Забременели след ин витро - Tема 39

• 55 197
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Бананче, аз съм така да се каже dogperson и няма да се изказвам за котките Rolling Eyes Но за стопанина му всяко животно без значение от вида е като дете. Така че без значение от пристрастията нямам право да критикувам, който да е. А тези без животни пък изобщо нямат такова. "Всеки да си гледа паницата".
Ох Кристи пак ме разсмя Laughing Аз съм с един миниатюрен дзвер, но е като за няколко. Просто си представих картинката с няколко такива като него. Добре, че хладилникът е с фризерна част отдолу та да не може да стигне.

# 631
Ами Дънди, бяга от тях, знае си интереса. Какво я очаква, само ако знае, горката.Joy

# 632
Ами Дънди, бяга от тях, знае си интереса. Какво я очаква, само ако знае, горката.Joy

хахахахах - питах те, защото нямам опит, но имам приятелка, която има женска котка, която спи до бебето, когато спи, но събуди ли се и дим да я няма. Крие се в гардероба в една от кутиите, където тя си държи дребни неща. хахахаха
С две думи се чудих, дали е странно или просто инстинкта им за съхранение е по-добър от този на кучетата.

# 633
Момичета извинявайте, че пак досаждам с моите болежки. Бях болна 3 дни лекувах се с разни хомеопатични лекарства, вчера бях като нова и реших, че съм оздравяла, да ама не. Днес инфекцията е слязла надолу към гърдите и какво ли не правих, гаргари, чайове, мед и лимони, джинджифил, мазах се с ракия и мед, но болката неспира. Появи се и кашлица, гърдите ми всякаш поомекнаха, почти не съм усещала бебето и се чудя какво да правя. Cry В спешния център незнам колко ще са компетентни да ми изпишат лечение, а в АГ едва ли някой от докторите ще ме преслуша и назначи лечение, а имам чувството, че до утре няма да мога да дишам изобщо. Какво да правя, моля дайте съвет

# 634
  • Пловдив
Теди, хапвай мед. Къде те боли, гърлото или гърдите? Утре сутринта иди до личния си лекар да те прислуша. За кашлица можеш даси вземеш Стодал. За мен много ефикасно е като обеля един лимон режа го на малки парчета и го обърквам с мед. Комреса с ракия не е препоръчителен май, не се притопляй, че това е по-опасно.

# 635
Теди, трябва да отидеш на лекар, задължително трябва да те чуе ЛЛ и да се вземат мерки. Съжалявам, че ти продължават страданията.

# 636
Отиди в спешния, ако не могат да се справят, ще те посъветват какво да правиш и къде да отидеш.

# 637
Варки и гърлото и гърдите ме болят много, обаче вече се намазах с ракия. Sad дано не съм навредила много Cry
Дънди, задължително ще отида при ЛЛ утре, но се притеснявам до тогава да не се усложня още повее, че при мен винаги витусите протичат много трудно и бързо се разиват.
Благодаря ви за отговорите, ще де моля всичко да е наред с бебенцето и да успеем да овладеем нещата

# 638
Теди, при мен пък се появи някакво парене при уриниране, което не може да се разбере от къде е, тъй като преди време пих антибиотик за уроинфекция, няма бактерии, но си ме пари и боли уретрата. Другата седмица се надявам да се вредя на преглед при нефролог. Честно казано предпочитам още антибиотик, дори венозен, отколкото инфекция. Явно удря някакви по-слаби места в организма. Много е неприятно.

# 639
Теди, при мен пък се появи някакво парене при уриниране, което не може да се разбере от къде е, тъй като преди време пих антибиотик за уроинфекция, няма бактерии, но си ме пари и боли уретрата. Другата седмица се надявам да се вредя на преглед при нефролог. Честно казано предпочитам още антибиотик, дори венозен, отколкото инфекция. Явно удря някакви по-слаби места в организма. Много е неприятно.
Дано не е сериозна инфекцията и дори да няма такава ще стискам палци. Имунитетите ни явно са много слаби и веднага се сриват при атакуване от бактерии. Аз също вече предпочитам антибиотик отколкото да се влошавам и само да удължавам вируса с бабини лекове

# 640
Момичета, дано скоро всичко приключи.
Теди, спокойно изкарай тази нощ о утре на лекар.
Мистик 🙁

# 641
Tеdi,както varki ти е казала мазането с ракия е противопоказно за бременни. Аз също се мазах един път преди да разбера и съм нямала проблем след това. Освен ракията , противопоказно е и краката в гореща вода и сол- и двете загряват и беше свързано нещо с кръвообръщението, та от там и не е полезно за бебето. Едва ли е вредно че вече си го направила, просто не го прави отново.

# 642
Теди, ще се оправиш, стискам палци да е бързичко.
Въпреки че и микробиологията ми е чиста, ми изписаха и вагинални таблетки антибиотик + противогъбично, но облекчение няма. Утре трябва да излезе новата микробиология.
Явно си е от бъбреците или пък съм станала мега чувствителна, понеже не знам вие как сте, но аз след последното бръснене, не можех да си пипна кожата, толкова силно ме болеше. За интимната област говоря.

# 643
  • София
Лайти, да не са гъби пък сега.
По спомени (да не те излъжа), урината не се сее рутинно за гъби. Мисля, че трябваше изрично да се поиска изследване за гъби.

# 644
  • Пловдив
Теди, ходи ли до ЛЛ. Преслуша ли те, какво каза? Как си днес?

Общи условия

Активация на акаунт