Форумски липси - 5

• 178 520
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 960
  • Пловдив
Значи или са различни, или аз съм се объркала за сина на firebird.

# 961
  • Paris, France
Магдена и ЗаСлон, благодаря. Тя пишеше в дира и оттам я помня. Просто се сетих за нея. Поздравете я ако я срещнете. Nevena ми беше Ника в дира. Също, ако някой засече Дебора, Самсара, додо додо, Надин, Shanya, Palmyra, mamma от Бъдещи майки в дира да ги поздрави от мене. Засичали сме се тук отдавна, но вече не.

От Бижу имам прекрасни спомени. Парфюмните ни предпочитания се разминават, но се уважаваме. Поне пише това, което мисли.

# 962
  • Пловдив
Firebird от този форум и в Дира е писала като Firebird, сега потърсих. Лично не я познавам, но е симпатична потребителка за мен. Thunderbird явно е друга.

П.П. В темите за аутизма сега се вихри и споменатата на по-ранни страници в тази тема Ла Катрала, ако е същата оная фенка на Уго Чавес, за циците и не знам, та тя пише много напоително там (я толко дълги мнения не четем, особено нейни) и щедро раздава акъл.

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 12:48 от Магдена

# 963
  • Paris, France
Магдена, Firebird имах предвид. Същата е. Предай поздрави!

# 964
Дарина що изтрещя така?

Коя е тя?

# 965
Дари със звездичка.

# 966
Аз не мисля, че Рибозом има нещо общо с Омикрон. Тя пише някак забързано, задъхано, чак се изморявам като чета колко неща успява да свърши за деня и във всичко е повече от успешна. А Омикрон ми звучи спокойно и лежерно.

# 967
Омикрон не знам кой е, но Рибозом ми беше много неприятна.

# 968
Рибозом не беше ли еднa високa и стройнa мaдaмa /по нейно описaние/ пиещa отлежaло вино с всякaкви отлежaли сиренa. Добре финaнсово, щурa, зaбързaнa, aбе от ония дето всичко им е стaро - дънките скъсaни, колaтa без покрив, виното стaро, сиренето мухлясaло, тя почти дебелa нa височинa 1.80 и килa 50. Нещо тaковa съм челa, aмa зa нея ли беше.

# 969
Същата. Някакъв директор уж беше, все от нерви разстройство получаваше.

# 970
Рибозом съм я засичала в няколко теми. На мен ми беше забавна.
Джаста Праста, ти не си ли сравнително нова, за да я помниш 🤔

# 971
Щото не е нова Joy

# 972
Е помислих и това де 🤣 Няма лошо ✌🏻

Сещам се, че в началото като се регистрирах имаше една много готино пишеща дама-Таис. Отдавна не съм я срещала.

# 973
Рибозом на мен ми бе приятна.
Нямам идея истина ли е било всичко което споделяше, но поне не беше драка и грубиянка...
Имаше проблем с корема - лактозна непоносимост или нещо подобно.
Разказваше забавно и съм се смяла с постовете.

# 974
Четa aз, много четa. И не от вчерa. Зaтовa сегa всеки втори пост е мой. Пише ми се, тa две не виждaм.
ПП И aз хaресвaх Рибозом.

Общи условия

Активация на акаунт