Форумски липси - 5

• 178 341
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Чек, ти пък защо реши да начукваш канчета?
Всеки има право да си каже мнението, а в такава тема, мек брус не може да има!
Все пак, тук сме хора с поне средна интелигентност и образование, та безумните твърдения на Феята няма начин да приемем за нормални.
Прекалено прозрачни са и мотивите ѝ да размахва парадоксалната би сексуалност на 11 годишното си дете.
Няма да се учудя, ако самата тя се е бъгнала от експериментите с организма си.

# 1 411
Котки вегани ли има вече?  😀
Тя преди имаше ли котки, или са й нови?

# 1 412
Имаше куче, което хранеше със сурово месо.
Това преди да стане веган. Сега не знам къде е кучето и дали не е станало веган и то.

# 1 413
  • София
Кучето отдавна не е при нея. Ако не се лъжа, член на семейството май имаше алергия (мнооого бегъл спомен) към животинката и те му бяха намерили друго семейство.

Иначе точно от нея по онова време за пръв път чух за BARF храненето Innocent

# 1 414
Котките ги има от твърде скоро, че да има някакви достоверни резултати как им се отразява на здравето подобно хранене. Докато са млади , много котки издържат хранене и с долнопробни сухи храни от 3 лева килото, и чак след няколко години започват проблемите им със здравето вследствие на храненето. Аз лично не съм убедена и че дори сухите храни, които се водят премиум, са най-доброто в дългосрочен план за една котка, или просто ни продават скъпо успокоение, че не ги храним с прясна храна от мързел или липса на време. Поне 10 години мисля, че са необходими, че да се види как се отразяват на здравето. Обаче при положение, че котката е ултимативният хищник, за разлика от кучето, да ѝ се дават храни без никакви животински продукти, ми е прекалено.

# 1 415
  • София
Аз една котка имам и едно куче, и виждам разликата.
Той изяжда първо мръвката, после и попарата.
Тя не пипа друго, освен месото.
Че и след това си допълва с разни птици, мишки и т.н.
Колкото и гладна да е, едва хапва от сухата храна.

# 1 416
  • Rock & Roll feeling ...
Вярно,че Фея хранеше кучето си със сурово месо. Имаше Староанглийска  Овчарка. Не съм я следила по форума,но интересен преход ще е направила от човек който  храни сус сурово месо към човек който е станал веган,че и котките му.  И двете ги намирам за крайности. Бих отказала месото само от жал към животните и то  ако има адекватна алтернатива.

# 1 417
Разбрах какво иска да каже Чек и съм съгласна отчасти.  Другарският съд, дето се е заформил, не ми харесва.

С житието-битието на Фея не съм запозната, правила ми е впечатление на талантлив фотограф. За сексуалността съм на мнение,  че на 11 е възможно НЯКОИ деца да се самоопределят категорично и ясно какви са,  но в масовия случай е рано.

# 1 418
  • Бургас
Не съм засичала скоро една много симпатична за мен потребителка-Герри или Вайсбира,както беше преди.

Относно момиченцето на Фея също мисля,че на 11 е рано да се говори за би-наклонности.Става въпрос за малко дете.За каква жена говорим,че и лесбийка?

# 1 419
Ами и аз това казвам. Тя на 11 правила ли е секс, с мъже и жени, че да знае дали е би? Изобщо правила ли е секс???

# 1 420
Аз пиша активно отскоро и тази потребителка не съм я срещала. Но по повод на темата - смятам, че жената е част от някое извратено НПО и прави пропаганда. Не мога да повярвам, че нормална майка ще тика при тези обстоятелства  детето си да го прави различно.

# 1 421
То остава и да е правила секс...
И аз на тази възраст "се влюбвах" в какички, в смисъл, че ми харесваха как се обличат и как изглеждат "като големи". Някакъв такъв детски възторг, който самото дете грешно може да изтълкува като привличане. Няма нищо общо със сексуалността.

# 1 422
То остава и да е правила секс...
И аз на тази възраст "се влюбвах" в какички, в смисъл, че ми харесваха как се обличат и как изглеждат "като големи". Някакъв такъв детски възторг, който самото дете грешно може да изтълкува като привличане. Няма нищо общо със сексуалността.

Именно.
Помня, че бях влюбена в учителката ми по БЕЛ, толкова ми харесваше. Но само като външност, за секс изобщо не ми е минавало през ума. И сега също се впечатлявам от красиви жени, не само мъже Wink, просто съм естет и обичам да се наслаждавам на красотата. Което няма връзка със секса.

# 1 423
  • Другата България
Разбрах какво иска да каже Чек и съм съгласна отчасти.  Другарският съд, дето се е заформил, не ми харесва.
И на мен така. Това не значи, че не съм съгласна с част от останалите коментари, но всичко останало ми идва прекалено. Всеки живее живота си както намери за добре, отговаря за децата си лично и персонално и такива подмятания, обсъждания и размисли от непознати хора са ми ту мач.

# 1 424
Не съм засичала скоро една много симпатична за мен потребителка-Герри или Вайсбира,както беше преди.

Относно момиченцето на Фея също мисля,че на 11 е рано да се говори за би-наклонности.Става въпрос за малко дете.За каква жена говорим,че и лесбийка?
Не от скоро,а от доста време си тръгна Гери.Много  отдавна се жалвах в тази тема.Герганоооо,ако четеш връщай се тук!!!!!
Рядко поглеждам в  темата,не знаех,че Феята също липсва.Връщам се да чета.

Общи условия

Активация на акаунт