Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви ефекти могат да се очакват от билките за поликистозни яйчници и кисти?
Каква е краткосрочната и дългосрочната ефективност на хапчетата на д-р Тошков?
Какви са потенциалните странични ефекти на билките и добавките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви ефекти могат да се очакват от билките за поликистозни яйчници и кисти?
Билките, предназначени за лечение на поликистозни яйчници и кисти, обикновено се считат за средство за регулиране на хормоналните нива и менструалния цикъл. Когато хормоните са балансирани, съществува възможност кистите да намалеят или дори да изчезнат. Потребителите често съобщават за подобрение в състоянието си след определен период от време, обикновено около три месеца.
-
Каква е краткосрочната и дългосрочната ефективност на хапчетата на д-р Тошков?
Краткосрочната ефективност на хапчетата на д-р Тошков може да се наблюдава в рамките на месец, като много потребители съобщават за видимо подобрение в състоянието си, включително намаляване на кистите и регулиране на овулацията. Въпреки това, дългосрочната ефективност зависи от индивидуалния организъм, продължителността на приема и комбинирането с други терапии или билкови решения. Някои хора съобщават за задържане на фоликули при прекъсване на лечението.
-
Какви са потенциалните странични ефекти на билките и добавките?
-
Каква роля играе диетата при лечението на поликистоза?
-
Откъде мога да закупя билки и колко струват?
Мисля,че писах някъде за билките от аптеката на Поп Богомил.Днес се обадих и след като жената по телефона ме разпита за моето състояние,каза,че ще ми изпрати 2 чая,единия за поликистозата,за кистите,и другия-за овулация.Каза,че няма странични ефекти,билките се пиели 3 месеца,и после се пиели други билки които спомагат забременяването.тези 3 месеца трябва да следа кистите и дали ще има ову.Вие какво мислите по въпроса?Има ли някой който да ги е пил,и да е доволен? 
Сега ми ги донесоха,пише ,че се пият 3 пъти дневно.Аз поръчах 2 чая,доста чайове на ден ми се събират!