киста на яйчника

• 35 019
  • 74
  •   1
Отговори
# 45
И аз мисля, че няма връзка.

# 46
На мен ми правиха изследвания за кистата казаха ми че е най-обикновенна.Пих Ясмин 4 месеца и пак няма ефект.Повечето сте от София каже някой специалист в лапарото който да работи със здравната каса.Защото след като няма гаранция,че няма да имам повече кисти какъв е смисъла да ходя на частно като има и добри лекари работещи със здравната каса.Пуснах тема в справочника и ми препоръчаха д-р Николай Попов в Шейново.

# 47
Когато аз имах проблем с киста и на мен ми препоръчаха д-р Попов от Шейново. Проучих и мненията из форума - от него всички бяха доволни. Така че успех! Аз лично не съм била при него, т.к. се наложи коремна операция, но мисля че доста момичета са минали през неговите ръце. Желая ти всичко най-хубаво!

# 48
На мен ми правиха изследвания за кистата казаха ми че е най-обикновенна.Пих Ясмин 4 месеца и пак няма ефект.Повечето сте от София каже някой специалист в лапарото който да работи със здравната каса.Защото след като няма гаранция,че няма да имам повече кисти какъв е смисъла да ходя на частно като има и добри лекари работещи със здравната каса.Пуснах тема в справочника и ми препоръчаха д-р Николай Попов в Шейново.

Добре де, като пиеш Ясмин и ти като мене, защо нямаме ефект? Сигурно е слаб и не ни действа...Но аз нямах проблеми и болките ми бяха поизчезнали, а сега пак ми се появиха и коремът ми се издува и ме болят яйчниците, особено левият...Преди пък беше точно обратното, повече от дясно...Общо взето и двата яйчника ме болят, та пия и обезболяващи за болките, плюс Ясмина...Но притеснението ми е, че не се чувствам добре от известно време насам и съм с болки...И да подчертая, болят ме яйници най-вече след цикъл...

# 49
Ходих при д-р Попов много съм доволна от него,за сега.Другата седмица ще ми правят лапарото.

# 50

Добре де, като пиеш Ясмин и ти като мене, защо нямаме ефект? Сигурно е слаб и не ни действа...Но аз нямах проблеми и болките ми бяха поизчезнали, а сега пак ми се появиха и коремът ми се издува и ме болят яйчниците, особено левият...Преди пък беше точно обратното, повече от дясно...Общо взето и двата яйчника ме болят, та пия и обезболяващи за болките, плюс Ясмина...Но притеснението ми е, че не се чувствам добре от известно време насам и съм с болки...И да подчертая, болят ме яйници най-вече след цикъл...

Бях на гинеколог и той ми каза, че нищо не виждал и накрая отидох на скенер и се оказа, че имам не една киста, а цели две, на двата яйчника по една! На левия е с размери 4 на 4 см., а на десния 5 на 6 см. Кошмарът е пълен!  На всичкото отгоре съм на Ясмин в продължение на половин година вече, а проблемите ми се увеличават! Преди бях само с една киста на десен яйчник и беше малка, а сега съм още по зле! Отчаяна съм и се чувствам безпомощна от всичко, което ми се случва! Имам и мастопатия на гърдите, при положение, че не съм раждала! С една дума кистите прехвърчат и към гърдите ми!

# 51
  • София
Ходих при д-р Попов много съм доволна от него,за сега.Другата седмица ще ми правят лапарото.
Стискам ти палци! Не се притеснявай въобще за лапарото!  Peace

mariahcarey_love, откъде си? При кой лекар ходиш?

# 52
А имат ли симптоми тия кисти? newsm78

# 53
Всичко мина ок.То не било толкова страшно.Добре,че най-после се наканих да ми я махнат тази досадна киста защото е почнала и да си прави обвивка около яйчника,но успяха да ми го спасят.

# 54
здравейте!
можете ли да ми кажете доколко се поема от Здравната каса лапероскопията? Вече и аз не знам на какво да вярвам, но най-вероятно преди операцията ще опитам и хомеопатия...

# 55
  • София
Хомеопатията едва ли ще ти помогне.  Thinking Лично питах председателката на дружеството на хомеопатите - не съм сигурна в името на обединението - и тя не ми даде нито един пример, който хомеопатията да е помогнала при лечение на ендометриоза. Не знам твоята киста каква е. Лапароскопията се поема от НЗОК. В някои болници обаче искат такса за избор на лекар за операцията.

# 56
Погледни тук.
 Hug

# 57
  • Burgas, Bulgaria
извинявам се на авторката че нахлувам така в темата и обаче съм много притеснена.Когато откриха моята киста 3ч. след това ме оперираха и отстраниха яйчника защото кистата го беше изяла.Диаметъра и е бил 9-10см. като имате в предвид че нямах никакви симптоми и съм ходила редовно на профилактика.просто една сутрин неможах да се изпраня от болки и се оказа че кистата се е осукала и е била редспукване.Оперираха ме в онкология защото според док това нещо е било много твърдо на пипане .както и да е
тази сутрин кошмара се повтори с болката-същата тази пронизващата но отшумя.Когато обаче вдигам малкия се засилва .Много ме е страх направо ...... знам че трябва да отида на лекар но  Sick
дали не е от секциото нещо  newsm78 може би сраствания.Като вадеха бебока док е останал още час и 15мин. да чисти сраствания .

# 58
Най-добре да посетиш гинеколог, с ехограф ще се види дали има нещо Hug

# 59
  • Burgas, Bulgaria
предния път докторката  не я вида с ехографа а чак като ме прегледаха с вагиналния иначе спореше че това не е гиникологично
.:.Stef.:. благодаря за съвета ще се наглася психически до понеделник че ми писна аз като посетя лекар и все на операции ме карат  Tired

Общи условия

Активация на акаунт