Забременели след ин витро - Tема 39

• 55 215
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Момичета дайте съвет .Цяла нощ повръщам и имам разстройство.Температура меря нямам.Място не мога да си намеря от притеснение.Вирус ли е знам ли?На какъв лекар да ходя днес е събота
Това ми прилима на вируса който върлуваше наскоро. Звънни на Аг-то си да ти каже какво да пиеш. Иначе знам, че може смекта. Мини и малко на препечени филийки и варени картофи и ориз за няколо дена.

# 571
Момичета дайте съвет .Цяла нощ повръщам и имам разстройство.Температура меря нямам.Място не мога да си намеря от притеснение.Вирус ли е знам ли?На какъв лекар да ходя днес е събота
Това ми прилима на вируса който върлуваше наскоро. Звънни на Аг-то си да ти каже какво да пиеш. Иначе знам, че може смекта. Мини и малко на препечени филийки и варени картофи и ориз за няколо дена.
Мерси Варки, много ме е страх да не навреди на бебето нещо.Като повръщам ме напъва на корема много.Засега ще опитам без лекарства или пък да пийна парацетамол.Тези дни пих много магнезии заради стягане в корема.дали пък не е от него

# 572
Кети аз изкарах същия вирус 2-3 дни държи, ниска температура, но много гадна. Питах аг и каза за разтройството Лопедиум 3*2 макс или смекта, но била много гафна, а за повръщането Деган 3*2 пак макс. Парацетамол може през 6часа по едно. Изписаха ми и инфлуцид и тонзилотрен той е за гърло. Като трябвале ударно първия ден да пия през 30минути редувайки ги. Дано мине бързо

# 573
Парацетамолът само за температура и болка ще помогне. Вземи Смекта, тя се дава и на бебета, така че няма да ти навреди. Ако трябва питай АГ, за успокоение, но вземи нещо, че ако се обезводниш ще е по-лошо за бебето.

# 574
  • Пловдив
Магнезият и в части доста често магнезиевият диаспорал може да те разхлаби, но щом има повръщане по-скоро е неприятният вирус. Смектата няма да ти наврди. Кинсултирай се и с аг-то, дори и в събота не вярвам да не ти вдигне.

# 575
Аз ходих до спешния, защото повръщах и водата, която пия и ме беше страх от обезводняване. Температура вдихнах през деня, след прегледа,  до 37,8, свалях я с компреси на китката и челото от оцет и вода.

От няколко дни ми се подува долу в дясно и понякога мястото става твърдо. Като легна наляво изчезва. Дали е бебето това? Понякога ме и боли, без да се втърдява, като иглички. Лекарите ми казват, че може да е от всичко...

# 576
В коя седмица си? Щом като легнеш на другата страна може и то да е.
Аз от 7-ми месец нататък получавах такова усещане на целия корем - ставаше твърд и като изтръпнал за часове (т.е.  не са били контракции, те са по-краткотрайни). Като питах Панайотова каза, че най-вероятно е от позата на бебето.

# 577
Лив, тези бактерии всеки път в една и съща лаборатория ли ги намират? Или където и да пуснеш изследване ги изолират? Аз се бях завъртяла в един порочен кръг с една лаборатория, която първоначално сметнах за много добра, защото само тя изолира бактерии при мен и мъжа ми. И се започна едно лудо пиене на АБ, след нето ново изследване и нова бактерия, различна от лекуваната. И това нещо продължи може би половин година, докато накрая се осъзнахме, че това няма как да се случва. Дори и лекар изкоментира, че не е възможно, след като видя всички резултати, лечение и периода за който са се случили нещата. Излизаха бактерии, които не само не бяхме чували, но и в интернет инфото беше оскъдно Grinning  следващите ни изследвания, в няколко други лаборатории, бяха ок и спряхме да се тровим с АБ

# 578
В коя седмица си? Щом като легнеш на другата страна може и то да е.
Аз от 7-ми месец нататък получавах такова усещане на целия корем - ставаше твърд и като изтръпнал за часове (т.е.  не са били контракции, те са по-краткотрайни). Като питах Панайотова каза, че най-вероятно е от позата на бебето.

Да, точно такова е, като изтръпване. Миналата събота и неделя беше така, сега пак. Явно така му е удобно на човека.

# 579
  • От Луната
Мен ме оправи бебето. Спим и той цока. Събужда се - цока ... Изобщо никакво на поискване. Първите 10 дни цокаше почти денонощтно. С почивки на 20-30-50мин. Буден ли е суче. Ни лицртин, ни копър, ни консултант, ни врачка помогна .... Само бебето. После почнах и да цедя, за да стимулурам кърмата.
Нощен спи при мен и пак сучеше. Само това го успокояваше, понеже имаше адски колики.
И така и до днес ... Вече няма колики, но го мъчат зъби.

Деган за гадене ми помагаше, но за часове. Той лекува само симптомите на гадене. Оправих се с цинарикс и гавискон. Все още пия цинарикс. Много ми помогна.

# 580
Благодаря за съветите момичета.Имам и главоболие и силни болки в кръста.Много е гадно не мога да се наместя в леглото

# 581
Лив, тези бактерии всеки път в една и съща лаборатория ли ги намират? Или където и да пуснеш изследване ги изолират?
Джеси, където и да пусна излизат и все са едни и същи - Е коли.  Sad Всеки път пускам в 4 различни лаборатории в 2 поредни дни с идеята да хвана ако има лабораторна грешка...засега винаги излизат навсякъде. Лошото е, че и лекарите вече се видяха в чудо как може след 4 курса със силни АБ да не се махат. Вчера бях на нефролог в Токуда и там пуснах нови проби, да видим какво ще препоръчат.  Praynig

Кети, много кофти с този вирус!  Sad Момичетата хубаво са те посъветвали, има доста неща които може да вземаш, за да се облекчи положението. Може и Хидратин алфа да си вземеш, за да не се обезводниш. Дано да минава бързо!  Praynig

Мистик, може да е от бебчето това - моето го усещах много ниско и от ляво в тези седмици  - и на УЗ си се виждаше, че е там. После като ми се вдигна плацентата и бебка порасна вече се измести по-нагоре и към центъра на корема.  Peace

# 582
Аз от няколко дни усещам нещо странно в корема и то само като стана от леглото. Като лежа - нищо. Чудя се дали е бебето. Струва ми се много рано да е то - 15+4г.с. и го усещам много високо - 2-3 пръста над пъпа. А на бхс ви казаха, че съм с предна висока плацента и вероятно ще усетя бебето по-късно от обичайното, което ми казаха е около 20-та г.с. Ако не е бебето, от какво може да е това усещане - все едно нещо ме подпира или балонче възсух се движи в тази част на корема?

Последна редакция: сб, 07 окт 2017, 15:08 от Jessy_85

# 583
  • София
Над пъпа няма как да е бебето в този срок на бременността.
С растежа на матката, другите органи си “разместват”.

# 584
Здравейте момичета и аз да се включа с притеснението от това вече в 19с С близнаци и все още нищо не усещам дори и къркорене.При последния преглед с фетал в 17г.с доктора каза до седмица ще ги усетиш но уви нищо засега.Малко предистория.На 37 първа бременност след няколко неуспешни опита всичко за сега е ОК с иследванията термин 05.03.

Общи условия

Активация на акаунт