Любители на кучета - тема 75

• 34 742
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Сиви аз особено много се радвам. Ако ми се правеше на претенциозна голям глад щеше да види каквато съм ината и аз Laughing Laughing Laughing Laughing В бебешкото време се опитваше да си предава номерата ама бързо й отидоха опитите на кино Laughing Laughing Laughing Имаше и един период ,където МП не запомнил каква й е храната и взел някаква, която визуално му приличала на нея Laughing Laughing Laughing Там вече без добавки не искаше и да помирише. Само тогава й угаждах да й слагам добавки, защото направо си я ядеше , колкото да не умре от глад Laughing Laughing Laughing След 1 седмица зор, я подарих на комшийка Laughing Laughing Laughing Няма да си мъча прасенцето я Laughing Laughing Laughing Whistling

# 631
  • София - Рим и обратно
Внимавайте и около контейнерите за смет - слагат отрова в наденици, месо... да тровят бездомни котки. Днес видях една филия с отгоре намазана сурова кайма, оставена до кофата Anguished. А моята, както се е изпедепцала да смотае за половин секунда де що може, очите са ми на 6.
Аз да питам тези, които пробваха Лукулус, как е? Четох, че марката е собственост на Зооплюс, така че звездите и ревютата там не са ми полезни 😅. Аз трябва наистина тия дни да сменя храната, явно Акана не й понася, за жалост.

# 632
  • София
Кафе с мед, аз храних с Лукулус известно време, но нямам някакви впечатления. Добре беше, но изходния материал беше повече. Вероятно на друго куче ще понесе по различен начин.
Как е муцунката, оправи ли се вече?

# 633
  • София
Аз останах много приятно изннадана от Брит, поръчахме втори чувал. Капризия взе да я харесва, а и козината и е станала една лъскава и копринена, направо е кеф да я галиш.  Heart Eyes

# 634
  • София
аз храня наполовина с Лукулус
50/50 Лукулус и ТОУ
ама от по-малко от седмица и нямам чак големи наблюдения
зле със сигурност не и се отразява
и го харесва

аз обаче го ползвам за награда, тоест цялата сутрешна порция я давам като наградки за Добро куче, браво
а ТОУ давам като цяла порция на вечеря
така като ми забегне из двора в работата е по-мотивирана да дотича веднага, като се разсвиркам
щото много обича да обикаля, а двора е над десет  декара има сумати сгради

Брит кеър или синия брит
аз котките раня с кеър и са разкошни
лъскави, пуфкави

# 635
жгмъц, погледнах Брит, имат добри цени тук, ти от къде поръчваш и коя точно?
http://www.zoofast.bg/brit-premium-adult-m-pg-14347.html

Последна редакция: ср, 18 окт 2017, 07:02 от Госпожица Дух

# 636
Аз да питам тези, които пробваха Лукулус, как е? Четох, че марката е собственост на Зооплюс, така че звездите и ревютата там не са ми полезни 😅. Аз трябва наистина тия дни да сменя храната, явно Акана не й понася, за жалост.

Ние сме на Лукулус от месец вече и съм доволна. Яде си я с кеф, изходния материал е малко и твърд Simple Smile козината е супер мека и кадифена, но не знам дали е заради храната или заради новия шампоан. Като цяло ми прави впечатление, че е по-лакома от обикновено, но това може да се дължи и на сезона, започва да си трупа мазнинки Simple Smile

# 637
  • София
жгмъц, погледнах Брит, имат добри цени тук, ти от къде поръчваш и коя точно?
http://www.zoofast.bg/brit-premium-adult-m-pg-14347.html

Точно от тук поръчвам, ето тази:BRIT Premium Light, защото Биани е кастрирана и беше нашишкавяла много. Сега отслабна и е супер.  Wink
http://www.zoofast.bg/brit-premium-light-pg-14351.html

# 638
  • София - Рим и обратно
Оф, ще се побъркам с тия храни, честно Rolling Eyes.
Коте, оправи се, изследванията вече са отрицателни за всички паразити, но традиционно си ака кашаво следобед. Вече почвам наистина да се убеждавам, че не усвоява правилно храната. Знам, че досаждам във всяка тема с това, но....тая нощ цяла съм сънувала храни, ако щете вярвайте Crazy. Луда работа.
За Брит, тамън се бях навила да й взема с агнешкото за чувствителни стомаси, и в зоомагазина един взе да ме убеждава колко лоша храна било, щели да я спират.... На кого да вярвам, не знам.

Гледам и Хепи дог имат серия за чувствителни с агнешко.

# 639
  • София
Това със спирането не ми се вярва. Струва ми се, че искат да ти продадат нещо по скъпо.  Thinking

# 640
  • София - Рим и обратно
Това със спирането не ми се вярва. Струва ми се, че искат да ти продадат нещо по скъпо.  Thinking

Със сигурност има нещо вярно в това, което казваш, съвет от ветеринари с магазин чувам с половин ухо само Grinning.
Тук намерих една стара интересна дискусия:
http://arsofia.com/forums/discussion/28/s-kakvo-da-hranim-/p1

За жалост, не ми помага много.

# 641
Ще й поръчам Брит.
кафе, не доаждаш Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 окт 2017, 07:01 от Госпожица Дух

# 642
  • София - Рим и обратно
Май ще поръчам Госби Джуниър... Няма царевица, няма пшеница, без пилешко, трици, соя, вредни консерванти, с висок процент Омега.

# 643
  • Sofia
Усеща шушоната емоционалното ми състояние и не се отлепя

Оооо, усещат и още как.. Тези дни имаме проблеми с баща ми, тичаме по болници и всички сме много изтормозени. В момента, в който седна някъде, Страхо се настанява ето така върху мен и само ме наблюдава, близва от време на време и се гуши много...

И аз неведнъж съм досаждала с хвалбите за Brit Care, страхотна храна е според мен, а това за спирането дано не е вярно, че... ooooh!

# 644
.

Последна редакция: ср, 18 окт 2017, 07:00 от Госпожица Дух

Общи условия

Активация на акаунт