Забременели след ин витро - Tема 39

• 55 296
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Катлея, надявам се всичко да е наред и с двете бебчета! Стискам ти палци! 😘

# 271
Катлея, дано всичко от тук нататък е добре и ти и бебчовците да сте спокойни  Hug

# 272
Катлея, успех !

# 273
Катлея, дано всичко от тук нататък е добре и ти и бебчовците да сте спокойни  Hug

Мерси, Жанче Simple Smile Много стиснати палчета на теб!!!

# 274
Катлеа, цял ден те мислих, но се радвам, че нещата не изглеждат толкова страшни, колкото ти бяха представени.
Имай предвид, че Михова е невероятен специалист и няма да ти каже нещо, ако не е сигурна в това което казва. Има шанс и Господ ще помогне - вярвам, че ще стигнете до жив и здрав финал. Само се стреми да бъдеш колкото се може по-спокойна, а ако трябва на прегледи ще ходиш и през ден.

Знае ли се за проблема - по-лесно се намира решение за него. Не е приятно, че има специалисти у нас, които се изказват крайно без да мислят за емоционалната страна на въпроса и какво биха ти причинили. Но сега това го хвърляш зад гърба си и продължаваш напред. Hug

# 275
  • София
Здравейте момичета ,търсих темата скоро и не можах да я намеря.Официално се присъединявам към вас.С някои мацки се познаваме отдавна,с други ще ми е приятно да се опознаем.Успех на всички и лека и безпроблемна до края Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 276
Катлеа, цял ден те мислих, но се радвам, че нещата не изглеждат толкова страшни, колкото ти бяха представени.
Имай предвид, че Михова е невероятен специалист и няма да ти каже нещо, ако не е сигурна в това което казва. Има шанс и Господ ще помогне - вярвам, че ще стигнете до жив и здрав финал. Само се стреми да бъдеш колкото се може по-спокойна, а ако трябва на прегледи ще ходиш и през ден.

Знае ли се за проблема - по-лесно се намира решение за него. Не е приятно, че има специалисти у нас, които се изказват крайно без да мислят за емоционалната страна на въпроса и какво биха ти причинили. Но сега това го хвърляш зад гърба си и продължаваш напред. Hug

Да, възхитена съм от Михова - обяснява много подробно и спокойно всичко. Нямаше нещо, което да ми се наложи да я питам допълнително. Сега се уча да живея с мисълта, че всеки момент може да се случи нещо и се опитвам да мисля позитивно Simple Smile

Благодаря ти за позитивните мисли и за палчетата Hug

# 277
  • UK
Браво, Катлеа, чаках и аз да видя какво са ти казали на прегледа, много се радвам на окуражителните новини! Вярвам, че малките ще са борци и всичко ще е наред!

# 278
  • В сърцето на любимия човек
Катлея - не съм била точно в твоята ситуация, но бях с много контракции още от 15-16гс и съответно през цялата бременност се страхувах да не родя преждевременно. Позволявам си от тази гледна точка да ти дам един съвет - не живей с мисълта, че нещо лошо ще се случи. Обърни нагласата си от положителната страна и си поставяй краткосрочни цели, например следващ преглед или етап от развитието на бременността. Така ще имаш своите малки победни стъпки, които ще ти помагат да стигнеш до успешен край. На мен много ми помагаше да следя в един календар какво точно се случва с детето във всеки един ден/седмица/месец. Ако ще си по-спокойна си купи домашен уред за детски тонове и си слушай бебчовците всеки път щом имаш нужда. Имай предвид, че положителната нагласа на майката се отразява положително и на децата, а това от своя страна е половината от успеха. Когато ти си спокойна и бебетата ще са спокойни, кръвотокът ще е нормален,  няма да се въртят и ритат допълнително, а това за теб в случая е важно.

# 279
  • София
Лив, протеинът ми го изписа лекаря след като общия ми белтък беше под долна граница въпреки обилното ми белтъчно хранене - сега два месеца по- късно с протеина + варени белтъци, извара и ред други общия белтък е малко над долната граница - просто младежите си искат своето.
Катлея, новините не са толкова лоши - мисли позитивно, следете положението изкъсо при много добри специалисти и всичко ще е наред. Не ходи при случайни лекари - особено с близнаци - трябват си много добри.

# 280
kkattllea, просълзих се като прочетох - от облекчение! Всичко ще е наред!
+1 за съвета на Пънчето, супер е. Само бих те посъветвала като влезеш в 3-тия триместър всяка седмица да ходиш при Михова.

# 281
Катлея - не съм била точно в твоята ситуация, но бях с много контракции още от 15-16гс и съответно през цялата бременност се страхувах да не родя преждевременно. Позволявам си от тази гледна точка да ти дам един съвет - не живей с мисълта, че нещо лошо ще се случи. Обърни нагласата си от положителната страна и си поставяй краткосрочни цели, например следващ преглед или етап от развитието на бременността. Така ще имаш своите малки победни стъпки, които ще ти помагат да стигнеш до успешен край. На мен много ми помагаше да следя в един календар какво точно се случва с детето във всеки един ден/седмица/месец. Ако ще си по-спокойна си купи домашен уред за детски тонове и си слушай бебчовците всеки път щом имаш нужда. Имай предвид, че положителната нагласа на майката се отразява положително и на децата, а това от своя страна е половината от успеха. Когато ти си спокойна и бебетата ще са спокойни, кръвотокът ще е нормален,  няма да се въртят и ритат допълнително, а това за теб в случая е важно.

Много ти благодаря за подкрепата! Не знаех, че има такъв уред за тонове, но ако е така, веднага си взимам! Златна си - много много мерси за всичко! Hug

# 282
  • Пловдив
Varki, в 17-та съм, но нали съм параноя. Close

С Михова гледахме хематома, още си стои, но е доста по-малък и добре структуриран (каквото и да означава това), но умирам от страх с него + бактериите в урината, които ми откриха. Днес пуснах контрола на стерилната урина, че все още си имам дискомфорт, да видим дали са още налични.
Здравей,и аз съм с хематом като тебе и след второто настаняване в болница след кървене от 2 седмици не съм ходила,доктора каза,че го има все още и ще се чисти.Това,което си мисля сега е,че
Съм чиста и нямам никакво зацапване и се чудя Как ще се изчисти този хематом!

# 283
  • В сърцето на любимия човек
Напиши в Гугъл персонален фетален доплер (даже има тема във форума).
Единият модел е този: http://www.angelsounds.de/en/home-eng/

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 11:27 от пънче-мънче

# 284
Varki, zauberinen, и аз бях с хематом (да, наистина беше в 9 г.с.) и наистина се абсорбира сам. Аз имах кафеникаво зацапване около 2-3 седмици и то при повече движение. Тогава док ми каза да лежа и да не мърдам поне месец. След това хематома изчезна. Не знам доколко съм полезна с това, само знам, че хематомите се оправят с много лежане. Стиксам ви много палчета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт