Лотария "Зелена карта" 2019

• 342 426
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 165
Да се запиша и аз ... като един виден карък Simple Smile Да питам - направих си снимка, обаче се чудя дали наистина отговаря на изискванията. Не ми се иска ако ме изтеглят да ме дисквалифицират. Как да разбера добре ли е снимката или не?

# 166
  • с трима мъже :)
Винаги съм искала да живея в Америка. Говорите за щастие. Човек може да е щастлив и в най-закънтения край на света, стига да има до него хората, които иска, и да получава това, което иска - дори да са основни неща.

Лично за мен, не знам защо, но винаги съм си мислела, че ако отида в Америка, ще бъда щастлива. Такова ми е усещането, вътрешното. Ние (моето с-во) живеем точно така както живеят хората в Щатите. От всичко, което чухме, видяхме, изгледахме по филмите, което прочетохме като инфо откъде ли не ... същият начин на живот водим и ние - същите отношения с хората, същата заетост и затворен кръг с нашето си с-во. Не мисля, че ако отида там, ще се чувствам чужда или изолирана или пък ще ми липсва нещо от БГ  Naughty
Писна ми да живея в беднота в БГ! Да изкарваме с мъжа ми големи заплати, а реално едвам изкарваме до заплата Embarassed  Ще мия чинии, ако трябва, но искам да живея там! Да се изучат децата ми там, а не тук и веднъж с тяхното израстване и реализацията им в живота, да се спре порочния цикъл, в който сме попаднали поколения хора от нашия род Sad .... все тия, дето останахме в БГ.

# 167
Здравейте на всички!

Тази година и аз ще подавам за трети път, но вече имам и бебенце. Той е на три месеца и трябва ли във формуляра да спомена, че имам дете или после, ако ме изберат ( дай боже! ), при попълването на ds?

Късмет на всички!
Задължително вписвате детето си при попълване на формуляра сега, когато подавате за лотарията. Ще стигнете до въпрос дали имате деца под 21г, отговаряте с да и ще трябва да прикачите снимка и на бебето. Ако не посочите дете, каквото и да е - заварено, доведено, природено, това е повод за дисквалификация.
Това твърдение не е вярно. Имам доведена дъщеря, не беше посочена във формите, не ни дисквалифицираха, въпреки, че имаха информация за нея....от къде, и на мен ми беше интересно, но имаха информация.

# 168

Цитат на: r.i.angelova link=topic=995374.msg35629291#msg35629291 date=1506955519
[/quote
Задължително вписвате детето си при попълване на формуляра сега, когато подавате за лотарията. Ще стигнете до въпрос дали имате деца под 21г, отговаряте с да и ще трябва да прикачите снимка и на бебето. Ако не посочите дете, каквото и да е - заварено, доведено, природено, това е повод за дисквалификация.
Това твърдение не е вярно. Имам доведена дъщеря, не беше посочена във формите, не ни дисквалифицираха, въпреки, че имаха информация за нея....от къде, и на мен ми беше интересно, но имаха информация.
Това, че не са ви дисквалифицирали е страхотно! Аз не зная какъв е вашия случай, но отговора ми е базиран на инструкциите, посочени в DV-2019, всеки може да прочете и да прецени за себе си какъв отговор да даде. https://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Ins … tions-English.pdf

А това е извадка, опитах да бъда полезна, ако не съм разбрала правилно, моля за извинение!
all living natural children
all living children legally adopted by you;
 all living step-children who are unmarried and under the age of 21 on the date of your
electronic entry, even if you are no longer legally married to the child’s parent, and even if
the child does not currently reside with you and/or will not immigrate with you. 

# 169
А да попитам и аз, като попълвахме дс260, съм писала паспорта на съпруга ми който изтича догодина март месец. Сега той очаква да си вземе нов, който да си отговаря на изискването за 6мес, ама трябва ли да коригирам нещо в ДС-те или като отида на интервюто и просто да го допълнят към другите документи, или пък да им пиша?? Rolling Eyes

# 170
Само при мен ли не се вижда информацията за новата лотария? Знам, че е рано още, има време до довечера, но по спомен от минали години сякаш обновяваха сайта поне няколко дни предварително или се бъркам?

# 171
А да попитам и аз, като попълвахме дс260, съм писала паспорта на съпруга ми който изтича догодина март месец. Сега той очаква да си вземе нов, който да си отговаря на изискването за 6мес, ама трябва ли да коригирам нещо в ДС-те или като отида на интервюто и просто да го допълнят към другите документи, или пък да им пиша?? Rolling Eyes

По принцип БГ-паспортът с изтекъл срок го прибират обратно, когато вземаш новия. Обаче може да поискаш да не ти го взимат именно защото номерът му участва в документи за виза в процес на одобрение. От МВР ще ти го перфоритат за да не е валиден повече и ще ти го дадат. Така и новия и стария ще може да носиш на интервюто и няма да имаш проблеми.

# 172
  • Fort Worth, TX
Да се запиша и аз гордо в новата тема, като един виден карък!
Аз като подавам, че съм бременна в 7 мия месец, и ако ме изтеглят ще имам допълнение, нали няма да е проблем?
Честито!Нвмс да имаш.После се отключва формата и добавя бебчо.Дано имаш късмет .Стискам палци.

# 173
  • Scotland
Групичка, дайте линк към photo tool, с който да си обработя снимките. Този на официалната страница нещо не става при мен Sad

# 174
Да се запиша и аз гордо в новата тема, като един виден карък!
Аз като подавам, че съм бременна в 7 мия месец, и ако ме изтеглят ще имам допълнение, нали няма да е проблем?
Честито!Нвмс да имаш.После се отключва формата и добавя бебчо.Дано имаш късмет .Стискам палци.
Мерси, Креми, а дано! Вие добре ли сте?

# 175
Успех на всички! Регистрацията премина много бързо и лесно.

# 176
  • Сф
Групичка, дайте линк към photo tool, с който да си обработя снимките. Този на официалната страница нещо не става при мен Sad

И при мен не работи. Сваля ми някакъв файл.
Снимките трябва да са 600х600 пиксела. Пробвай да си кропнеш снимката с някоя програма на тези пиксели. Аз така съм правила преди.

# 177
И при мен не работи. Сваля ми някакъв файл.
Снимките трябва да са 600х600 пиксела. Пробвай да си кропнеш снимката с някоя програма на тези пиксели. Аз така съм правила преди.

Опитайте от този линк, дано се получи. Горе в дясно. https://travel.state.gov/content/visas/en/general/photos.html Мисля, че когато го отворих за първи път искаше да разреша използването на adobe flash. Ако не става, опитайте с Интернет експлорер.

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 17:30 от r.i.angelova

# 178
Дори с обикновения paint, който го има на всеки компютър може снимката да се направи на тези пиксели. Wink

# 179
  • София
Привет,
Успях да пусна за мен,доспа ми се снощи и реших на мъжа да пусна друг ден.
Успех на всички за които това е голямата им мечта!
Имам въпрос,ако имаш работна виза и тя свърши,може ли да продължиш на нова работа легално с подновена от работодател/друг/ да живееш и работиш?

Общи условия

Активация на акаунт