Форумски липси - 5

• 178 545
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 915
Рибозом в такъв случай е научила пунктуацията. Винаги ми е било странно, как такива забавни истории са написани без никаква мисъл къде са запетаите  newsm78

# 916
Рибозом в такъв случай е научила пунктуацията. Винаги ми е било странно, как такива забавни истории са написани без никаква мисъл къде са запетаите  newsm78

Или просто пише по-кратки изречения, нямащи нужда от много пунктуация?

# 917
  • В Космоса

Бижу, където съм я чела, все за нещо се тръшкаше.

Хаха, това ако го приема буквално и ми става смешно, при положение каква стабилна жена е. И някак изглежда да тежи на мястото си, та хич не ми се връзва това тръшкане. Аз по-скоро съм я засичала хаплива.

# 918
Бижу се изказваше доста хапливо за всякакви млади девойки. Чак ми стана неприятно да я чета в един момент, а когато беше Балу, много я харесвах.

# 919
Бижу- новата Лиска.
Аз все я мисля пък Естел Бързоход.

# 920
  • В Космоса
Няма ли я из форума? Последно била суисидно настроена, доколкото си спомням, и се бяха ошашкали хората да не направи някоя глупост. Аз съм го пропуснала този момент. Мен ме кефеше.

# 921
Няма я.
Дано е добре, че
 наистина си беше във фаза.

# 922
  • Euskal Herria
Е, някой попита дали Лутка не е Естел.

# 923
  • София
То верно, че и Естел яко я переше съчмата, ама чак като Лутка май не го догождаше.
Но също слушаше сръбско, помня

# 924
  • В Космоса
Няма я.
Дано е добре, че

Ах, Дари, дали не беше и ти в подобна фаза? Аз май нещо ви обърках... Да ме прощавате и двете ако греша! Ти писала ли си в "Искам да кажа"? Някоя беше зачезнала и потребителите се притесняваха много....

# 925
Няма как да е Лутка. Лутка е по- настървена.
Няма я.
Дано е добре, че

Ах, Дари, дали не беше и ти в подобна фаза? Аз май нещо ви обърках... Да ме прощавате и двете ако греша! Ти писала ли си в "Искам да кажа"? Някоя беше зачезнала и потребителите се притесняваха много....
Ах, да, добра памет!!!

# 926
То верно, че и Естел яко я переше съчмата, ама чак като Лутка май не го догождаше.
Но също слушаше сръбско, помня

Ами, на една и съща възраст са, и двете са родени на 9 октомври. И още съвпадения има.

# 927
Коя беше Лиска?
А коя беше потребителката, която е от Варна, живееше с руснак, май някакви спиритични наклонности имаше и други потребители твърдяха, че има нужда от психиатрична помощ? Последно й предложих рецепта за сос Терияки, но тя каза, че питала за марка, не за рецепта, врътна се и повече не я видях. Имам спомен, че я набеждаваха, че е преродената Лиска, която обаче аз не помня.

# 928
Коя беше Лиска?
А коя беше потребителката, която е от Варна, живееше с руснак, май някакви спиритични наклонности имаше и други потребители твърдяха, че има нужда от психиатрична помощ? Последно й предложих рецепта за сос Терияки, но тя каза, че питала за марка, не за рецепта, врътна се и повече не я видях. Имам спомен, че я набеждаваха, че е преродената Лиска, която обаче аз не помня.

Лизет33, за която казваха, че била Ксения и Делюжън.

# 929
Да, Лизет беше.

Общи условия

Активация на акаунт