Забременели след ин витро - Tема 39

• 55 187
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Лайти, да не са гъби пък сега.
По спомени (да не те излъжа), урината не се сее рутинно за гъби. Мисля, че трябваше изрично да се поиска изследване за гъби.

Ами във влагалището преди нямаше гъби, днес ще видя от новата микро дали има, но аз така или иначе слагам противогъбично в момента, но ефект няма.
Най-много ме боли сутрин или ако по някаква причина (преди излизане) е по-малко или след като съм пила повече хапчета. Но като цяло си имам постоянен дискомфорт де. Sad

Теди, пиши как си.

# 646
  • София
Лайти аз говоря за урината. Влагалищния секрет се сее за гъби рутинно. Но да се надяваме, че там като няма и в урината няма.
Имай предвид, че в момента повечето лигавици набъбват и товя може да те дразни

# 647
Да, да, разбрах, че е за урината, но нали слагам противогъбични и затова реших и за чистата микробиология да спомена 😆
За лигавицата, да, от доста време си ходя със запушен нос, но засега винаги е запушена само еднат ноздра, та се диша.

# 648
  • София
Това с лигавиците е ужас. Особено през нощта. Аз пък се сдобих от две нощи с нещо като гастроезофагиален рефлукс. Връща ми се в гърлото, та чак ми се повръща и после с часове не мога да спя. А забелязвам от два три дни и някаква лека температурка при мен, дано не настивам.

Дано днес Тедито е по-добре.
Мистик, много неприятно това с болките и дискомфорта, дано откриете скоро какво го предизвиква.

# 649
Елдорадо, за рефлукса Гавискон сироп.

# 650
  • София
Елдорадо, за рефлукса Гавискон сироп.
И по-висока възглавница

# 651
Здравейте момичета, не съм много добре и днес. Ходих до личната лекарка и продължавам с инфлуцид и тонзилотрен, изписа ми и Тавипек за отхрачване за кашлицата и в краен случай АБ Оспамокс. Ще изчакам обаче до вечерта да видя дали ще се повлиая от тези лекарства и няма да почвам за сега АБ. Сутринта бебето беше застанало в едната част на корема ми и с часове не мърдаше и ходих да я видят, от аг ми казаха, че и наатях им се отразява това състояние и се скриват. Надявам се до сряда да съм по-добре, че ще пътуваме за втората фм до Добрич и не ми се иска да съм каъо парцал.

# 652
  • София
Мерси, Мистик, след малко ще отида да си взема, че не се търпи.

Нандинче, аз вече спя след случките почти седнала, ама то така спи ли се?!

# 653
  • Пловдив
Теди, ако не си добре направо почвай антибиотика. Все пак е съобразен със състоянието ти. По-добре да го пресечеш по навреме отколкото да слезе надолу.
Елдорадо, това с киселините наистина е много неприятно. Мен ми помага кисело мляко. Вечер след вечеря става страшно.

# 654
  • София
Елдорадо, знам миличка.
Обаче толкова време сме чакали и сме се борили, че аз съм приела и ще изтърпя всичките неразположения

# 655
Аз вечерята я пропускам, но Гавискона наистина много помага. След всяко хранене по една супена лъжица и преди лягане още една.

# 656
Теди, ако не си добре направо почвай антибиотика. Все пак е съобразен със състоянието ти. По-добре да го пресечеш по навреме отколкото да слезе надолу.
Елдорадо, това с киселините наистина е много неприятно. Мен ми помага кисело мляко. Вечер след вечеря става страшно.
Вече го започнах, без него няма да стане явно.

# 657
Момичета връщам се от преглед при д-р Димова и съм много притеснена.От мин.седмица имах стягания и втвърдяване и като посетих спешния кабинет шииката беше 3.32.Днес се е скъсила на 3см. и матката е чувствителна има контракции.Изписа ми магнерот 3×2 и Утрогестан 2×2 и само лежане.На всичко отгоре и кръвното ми е високо и ме прати на кардиолог утре да ми сложи холтер.Направо съм адски притеснена.Шийката ако продължава да се скъсява.....Днес влизам в 25 седмица.
Веднъж скъсена шийката възвръща ли си старите размери?

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 16:27 от kеtti

# 658
  • Пловдив
Ketti, не се притеснявай! И двата пъти ли я мериха с вагинален ехограф? Ще видиш, че ще се оправят нещата, като си лежиш и не се натоварваш! А за кръвното много момичета по време на бременност вдигат кръвно. Принципно изписват, мисля че допегит хапчета и се овладява ситуацията. Хубаво е да го проследиш няколко дена. Да не е скочило заради силното ти притеснение? Това са неща които се контролират, така че бъди спокойна, това е най-важното, за да може и бебчето да е спокойно.

# 659
Ketti, не се притеснявай! И двата пъти ли я мериха с вагинален ехограф? Ще видиш, че ще се оправят нещата, като си лежиш и не се натоварваш! А за кръвното много момичета по време на бременност вдигат кръвно. Принципно изписват, мисля че допегит хапчета и се овладява ситуацията. Хубаво е да го проследиш няколко дена. Да не е скочило заради силното ти притеснение? Това са неща които се контролират, така че бъди спокойна, това е най-важното, за да може и бебчето да е спокойно.
Варки,и двата пъти с вагинален да.Едното мерене е мин.седмица във вторник другия е днес.Водя си дневник за кръвното и като съм си вкъщи няма проблем.В деня на прегледа винаги го вдигам защото съм притеснителна много.И аз го отдавам на притеснение но ще ходя утре макар че трябва да пътувам отново около 60км.Това че се скъсява шийката не е добре нали?

Общи условия

Активация на акаунт