Забременели след ин витро - Tема 39

• 55 217
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Ани, здравей и добре дошла. А усетих близнаците в 21-22 седмица, така че спокойно. Ще ги усетиш и лека и спокойна бременност до жив и здрав финал.

# 586
Ани, лека бременност! Ако ти е предна плацентта, първа бременност се усещат по-късно бебешките движения.

# 587
Олеле не е ли късно.Доктора какви надежди ми дава само цели пет седмици.Притеснявам се понеже бремеността ми протича без никакви симптоми като гадене повръщане наддаване на кг.и всякакви неразположения.Едва в четвъртия имах леко коремче и цялото това очакване е доста неприятно.Благодаря ви.

# 588
Ани, всяка бременност си е индивидуална. На мен не ми личеше и изведнъж в шести месец ми щръкна корема. Радвай се, че нямаш симптоми и се наслаждавай на бременността.

# 589
Да и това за плацентата попитах но ми каза че всичко си е както трябва да е.С двуяйчни близнаци съм две палави моми който само на апарата виждам засега

# 590
  • Пловдив
Ани, добре дошла! Лека и безпроблемна бременност до пухкав розов бебешки финал! Ако си с предна плацента наистина ще ги усетиш по-късно. После обаче ще има тумба лумба в коремчето ще видиш с тези две госпожици Simple Smile

# 591
Благодаря ви,момичета

# 592
Добре дошла, Ани Simple Smile Не го мисли - аз съм с близнаци в 20+2г.с. и все още не ги усещам. Всяко нещо с времето си Simple Smile Всичко най-хубаво ти пожелавам Hug

# 593
Предната плацента си е в реда на нещата, просто е специфика, която води до по-късно усещане - ритат нагоре/навън, а не към теб - затова.

# 594
  • София
Добре дошла Ани и от мен.
Аз утри влшзам в 21 седмица, с предна плацента съм и аз все още не усещам нищо, а на всеки преглед го виждам на ехографа, че не се спира. А и аз като теб от самото начало нямам почти никакви признаци.

# 595
И аз съм с близнаци,усещам ги някъде от две,три седмици.По някога чак ме гъделичкат,странно ми е,но е хубаво.Виждам как пулсира коремът ми.Не се притеснявай,ще дойде и този момент.Hug

# 596
  • От Луната
Ани, добре дошла! Едно носталгично ми е... Ти си с моя термин, миналогодишен Wink
Сега вече на 7м Wink

Лив, ехх тея гадове как не ги изтребихте Sad.

# 597
  • София
Ани, привет и от мен. И аз съм с двуяйчни близнаци, в понеделник влизам в 32 г.с. Плацентата ми е задна висока и започнах  да ги усещам след 20 г.с., да не говорим, че съм 160 см, а коремът ми не ми се вижда мнооого голям засега. Спокойно, всичко е индивидуално.
Тревожа се в тези дъждове и грипове с тоя мой синузит- нямам хрема, но носът ми е постоянно запушен. По принцип есента и зимата при влажно време не му обръщам внимание, чап - пат си слагам капки, но сега се тревожа синузитът да не е опасен за бебетата - все пак е възпаление Confused
Също чета, че постоянно си правите изследвания, а пък аз дотук имам всичко на всичко 2 пъти урина - чиста и веднъж влагалищен - юли, на който се видя, че имах гъбички, които лекувахме. Напоследък обаче имам по-жълтеникаво течение и се чудя дали да не поискам изследване - на ЖК съм чак на 19.10., но в понеделник ще ходя при моя си гинеколог.

# 598
Мен от четвърти месец ме питаха кога ще раждам (толкова огромен корем имах), а не усетих нищо почти до раждането Mr. Green Та не се замисляйте много!

# 599
  • София
Оххх, Кристииии.
Всеки път като стане въпрос за усещане на бебето и се сещам за теб  Hug

Общи условия

Активация на акаунт