Форумски липси - 5

• 178 531
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 900
Не закачайте Омикрон, симпатичен ми е ...

# 901
  • Другата България
И? Какво следва от това?
Ако се окаже жена, както го разобличиха, язък му за тираджийските истории, въшките, котката, припадналия колега и т.н.

# 902
Шанелката и на мен ми липсва, както и много стари муцуни, които може пак да пишат, но с нови никове, или в теми, които вече не следя. Например, Lady Marmalade  и Pipinka. Харесваше ми да ги чета. С последната се засякохме преди няколко месеца в обща компания, добре е, отдала се е на новото си призвание.  Wink Поне се успокоих, че с нея всичко е наред, защото преди време наистина супер нетипично и рязко изчезна от "хоризонта".

Оф, аз я нарекох Бижу. Откъде да знам, че се крие, като е очевидно, че е тя. В крайна сметка не останах с впечатление, че е сърдита, но може и да греша.

И аз в началото, точно след като се преименува, по подразбиране я нарекох Бижу, вследствие на което на ЛС получих много забавно съобщение. SmileSmileSmile

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 17:35 от Анонимен

# 903
Не закачайте Омикрон, симпатичен ми е ...

Ама кажи си и ти предишния ник, че се притесняваха хората за теб.

# 904
  • София
На мен ми е много шизофренично това със смяната на ника.
Знам, че се налага понякога, но едно е да кажеш, че си сменяш името, а друго да се правиш на чистак нов и непознат потребител.
Дори не си правя труда да мисля дали някой ми прилича на някого, но бе ме било интересно колко бързо ще ми стане симпатичен или антипатичен с него.

# 905
  • Пловдив
Еее, тъпо, ако Омикрон не е реална личност. Симпатичен ми беше. То нали и за Какво се говори, че преди се правел на мъж, а сега на жена. Откачени истории.
Интересно ми е за бана на Андариел. Какво толкова е направила?
Бижу, където съм я чела, все за нещо се тръшкаше. Не харесвам хора с характер като нейния.

# 906
Омикрон е твърде интелигентен и твърде грамотно пишещ за тираджия. Иначе, симпатичен потребител/ка.

# 907
  • I want it all and I want it now.
Жалко 😊 беше почнал да ми става симпатичен.

# 908
Е, защо? На никого не е навредил/а. Пише, забавлява се. Няма лошо.

# 909
  • Пловдив
Е, аз поне предпочитам да чета реални истории на реални лица. Във форума винаги има елемент на преувеличение, но чак да си измислиш съвсем друга самоличност ми идва малко в повече. По същата причина не харесвам писаниците на Дорис по разни смешни теми. Да, може да пише, забавно е, но аз все пак искам да чета истински случки  (каквато е и целта на темата), а не измислици. Имаше и други потребители (не се сещам за никове в момента), които се напъваха да се правят на писатели, където не му е мястото, че и неуспешно. Май трябва да се пусне тема "Литературен талант".

# 910
  • I want it all and I want it now.
Няма нищо лошо😊 Аз му приемах историите за истина . Съжалих  😊 го след като каза, че е хванал въшки и е в чужбина . Мъчно ми стана.

# 911
Еее, тъпо, ако Омикрон не е реална личност. Симпатичен ми беше. То нали и за Какво се говори, че преди се правел на мъж, а сега на жена. Откачени истории.
Интересно ми е за бана на Андариел. Какво толкова е направила?
Бижу, където съм я чела, все за нещо се тръшкаше. Не харесвам хора с характер като нейния.

Какво? си е със същия профил. Лесно можеш да се убедиш, ако прочетеш началните публикации, че е започнало форумната си кариера като мъж.

Омикрон с начина на изразяване, обсесията по храната и фигурата, с хвалбите колко много яде, с възхвалата на пухкавите дами, но за съжаление тези, на които попада, не са такива, със спортните си занимания, сибирския си котарак, с болежките си... наистина ли не откривате съвпаденията? Обзалагам се, че тираджията е запознат с всички хапчета за отслабване, излизали на пазара през последните 20 години, и е пробвал всевъзможни антицелулитни средства.

# 912
  • Другата България
Последната история не беше ли именно за колега, пил хапчета за отслабване и получил инфаркт? newsm78
Наистина пише много грамотно за тираджия.

# 913
Кукумицинке, кой мислиш, че е ?

# 914
  • Другата България
Кукумицинке, кой мислиш, че е ?
Рибозом доколкото разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт