Лотария "Зелена карта" 2019

• 344 726
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 2 175
  • 2860 км северно от Екватора
Вярно, че в момента на подаване, доколкото си спомням, беше в 7 месец.
Честито, с малко закъснение. Момченце или момиченце си имаш?
Да е здраво и да е късметчето на мама Lucky... Simple Smile
С моите „теории”, ако вземеш, че спечелиш, те чакам да почерпиш.
Момиче имам. Най голямата ми радост в живота. Ако спечеля, тя ще има шанс, за по добър живот,нали първото поколение емигранти се жертват.
Иначе с баща и се шегуваме, че ние вече сме спечелили всички лотарии с тази малката бонбона. Heart Eyes

Ако отпадне лотариятя, дано поне въведат адекватна алтернатива.

# 2 176
  • Down south
Честито! Беше споменала, че си бременна, но не съм разбрала, че събитието се е случило.
Дано девойката е късметлийче!

# 2 177
  • 2860 км северно от Екватора
Януари се роди девойката. Към момента на подаването още бяхме 2 в 1.
Не остана, скоро ще разберем... Party

# 2 178
Имаме си и бебче в темичката! Жива и здрава да е!
Лека бременност Море! Живо и здраво бебче!

# 2 179
  • Варна
Благодаря!Аз пожелавам много изтеглени да имаме тази година в темата!

# 2 180
  • САЩ
Джинкси - пожелавам ти да ти се случи това, което ще те направи най-щастлива - било то Шотландия или Америка.

Аз между другото бях в твоето положение. Подавах по навик и си движех нещата за съседния остров (трябваше да замина края на 2016 за там). Май 2016 разбрах , че съм изтеглена и зарязах всичките си планове, ей така, с идеята, че в Европа когато и да поисккам, ще мога да се преместя, пък за САЩ птичето веднъж каца на рамото.

Не ти давам акъл, то и малко нероден Петко е ситуацията. Просто споделям моето решение какво беше при сходна дилема Simple Smile

# 2 181
  • София
So Lucky* да ти е жива и здрава!
Море,спокойна и лека бременност.
Малко остана до 15,успех

# 2 182
  • Варна
Ако въведат точкова система за емиграция, човек би имал по-голям шанс. Но тези, прехвърлили 35, шансът им е по-малък. Точковата система е по-подходяща за млади хора.

Четох, че е имало случаи на 60+ спечелили ЗК. При точковата система те няма да могат да се класират. А и като знам точковата система за Канада и Австралия, не бих се класирала по професия (учила съм и работя като маркетинг специалист), защото такава професия не се търси. Навсякъде си имат такива специалисти и не търсят да внасят отвън. Така че шансът ми би бил нулев.

# 2 183
  • София
Хора, много малко остана – някакви си 5 дена. Тази година ще има много щастливци от нашия форум, вярвам го. На мен лично толкова много идеи ми се въртят в главата за бъдещето, но всичко отлагам за след 15 май. Всичко, особено инвестициите, са put on hold. Grinning И при Вас ли е така? Всички знаем за нищожния шанс, но надеждата крепи човека, нали? Кой ще бъде първият човек, на когото ще се обадите, ако спечелите?

Хубав ден на всички. И Ви чакам да започнете да се хвалите още от 15-ти. Успех!!!
Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 2 184
Хора, много малко остана – някакви си 5 дена. Тази година ще има много щастливци от нашия форум, вярвам го. На мен лично толкова много идеи ми се въртят в главата за бъдещето, но всичко отлагам за след 15 май. Всичко, особено инвестициите, са put on hold. Grinning И при Вас ли е така? Всички знаем за нищожния шанс, но надеждата крепи човека, нали? Кой ще бъде първият човек, на когото ще се обадите, ако спечелите?

Хубав ден на всички. И Ви чакам да започнете да се хвалите още от 15-ти. Успех!!!

Това е много важен въпрос, защото води до много важни изводи ..., например: Като как този човек спонтанно в изненадата си ще реагира - с безрезервна радост за теб или с егоистично съжаление за себе си (че те губи от обкръжението си)... Една такава ситуация води до излизане на много истини във връзка с отношенията... Имайте го на предвид, и УСПЕХ!
Hands V

# 2 185
Ако въведат точкова система за емиграция, човек би имал по-голям шанс. Но тези, прехвърлили 35, шансът им е по-малък. Точковата система е по-подходяща за млади хора.

Четох, че е имало случаи на 60+ спечелили ЗК. При точковата система те няма да могат да се класират. А и като знам точковата система за Канада и Австралия, не бих се класирала по професия (учила съм и работя като маркетинг специалист), защото такава професия не се търси. Навсякъде си имат такива специалисти и не търсят да внасят отвън. Така че шансът ми би бил нулев.

Ахх,как неусетно годинките се изнизват😩Аз съм на 39,съпругът ми на 43.....и тази година,ако не сме сред изтеглените,май ще се откажем от голямата Американска мечта.
Дано въведат точковата система,та кадърните и образовани хора да имат реалния шанс да се реализират.И тук сме се доказали,но най-близките ни хора са там,и заради трите ни деца,така силно желаем да се преместим отвъд океана.
Професията на моя мъж е рядка и доста търсена в САЩ,а и в Канада-инженер металург е.Дано късмета е с нас тази година🍀🍀🍀

# 2 186
  • Варна

Ахх,как неусетно годинките се изнизват😩Аз съм на 39,съпругът ми на 43.....и тази година,ако не сме сред изтеглените,май ще се откажем от голямата Американска мечта.
Дано въведат точковата система,та кадърните и образовани хора да имат реалния шанс да се реализират.И тук сме се доказали,но най-близките ни хора са там,и заради трите ни деца,така силно желаем да се преместим отвъд океана.
Професията на моя мъж е рядка и доста търсена в САЩ,а и в Канада-инженер металург е.Дано късмета е с нас тази година🍀🍀🍀

Да, инженерите са доста търсени навсякъде. Вие имате голям шанс при потенциална точкова система. Но дано да спечелите тази година.

Сякаш, като наближава времето, човек се отдава повече на мечти и си мисли какво ли би станало, ако спечеля, къде ли бих живял/а. Точно днес гледах кои са най-хубавите плажове в Щатите, защото ми се иска да се заселя някъде на топличко с море или океан. Оказа се, че всички без един (някакъв във Флорида) са на Хаваите и Вирджинските острови. Аз бих се обадила на сестра ми първо, защото тя знае, че пускам. Даже й предлагах и на нея да й пусна данните, но тя не пожела.

# 2 187
  • Beyond the stars
По закона на Мърфи и ние тази година трябва да спечелим  Laughing Третият член на семейството чакаме на есен, нанесохме се в новото вкъщи, ще се женим ... абе перфектният момент да ни преобърнат плановете  Mr. Green

# 2 188
  • Варна
По закона на Мърфи и ние тази година трябва да спечелим  Laughing Третият член на семейството чакаме на есен, нанесохме се в новото вкъщи, ще се женим ... абе перфектният момент да ни преобърнат плановете  Mr. Green
Ха и вие като нас, само дето ние сме женени, а жилището е в процес на огледи в момента Joy
Успех и на вас!

# 2 189
  • Beyond the stars
Ха и вие като нас, само дето ние сме женени, а жилището е в процес на огледи в момента Joy
Успех и на вас!

Стискам палци на всички - в крайна сметка плановете са за това - да се преобръщат  Laughing

П.С. Успех и с огледите на вас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт