Всякакви въпроси относно съдомиялните - 20

• 79 555
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Аз мия само на програмата за чашки - измива перфектно и тави, и тенджери, ийенаглас...
Другата за 45 ми е кратка за таблетката, може би за течност би било добре...

# 586
Защо,какво й има на солта ?
Таблетите на медикс са отвратителни! Аз изобщо не го харесвам!

# 587
Таблетите на медикс са отвратителни! Аз изобщо не ги харесвам!

# 588
  • Mediterraneo
Таблетите на медикс са отвратителни! Аз изобщо не го харесвам!

Сол на таблетки ли има?!

# 589
Водата ни е много мека и въпреки, че съм настроила миялната за най-мека вода, сдобавената сол не може да се измие хубаво препарата - на чашите си личи.

# 590
  • София
Водата ни е много мека и въпреки, че съм настроила миялната за най-мека вода, сдобавената сол не може да се измие хубаво препарата - на чашите си личи.
Не ти е проблема в солта, ама като искаш съсипвай си машината.

# 591
Много странно това с неизмитите съдове на valia8 .Защо ги пускаш на автоматична ? Това не е много сигурно според мен , защото разчиташ на датчика . Аз мия на програмата на 60 градуса и ако имам загорели тави пускам на 70 градуса .
Аз също пускам нощем , на отложен старт . По-удобно ми е така .
На Медикс нищо не използвам . Само Финиш , Сомат и Фейъри , пробвала съм на ДМ и на Лидъл - не ми харесват измиващите препарати.

# 592
Явно не съм пцитирала нещо правилно newsm78.....за таблетите на Медикс говорех, отвартителни! Sick Отговарях на Бухалче и сови bouquet hahaha

# 593
Снощи пробвах таблетка на Медикс..ужаааас No Mouth на всичко отгоре машината смърди ужасно.С Финиш няма миризма
Ето на този коментар, извинете за грешката! Joy Joy

# 594
Здравейте,
Искам да попитам дали някой знае на какво се дължи надраскването на съдовете в съдомиялната. Използвам само гелове ( на Финиш и Сомат ), без таблетки или прах, уж за да няма следи от  надраскване и въпреки това дуралексовите чинии са целите надрани. В началото мислих, че е защото са стари ( около 20 годишни, но не бяха мръднали при миене на ръка по никакъв начин, оригинални френски са ) и си взех нови. Положението с тях е същото. Някакви идеи дали този проблем е отстраним или да се примиря и да купя само порцеланови чинии?  Thinking

# 595
Здравейте,
Искам да попитам дали някой знае на какво се дължи надраскването на съдовете в съдомиялната. Използвам само гелове ( на Финиш и Сомат ), без таблетки или прах, уж за да няма следи от  надраскване и въпреки това дуралексовите чинии са целите надрани. В началото мислих, че е защото са стари ( около 20 годишни, но не бяха мръднали при миене на ръка по никакъв начин, оригинални френски са ) и си взех нови. Положението с тях е същото. Някакви идеи дали този проблем е отстраним или да се примиря и да купя само порцеланови чинии?  Thinking
И моите са толкова годишни и са издраскани, но аз мия с таблеткии си мислех, че е от тях.....лошото е, че те и не се чупят, та си викам като се захабят ще ги изхвърля...иначе цял живот с един сервиз от сватбата трябва да изкарам! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 596
Как така ви се драскат чиниите?

# 597
Надраскване става и от прекалено омекотена вода. Самата тя започва да разтваря стъклото. Намалете си солта.

# 598
  • Pazardjik
Здравейте,
Вижте настройките и намалете солта.

# 599
Надраскване става и от прекалено омекотена вода. Самата тя започва да разтваря стъклото. Намалете си солта.
Аз въобще не слагам сол от години.....

Общи условия

Активация на акаунт