Всякакви въпроси относно съдомиялните - 20

• 79 589
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Ето тази

https://zora.bg/product/spv-40e80eu

Нищо не пускам на нощна - според мен тогава напрежението на тока е слабо и прецаква всякаква фина техника.

Благодаря Simple Smile

# 571
  • Резерват "Северозапад"
Точно два пъти пусках на нощна програма, няма да повторя - 4 часа мие и накрая са полусухи и не добре измити Thinking. На автоматичната при мен е най-добре Heart Eyes. Пускам и допълнителната функция сушене и съм доволна Peace.

# 572
  • някъде там
Точно два пъти пусках на нощна програма, няма да повторя - 4 часа мие и накрая са полусухи и не добре измити Thinking. На автоматичната при мен е най-добре Heart Eyes. Пускам и допълнителната функция сушене и съм доволна Peace.
И мислиш, че това е от нощната енергия?
 #Crazy #Crazy #Crazy

# 573

Аз пускам и денем, и нощем. Не виждам разлика в продължителността.

# 574
Всичко (чаши, чинии, тави и прибори) пускам на Auto + допълнително сушене. Програмата продължава, по първоначалени дани, 2:30 ч.
Всичко е супер измито и сухо.
Проблемът ми е пустата сол, която ще изчакам да свърши и няма да сложа повече. Не ме интересуват никакви йонизатори и смоли...

# 575
Защо,какво й има на солта ?

# 576
Снощи пробвах таблетка на Медикс..ужаааас No Mouth на всичко отгоре машината смърди ужасно.С Финиш няма миризма

# 577
  • Резерват "Северозапад"
 #Crazy #Crazy #Crazy
Сериозно ли питаш Wink?
Не харесвам нощната програма, защото е прекалено дълга и явно щадяща. За нощна енергия нищо не съм казвала, особено за мощността и.

# 578
Каква е тая нощна програма

# 579
Пускам я предимно нощем, след като я напълним през деня. Денем го правя, само когато се съберат повече неща и няма да мога да ги напъхам на един път (например, когато имам гости). Моята няма много програми - еко, за много мръсни съдове (65º), за нормално замърсени (55º), кратка (40 минути, 50º) и изплакване. Мия само на програмата за нормално замърсени. Всичко е чисто и сухо, освен ако се е задържала вода по някои вдлъбнатини или по пластмасовите капаци. Ползвам таблетки на Финиш или гел на Сомат, сол и гланц на Лидл. Имам я от една година. Сложих 1 кг сол (половината от пакета) при първото пускане и преди няколко месеца ми светна индуикатора за сол - сложих още малко (може би още 200 гр.) и досега си е ОК. Гланц съм добавяла 2 пъти, когато се сетя, защото индикаторът ми е доста мижав и не му личи много кога свети и кога не. Може и да е мила без гланц, ама не съм усетила разлика. Солта и гланцът са ми настроени на най-ниската степен.

# 580
  • Резерват "Северозапад"
На моята съдомиялна има следните програми - еко, авто, нощна, за стъклария и интензивна. Има и допълнителни функции - половин зареждане, варио спийд, допълнително изсушаване. Дала съм линк с модела преди няколко поста Peace.

# 581
Т.е. отложен старт ?

# 582
  • Резерват "Северозапад"
Не, не е отложен старт - вид програма е, като интензивната например. Отложен старт мога да си използвам с всичко програми и го правя понякога.

# 583
  • някъде там
 #Crazy #Crazy #Crazy
Сериозно ли питаш Wink?
Не харесвам нощната програма, защото е прекалено дълга и явно щадяща. За нощна енергия нищо не съм казвала, особено за мощността и.
Каква е тази нощна програма?

# 584
  • София
При моите програми само сушенето накрая е от 20 до 30 минути.
Имам някаква куик програма, но при нея не суши, тя е само за прашясали чаши от витрината примерно....

За нощната програма - така се казва ли? Сигурно е по-тиха, но и съответно не мие.....?

Общи условия

Активация на акаунт