смисъл.

# 2 954
Ми не всеки може да е красив като Цуню Naughty

Общи условия

Активация на акаунт