Серенити Бей Бийч Клуб 2017/2018

• 34 332
  • 272
  •   1
Отговори
# 270
Това е супер новина, радвам се, че споделихте, въпреки тона.
Моите впечатления от тогава още да допълня, като ето, че отново ще са стари и неактуални, но какво пък толкова да се промени- плажът беше кофти, мръсна вода и камъни, не знам след наводнението как са нещата и хотелът е далеч за разходка до центъра. Тогава имаше шатълчета. Пак казвам, ние бяхме с малки деца, много при това и за нас беше перфектен, заради анимацията, не сме скучали нито ние, нито децата. В никой друг хотел не са ни изкушили да се включим в нещо
Ами ние обичайно почиваме в хотела в края на юни/началото на юли или втората седмица на септември, когато водата е чиста и спокойна. Малките камъчета на вход в морето отдавна ги няма, но това си зависи каква е била зимата. При много бурно море през зимните месеци, водата троши крайбрежните скали и довлича камъчета до брега. Чадърите на хотела отдавна са изнесели още в ляво, посока кв. Василико и пред тях няма ивица от камъни. От бурите няма никакви сериозни поражения, нито в хотела, нито на плажа. Всичко е отремонтирано, поддържано и чисто. Единствено това лято ги нямаше шалтета на плажа, но за нас беше дори по-добре, че не обичаме да лягаме на такива от чисто хигиенична гледна точка. За шатъл не съм питала, до миналата година имаше такъв. Това лято не съм виждала, но не ни е трябвало да ходим до града. Иначе има крайбрежна алея, която започва почти след съседният хотел и стига до Царево. Около 2 км е и който му се разхожда може да я ползва. Ако изобщо ходим до града то е само с автомобил или такси. За анимацията не мога да съм полезна, защото нас тя не ни вълнува. Има някакви занимания през деня около басейните и на плажа, а вечер има детска дискотека и след това програма за възрастни. Скечове, бинго, караоке, музика на живо, куиз и т.н.(за нас е само фон). До преди две години на плажа имаше А-ла-карт ресторант, но след бурята вече го няма, а и по-добре, че не беше нещо особено.

# 271
Чакам ранните записвания , детето ще е безплатно за последен път и смятам , че там ще ни е добре . А-ла-карт-а за мен беше + спокойна вечеря с хубава гледка .

# 272
Чакам ранните записвания , детето ще е безплатно за последен път и смятам , че там ще ни е добре . А-ла-карт-а за мен беше + спокойна вечеря с хубава гледка .
Ел_Си, имай предвид, че вече от 3 години А-ла-карта го няма. Беше даден за заведение на плажа, но след наводнението през 2023 г. беше разрушен. Това лято беше като павилион на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт