Забременели след ин витро - Tема 39

• 55 191
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Момичета,знам че няма общо с вашите разговори не съм се включвала отдавна сега съм на края на 16 седмица и настинах.Знам че не е кой знае какво но след всичите наши премеждия за мен си е много притеснително,да не стане нещо на бебка.Боли ме гърлото и имам хрема за сега,нямам температура, взимам парацетамол,витамин С, чай от лаЙка и мед с лимони.

# 676
  • Пловдив
Момичета,знам че няма общо с вашите разговори не съм се включвала отдавна сега съм на края на 16 седмица и настинах.Знам че не е кой знае какво но след всичите наши премеждия за мен си е много притеснително,да не стане нещо на бебка.Боли ме гърлото и имам хрема за сега,нямам температура, взимам парацетамол,витамин С, чай от лаЙка и мед с лимони.
За гърло моето аг каза прополки, може и едни за смучене исла минт, били мн.ефикасни. Мед с лимони си прави всеки ден. За хрема или солена вода, може и Олинт или Виброцил, казвам какво моето аг ми е казала ☺ За кашлица може Стодал. Полежавай си чайчета, силна храна и дано мине за няколко дена. За гърло съм чела и, че Тантум верде за пръскане много помагал. Ако не се подобриш за 2-3 дена по-добре иди да те види личния.

# 677
Включвам се към съветите на Варки и мога да добавя на мен лл какво изписа - инфлуцид и тонзилотрен и ако имаш температура 3*1 парацетамол. Инфлуцида и тонзилотрена ги смучех първия ден през 30мин ударно. Стържи си и джинджифил или си го прави на чай с мед и лимон. Дано го пресечеш бързо.

# 678
Само да вметна, че в олинта и виброцила има ксилометазолин - основна съставка на повечето стандартни капки за нос, която е противопоказна при бременност. Парацетамол няма смисъл да се пие, щом няма температура.
На мен добре ми си отразява Биозин мама. Като настина взимам Осцилококцинум, повече витамин С, Хербитосин за гърлото. Много липов чай с мед, лимон и прополис - по 10 капки два пъти на ден.

# 679
  • Пловдив
Вие сте златни.Благодаря ви...

# 680
  • Пловдив
Само да вметна, че в олинта и виброцила има ксилометазолин - основна съставка на повечето стандартни капки за нос, която е противопоказна при бременност. Парацетамол няма смисъл да се пие, щом няма температура.
На мен добре ми си отразява Биозин мама. Като настина взимам Осцилококцинум, повече витамин С, Хербитосин за гърлото. Много липов чай с мед, лимон и прополис - по 10 капки два пъти на ден.
Jessy, благодаря за допълнението! Точно,  олинта и виброцила съдържат ксилометазолинби затова допълних, че го е казала моето аг. ☺

# 681
  • София
Във Виброцил-а няма ксилометазолин, но не става за бременни

# 682
Химиотерепевтик само звучи страшно.
Ципрофлоксацина също е химиотерапевтик.
Кети, тези 3 мм не бих ги отчела изобщо като скъсяване

Нандин утрогестана за шийката ли се изписва?Интересно ,че от спешния кабинет ми изписаха и нош па,а днес докторката на жк ми каза да не го пия само при болки.

# 683
  • София
Знам, че в по-късни седмици го изписват за шйката (утрогеста)
А но шпа можеш да си пиеш.
А също така знам и че е нормално да има не болезнени контракции (не много на брой естествено). Матката е мускул, върху който в момента има въздействие. Слушай си доктора и прави каквото ти каже.

# 684
Момичета,искам да ви попитам какъв чай мога до пия сега по време на бремеността? Не съм болна. Просто ми се пие много,но чета,че някои не се препоръчват сега.

# 685
Момичета,искам да ви попитам какъв чай мога до пия сега по време на бремеността? Не съм болна. Просто ми се пие много,но чета,че някои не се препоръчват сега.
На мен на трансфера ми казаха само липа и шипки. И в билкова аптека ми казаха същото.

# 686
На мен на трансфера ми казаха само липа и шипки. И в билкова аптека ми казаха същото.
Благодаря

# 687
Но до колкото знам шипката запича ,която има проблем да внимава.

# 688
Деспина, можеш да пиеш лайка, липа и джинджифил- суров който го режеш и попарваш.

# 689
Лайка - не.

Общи условия

Активация на акаунт