Форумски липси - 5

• 178 525
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 945
  • В Космоса
Защо да не съм добре, Дари? Нищо не ти разбирам. Дано не си във фаза още...

# 946
  • Euskal Herria
Просто харесва котенца сигурно, знам ли.
Ах, цел, това е лошото, че е абсолютно безсмислено, което говори за други проблеми на персоната, затова нямам намерение да задълбочавам. На мен просто ми стана много смешно, че първо е била и АйТи, а иначе, че никога не е била мъж, си беше ясно.
Ето това никога не съм го разбирала. Един път ще пиша като Драганка, после пък - като Петкан.

А този пост за айти специалистката и аз го четох. Беше в тема за доходите в България, дали се получават високи заплати и пр. Не помня точно как беше заглавието, много бързо премахнаха темата. Беше писала, че получава много висока заплата, хем е жена и пр.

# 947
Липсата на Бижу отвори дупка в моята душа, дори съм и сърдита.

И на мен ми е криво. Не знам защо е толкова недолюбвана. Наистина имаше хапливи мнения, ама чак пък тръшканици. За сега не съм припознавала друга потребителка и не мисля, че ако се върне ще е тайно.

# 948
Да, тя и като Рибозом се хвалеше, че получава много висока заплата, което не се връзваше много с общата картинка.

# 949
Бижу си се беше върнала, но пак изчезна.
Куку, не искам да злепоставям никой, на мен не ми звучеше никак приповдигнато, точно обратно,  което последните няколко месеца дори по-зле става, и точно заради това, не искам да дълбая. Стига да не троли гнусно, на никого не пречи все пак. Дори има и приятни подпрофилченца.

# 950
Ох, сега чак се сетих за Рибозом.Пишеше интересно и забавно. По едно време имаше някакво хранително нарушение и често пишеше по темата.

# 951
  • Сф
Никога не съм намирала постовете на Робизом за забавни.По- скоро за нереални.Омикрон е забавен/на , не съм се задълбочавала, но не ме натоварва.Не ми се връзва да са един и същи човек.
А представяте ли си колко самотен трябва да е човек, че да си измисля образи и истории нон стоп?
Янечек , вярно че я няма.Малко или много човек си създава мнение от постовете.Много надута и безапелационна ми беше на мен, все едно е в кой е по -по - най!
Явно много имат проблеми и тук в бг мама им избива баланса..
Мадам тиква тук ли е?

# 952
  • На топло
Янечек се беше взела много насериозно, сиреч последна инстанция.

Лили (Бижу) никога не ме е дразнила.
Всички имаме моменти на тръшкане 😂
Виж за Рибозом никога не бих се досетил, че има 5 профила и живота...

# 953
  • Euskal Herria
Е, сега с политиката за защита на личните данни дадоха възможност на доста потребители да стартират на чисто - с нов ник и нови истории Simple Smile.

# 954
Нямам идея кои са Рибозом,Омикрон,Лиски и компания,но знам Бижу и ми е все тази,че се е разкарала.Даже хубаво е направила.

В темата,която следя и съответно тя пишеше,няма човек,с който да не се изпокара.Пише в петък вечерта като Бижу,в събота сутрин си сменя ника и продължава да пише в същата тема,същия стил и държи сметка на хората защо я били нарекли със старото й име Mr. Green

# 955
  • Rock & Roll feeling ...
Не ме е дразнила Бижу. Издразни ме двойния й аршин. Проблемът й беше с новата версия и незачитането на мнението на потребителите и в частност нейното, по отношение на промяната. Първоначално се преименува, за да спре да бие на очи,но продължиха да се обръщат към нея със стария й ник и в последствие си спря профила. До тук добре. Но после се регна с други.
И за какво си затри дългогодишния профил, като явно потребността да разписва тук е по-силна от дразнението й към новата версия ?! От една принципна позиция,всичко се превърна тъпа демонстрация. Както и да е . Сега се подвизава с 2-3 профила и съм в тихо очакване скоро време да си заформят и диалог помежду си Popcorn

# 956
  • Ямбол
Точно същото си мислех и аз за Бижу. Профилът ѝ излиза като такъв, който си е оттеглил съгласията, но предвид огромната нужда да пише, няма начин да не се е регистрирала отново.
И да, тръшкаше се, за обръщението към нея с Бижу и за новия изглед, все се заричаше, че няма да стъпи и все продължаваше. Голяма драма.

# 957
Дарина що изтрещя така?

# 958
  • Пловдив
Някой има ли новини от жена, която пишеше в дира с ник Thunderbird или подобно преди 15-16 години? Имаше момченце, което се роди с отвор на небцето и го оперираха в Пловдив. И после май пишеше тук, но не съм я чела отдавна.
Зачетох се в темата. Ако става дума за firebird, нейният син освен с успешно оперирана цепка на небцето е и с аутистично разстройство, не говори. Срещала съм ника в последно време, рядко, но е писала. Но може и да е друга жена.

# 959
  • София
Някой има ли новини от жена, която пишеше в дира с ник Thunderbird или подобно преди 15-16 години? Имаше момченце, което се роди с отвор на небцето и го оперираха в Пловдив. И после май пишеше тук, но не съм я чела отдавна.
Зачетох се в темата. Ако става дума за firebird, нейният син освен с успешно оперирана цепка на небцето е и с аутистично разстройство, не говори. Срещала съм ника в последно време, рядко, но е писала. Но може и да е друга жена.
Познавам детето на Thunderbird,   
То говори добре. От 5 г. не съм го виждала лично. Ако някой търси семейството по медицински причини,  мога да помогна.

Общи условия

Активация на акаунт