Форумски липси - 5

• 177 122
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 1 530
Сещам се за една неприятна потребителка, Делфина фон Ю., която беше луда по животните и мразеше хората. После си е променила ник-а на "fayza".

Значи пиши че и мен към лудите по принцип, но междувременно ще може ли да споделиш какъв беше предишният ти никнейм?

Нещо не ти хареса, че определих потребителката Делфина фон Ю. като неприятна ли? Ами такава е, дори кълнеше по темите от време на време като изпаднеше в бурен бяс. Не знам какво общо има това с теб, според мен нищо  Peace

Merri_An е написала предишния ми никнейм. "Иде пролет" беше и много ми харесваше, но го смених, защото беше леко безличен и се чувствах все едно съм без име във форума.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 20:03 от Анонимен

# 1 531
За Отилия си траеш? Добре. Гроб съм!

# 1 532
Така и така се записах в темата, имам въпрос към ветераните (без да искам да обиждам другите). Имаше една мацка (2006-2007 последно съм я засичала), женена за някакъв белгиец или холандец. Беше странна история. Заминала там за 6 месеца и докато е там, през сайт за запознанства си търсила мъж. Та си беше намерила някакъв, който се занимаваше с реставриране на стари сгради май. Мислеше си, не всъщност беше убедена, че детето ѝ има аутизъм, защото бил хиперактивен. Някой помни ли я? Сещам се за нея напоследък. И аз не знам защо. Но даже не ѝ помня форумското име.

# 1 533
  • Пловдив
Да не е НикиФин?

# 1 534
Никифин беше по-ранна реколта.
Само за една се сещам, която е свалила мъжа си чрез сайт за запознанства и докато се хвалеше и даваше за пример, изведнъж започна да пуска теми, в които го оплюва.
Ако изобщо е същата, де.

# 1 535
  • Другата България
Много правилно ти отговори. За предишен ник. На този профил. Wink

# 1 536
# 1 537
  • София
Тази май беше някаква древна потребителка и почти не съм я засичала преди сто години, ама имаше слава на някаква особено серт харпия, нали?

# 1 538
Никифин беше по-ранна реколта.
Само за една се сещам, която е свалила мъжа си чрез сайт за запознанства и докато се хвалеше и даваше за пример, изведнъж започна да пуска теми, в които го оплюва.
Ако изобщо е същата, де.
Точно тя е. Благодаря.

# 1 539
  • Другата България
Имаше една потребителка - Октопод с рокля.
Дали има нов профил? Thinking

# 1 540
НикиФин не беше ли във Финландия? Ех, как ме върнахте сто години назад!
А съвсем динозавърски въпрос - а  какво става с Барбалекс и Тони Сопрано? Те не бяха ли семейство или бъркам?
Къде е Бу?
Дещовиди?
Ла Бомба?
Блонди?
Една мацка от Варна, която замина за Щатите? Буба?

# 1 541
  • ВАРНА
Буба отдавна е в Щатите.

# 1 542
  • Пловдив
Не, в Дания беше НикиФин.

# 1 543
НикиФин не беше ли във Финландия? Ех, как ме върнахте сто години назад!
А съвсем динозавърски въпрос - а  какво става с Барбалекс и Тони Сопрано? Те не бяха ли семейство или бъркам?

И аз мислех да питам за тях. Също и за една известна съфорумка от същото време, само че не помня никнейм. Виждала съм я по снимки от форумни партита, сладко миньонче с деца, била е Мис в тукашните класации.

# 1 544
Блонди и на мен ми липсва. Много хубаво пишеше.

Общи условия

Активация на акаунт