Форумски липси - 5

• 178 536
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 930
  • Пловдив

Бижу, където съм я чела, все за нещо се тръшкаше.

Хаха, това ако го приема буквално и ми става смешно, при положение каква стабилна жена е. И някак изглежда да тежи на мястото си, та хич не ми се връзва това тръшкане. Аз по-скоро съм я засичала хаплива.
Е, може би "тръшкам се" не е най-подходящият глагол, ама нещо не ми се връзва една жена хем да е стабилна и да тежи на мястото си, хем постоянно да се драчи с някой.

# 931
Лизет не беше ли живяла дълги години в чужбина? Беше много крайна-тя беше върхът, а другите-тъпи, ограничени, завистливи и бедни.
Андариел имаше и някои интересни мнения, но ставаше страшно, когато беше във фаза и я хванеше логореята. Любимата и тема беше за логопедията, там беше неуправляема.
Дари, аз си спомних, че имаше рожден ден и те бяха забравили с честитките.Интересни са ми историите ти за бившите и онази "приятелка" с бебето, която ти се натрисаше.

# 932
Абе малко тъпо е да помните само слабите моменти на хората. В смисъл, че това автоматично ви прави да изглеждате тъпи, не нещо друго.

# 933
Ксения! Оле, къде ме върнахте. Всъщност аз в бг-мамма прописах покрай хобито ми с картите таро, а тя там беше голям капацитет и редовен участник. Какво е станало с нея?

# 934
Ами да, аз малко обидена го изиграх тогава, Frozen. Това за бебето грам не се сещам за кое става дума.
Те в "Искам да кажа" вече си обособиха групичката, без лоши чувства го казвам.

# 935
Преди да се преименува на Омикрон беше пуснал мнение като жена, че работи в офис ИТ. После изведнъж стана мъж, за късмет обаче женското му мнение го изтриха заедно с други в нея тема. Simple Smile
😂😂😂
Това съм го изтървала, но пък тя си има достатъчно други профили, профилчета, и подпрофилченца  още, така че,  все едно нищо не съм изтървала. Някои й се получават.
Кукумицинка, не е Рибозомата това, тя беше наистина забавна, и без да въшлясва.

# 936
Тя е, меркантилница. Даже и въшлясването е в нейния стил. Не беше от гнусливите потребителки, останали са ми някакви спомени за повръщане по време на секс и пр. Но най-характерното е свръхприповдигнатото писане, и двата персонажа сякаш са на някакви стимуланти.

# 937
  • На топло
Рибозом пише в "да се оплачем" нали ? И постоянно се оплаква от болести?
Какъв и е килипира да се прави на мъж тираджия с котка ? 👀😂

# 938
  • Euskal Herria
Преди да се преименува на Омикрон беше пуснал мнение като жена, че работи в офис ИТ. После изведнъж стана мъж, за късмет обаче женското му мнение го изтриха заедно с други в нея тема. Simple Smile
😂😂😂
Това съм го изтървала, но пък тя си има достатъчно други профили, профилчета, и подпрофилченца  още, така че,  все едно нищо не съм изтървала. Някои й се получават.
Кукумицинка, не е Рибозомата това, тя беше наистина забавна, и без да въшлясва.
И каква е целта на цялата тази гимнастика?

# 939
Просто харесва котенца сигурно, знам ли.
Ах, цел, това е лошото, че е абсолютно безсмислено, което говори за други проблеми на персоната, затова нямам намерение да задълбочавам. На мен просто ми стана много смешно, че първо е била и АйТи, а иначе, че никога не е била мъж, си беше ясно.

# 940
  • В Космоса
Заради гневния и пълен с обиди коментар към мен на Дари, който виждам, че е изтрит вече, потърсих из форума и всъщност открих, че, Дари, да, ти си била. Извинявам се на Естел Бързоход! Не биваше прибързано да си спомням неща, които явно не си спомням добре.

# 941
Аз пък искам да кажа, че на мен Бижу/Лили ми липсва. Комуникирала съм си с нея и на лични и в няколко теми пишехме заедно. Харесвах я много и вярвам, че симпатиите са били взаимни.

# 942
Просто харесва котенца сигурно, знам ли.
Ах, цел, това е лошото, че е абсолютно безсмислено, което говори за други проблеми на персоната, затова нямам намерение да задълбочавам. На мен просто ми стана много смешно, че първо е била и АйТи, а иначе, че никога не е била мъж, си беше ясно.

За кои други профилченца си мислиш?

# 943
Липсата на Бижу отвори дупка в моята душа, дори съм и сърдита.

# 944
Заради гневния и пълен с обиди коментар към мен на Дари, който виждам, че е изтрит вече, потърсих из форума и всъщност открих, че, Дари, да, ти си била. Извинявам се на Естел Бързоход! Не биваше прибързано да си спомням неща, които явно не си спомням добре.
Ти добре ли си?
Трият си модераторите нещата.
За което благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт