Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 40 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 81 109
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Отспъпката за рожденик на ДМ, важи ли за промоционалните продукти?

Да. Важи за всичко.

# 661
Взех си от безплатните комплекти на La roche-posay Effaclar за проблемна кожа/ще сложа снимка/, досега не съм ги ползвала и влизам да похваля почистващия, измиващ гел - деликатен, премахна ми излишния себум, кожата ми стана мека, бих си го купила, пробата беше от по-големичките - 15мл. и успях да ползвам няколко пъти, за разлика от останалите две - по 3мл., които не ми стигнаха и за едно хубаво намазване Simple Smile и не мога да кажа с точност как ми подействаха.

# 662
  • София
Аз също си взех от мострите на ла Рош (както и на Виши). На мен ла Роша много ми изсуши сухите участъци и сега го слагам само в Т-зоната. На Виши ми харесаха кремовете. Вътре има и талон за 10лв отстъпка от цената на доста продукти.

# 663
Аз също си взех от мострите на ла Рош (както и на Виши). На мен ла Роша много ми изсуши сухите участъци и сега го слагам само в Т-зоната. На Виши ми харесаха кремовете. Вътре има и талон за 10лв отстъпка от цената на доста продукти.

Благодаря ти, че спомена за Виши, не знаех за тяхната кампания, намерих я и ще ги пробвам, стига да има още тестери по аптеките. Simple Smile

На мен гелът на La roche ми се отрази добре, може би защото вече премахнах сухите участъци, но дългосрочно - не знам, ще пробвам и ще видим. Simple Smile 

# 664
От коя аптека сте взели кутията на Ла рош? Blush

# 665

http://www.laroche-posay.bg/apteki/International/lokator-na-apte … t=LaRoche%20Posay

На този линк, можеш да видиш градовете и като цъкнеш на съответния, ти излизат и аптеките.

Аз я взех от Сейба.

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 13:12 от M.K.S.

# 666
Имам особено мнение за тоалетните млека и от много години не ползвам мляко за почистване на грим и лице. На Евтерпа харесвам продуктите.

Би ли споделила какво е мнението ти? Интересно ми е да прочета различна гледна точка.

# 667
  • Стара Загора
Благодаря, че споделихте за мострите на Ла рош, не знаех за тяхната кампания, със сигурност ще се възползвам.

В Лили:
CРЯДА, 25.10.2017.
ШОК ЦЕНА
-20%
ПРОДУКТИ ЗА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕ

# 668
  • МАРС
А на Виши линк към кампанията?

# 669
Аз взех от  sopharmacy, но ги дадох на сестра ми ... от там бях взимала и на виши

# 670
А на Виши линк към кампанията?

http://www.vichy.bg/%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B8-%D0%BF% … utm_content=Vichy

Това е линк към градовете и аптеките.

Последна редакция: пн, 23 окт 2017, 08:24 от M.K.S.

# 671
  • София
Имам особено мнение за тоалетните млека и от много години не ползвам мляко за почистване на грим и лице. На Евтерпа харесвам продуктите.

Би ли споделила какво е мнението ти? Интересно ми е да прочета различна гледна точка.

Тоалетните млека не почистват добре лицето. "Набиват" всичко, което е на лицето ни в порите. Почистват само отгоре-отгоре.... Но това е само мое мнение.

# 672
  • В къЩи.
Би ли споделила как почистваш лицето си? Грим на очите,кожа...
Стана ми много интересно и любопитно.
Благодаря. bouquet

# 673
И аз имам същото мнение за млеката. Почиствам грима с мицеларна вода. Искам да попитам някой ползвал ли е продукти на Palmers (за лице), защото ми се иска да пробвам някой продукт. С мазна проблемна кожа съм. Някакви препоръки?

# 674
При мен се получава същото, когато си почистя лицето и очите с мляко - размазва и имам усещането, че лицето ми не е почистено добре. Използвам мицеларна вода.

Общи условия

Активация на акаунт