Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 84 645
  • 775
  •   1
Отговори
# 720
Dan_Stefi, аз съм доволна от тониращ балсам Леганца, използвам пепелно рус, сребристо русо и платинено русо. Сребристо русото придава леко по-светли отблясъци, за тониране на жълтото като че ли най-добре е пепелното или платинено русото. Но по-добре първо да пробваш на някой скрит кичур дали и за колко време ще постигнеш желания ефект. Аз държа по доста време тониращия балсам, но ако косата ти е наистина много светла по-добре първо да провериш как ти действа на теб. Можеш да използваш и тониращ шампоан, за него вероятно ще ти е нужно да го оставиш да действа много по-кратко на косата ти. Обаче обикновено изсушават косата и е добре да не се използват на всяко миене. Успех! bouquet

# 721
Единствено с перления бих си позволила да стоя повече време, сивкавите балсами са ми силни и ставам буквално сива

# 722
  • София
Единствено с перления бих си позволила да стоя повече време, сивкавите балсами са ми силни и ставам буквално сива
Да. Аз и тъмно синя съм ставала Cold Sweat

# 723
Брук Дейвис, тъмносиня... #Crazy Това с кой балсам и за колко време...? Rolling Eyes

# 724
  • София
С Престиж, но не помня кой номер, silver нещо си... Буквално тъмно синьо беше, все едно с мастило се бях намазала. Но вината си беше моя, отплеснах се и бях преседяла с него почти час.

# 725
Престиж не съм пробвала досега, само Леганца. С нея не съм имала проблеми, държала съм, сребристо русото и овече от час...Но ти сигурно си и с много светла коса....или Престиж е доста силен.
Момичета, някой може ли да ми разясни каква е разликата между силно изсветляваща боя и деколорант? Например, тези бои които на опаковката имат син фон съдържат в състава си и обезцветител и едновременно обезцветяват и боядисват? Или са на друг принцип?  newsm78 Забелязвам, че има силно изсветляващи бои които обещават изсветляване даже и с 6-7 тона- като в същото време твърдят, че не са агресивни за косата и не обезцветяват..... Thinking Например, изсветляване до 7 тона newsm78 newsm78 :
https://www.amazon.it/Testa-Nera-Nordic-Blonde-Schiar-Int-Ultra/ … nordic+bloinde+L1
В същото време обаче, в състава на конкретно на тази боя има приложено и пликче с обезцветяваща пудра..... Crazy Давам просто за пример тази боя, видях и други подобни бои които уж само изсветляват с много тонове, но не обезцветяват....и пак към тях има приложено въпросното пликче.....

# 726
Въпросното пликче е блондор. Като ги пробваш, ще видиш колко неверни неща може да пише на кутията. С деколоранта е същата работа. При мен не е изтощавал косата, но пък и почти нищо не правеше.

# 727
И аз съм ползвала деколорант,да ефект нямаше кой знае какъв,изсветлител на денис свърши добра работа с него правих моя приятелка, от пепелно русото на жълтата коса ми избива зелено не знам защо. Посъветвах се с фризьорката при която ходих последния път относно жълтото казва опита показва ама какъв опит не мога да рискувам да избие пак някой странен цвят. Загледах се в шампоана Seri и Loreal матиращи против жълти оттенъци,някой ползвал ли ги е и дали са добри Simple Smile

# 728
сери-то е мек.Не се получава син оттенък.Ако задържите по дълго време бялото ще стане сиво

# 729
Косата ми не е бяло руса, ще опитам да снимам да видите за какво става дума

Май не се личи, но когато има слънце гледката е ужасна.... Тя и самата коса е ужасна,заплитаща се,суха.  .. ..

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 09:00 от Анонимен

# 730
  • В полите на Пирин планина
Аз по дължините жълто не виждам, а бежово - натурален хубав цвят.
В корена има някакви отенъци, защото ми се вижда не добре изсветлен.

# 731
Блондор ли си слагала на косата? Къде избива зелено? Тъмна ми се вижда косата ти за да избива зелено. Ставала съм зеленикава но на много жълтееща коса, когато матирането ми дойде в повече, жълто със синьо нали знаеш какво става. В корена леко ми рижавее.

# 732
Не съм я боядисвала един месец,не знам какво са ми слагали бях черна 7години и отидох на фризьор,съсипа ми косата стана на петна кафеникава някаква изгоряла,накъсана,разтягаща се като ластик. Последното боядисване беше със farmavita 9.7 светло русо/кафяво.

В момента нямам зелено,бях сложила пепелно русо и от него изби зеленото.

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 09:58 от Анонимен

# 733
Ами нормално, когато от черна искаш да станеш по-светла, да се съсипе косата. Не знам какво да ти кажа. Не всеки фризьор и не всяка коса успяват да се справят с процеса. Зеленото се маха с топли отенъци в боята. Не ти препоръчвам матиращи шампоани, за мен са силни, а казваш че косата ти е изтощена. По скоро балсамите на леганза или престиж.

# 734
  • В полите на Пирин планина
Не съм я боядисвала един месец,не знам какво са ми слагали бях черна 7години и отидох на фризьор,съсипа ми косата стана на петна кафеникава някаква изгоряла,накъсана,разтягаща се като ластик. Последното боядисване беше със farmavita 9.7 светло русо/кафяво.

То при такава драстична процедура е логично косата да се съсипе. Какво искаш - да се боядисаш или да се матираш?

Общи условия

Активация на акаунт