Лотария "Зелена карта" 2019

• 344 738
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Да, така е започва с 2018. PC-то е запомнило и предишните ми опити, които ще са вече 7-8 на брой и аз не помня. Благодаря!

# 2 131
Хахахаха вие тая система съвсем я взехте за мезе Grinning Grinning Grinning

# 2 132
  • 2860 км северно от Екватора
Вероятно сключване на брак. Това е най-бързия начин.
Забравил е да му пишат само жени и да прилагат актуална снимка  в цял ръст. hahaha

# 2 133
  • Варна
Хаха, Лъки. Grinning
Но мисля, че не е нужно, по спомен миналата година в алл-а се беше появил един г-н, изтеглен от лотарията. Минава интервюто, питат го има ли намерение в следващите 6 месеца да сключва брак - да, ама има 'проблем', гей съм. И ходиха в държава, където еднополовите бракове са позволени да се омъжват и след това още едно интервю за 'жена му' и така. Grinning В тоя смисъл, г-на с офертата може да не се ограничава до жени. Wink

# 2 134
  • Down south
Освен да взема и аз да пусна една обява   Crazy  ако не изтеглят сестра ми, поне да имам резервен план   Joy

# 2 135
  • Варна
Ами да, какво 'спите' до сега, а не сте се задействали. Колко сингъл плеъри ги теглят и заминават /или пък не/ сами и без пари. Grinning Stuck Out Tongue

# 2 136
Всяко нещо си има цена. Съгласна съм. Не знаех че гей  браковете се признават, това улеснява в някои случаи. Laughing

# 2 137
  • Варна
"Привет на всички,
Пише от името на половинката си, тъй като той не си пада нито по форумите, нито по споделянето.
Интервюто му беше на 15-ти в 14:00 като той влезе около 13:45. Очаквах да отнеме над час, но той излезе с балетна стъпка 40-50 минути по-късно, одобрен. Въпросите са били стандартни, изключително малко на брой. Бил ли сте в щатите и ще се жените ли преди да заминете.
Тук идва интересната част. Ние сме еднополова двойка, заедно от над 4 години. На последния въпрос той казва „Да, бих искал да сключа брак, но аз съм гей". След лек смут от страна на служителите и едно 15-минутно проучване от тяхна страна са казали, че брак може да сключим и ще се признае, ако го направим на територията на страна, която признава еднополовите бракове.
Та сега планираме ходене до Англия, но процедурата не е особено лесна. Надявам се да успеем.
Реших, че трябва да го споделя, защото сред стотиците прегледани теми и мнения не намерих нищо за еднополовите двойки и как стоят нещата при тях.

Щом имам прогрес, ще се включа да споделя дали сме имали успех!"
.....
.....
.....

# 2 138
  • Варна
"Привет на всички,
относно предишното ми включване за брака между еднополови двойки в България и как процедират с тях в американското посолство - най-накрая имаме резултат и можем да го споделим.
Та, след като ни казаха, че ако сключим брак в страна, където еднополовите бракове са признати, направихме проучване - страни такива има в Европа не малко, но кандидатстването във всяка е различно. Най-просто се оказа в Англия, където срещу паспорт и писмо от хазяин/хотел/приятел, че сме живели на територията на страната поне седем дни (придружено с някакво доказателство, че вашия гарант живее на същия адрес -например сметка на негово име), успяхме да си подадем документите през януари. Предизвестието е един месец, като при подаването си избирате дата и си заплащате таксата за церемонията - 125 паунда за церемонията и още 70, когато си запазвате час за подаване на известие за брак.
Успешно успяхме да сключим брак в Лондон края на февруари - издадоха ни свиделството и копие на момента (копието е още 10 паунда). Веднага щом се върнахме се обадихме в посолството, те отключиха формата на титуляра, въведоха ме като spouse и след като попълних всичко и събрах документите (искат всичко стандартно без диплома), ни беше насрочено интервю за днес - 8ми март (честит празник на всички дами!).
Интервюто мина леко и безболезнено, носехме не само снимки, но и разпечатки от телефони, чатове от фейсбук - но така и не ги разгледаха. Консула повика само мен, зададе ми няколко въпроса - от колко време сте заедно, как се запознахте, от кога живеете заедно и накрая само каза - ще си получите визата до няколко дни.
Моята виза ще важи 6 месеца, а на съпруга ми остават само два. Сега се двоумим дали да се опитаме да подготвим всичко и да заминем през май, или да удължим неговата виза, като за целта той трябва да мине нови медицински прегледи и да заплати нова таска за интервю.

Та, това е нашата скромна история, която искахме да споделим, тъй като вероятно сме един от малкото случаи на еднополови бракове в България, но хубавите новини са, че все пак можем да имам равни права с останалите, макар и по заобиколен начин

Успех на всички! "

# 2 139
  • Scotland
Nature RainbowNature RainbowЛюбоооов Nature Rainbow

# 2 140
Браво. Все пак в Щатите не е проблем да си гей или черен, така че не се учудвам да положителния развой на нещата.

# 2 141
  • София
Мъж спечелил 2017 направи среща с 3 жени да си избере булка.Избра най младата.......колко акъл какъв глупак.....надяват се хората да си вземат красавица,послееееее:МомУ,продай козите....

# 2 142
след 15 май очаквам темата (форума) да прегрее, кой ще се хвали, кой ще се оплаква, кой няма да знае какво да прави и изобщо какво се случва Simple Smile

# 2 143
  • София
Свикнали сме.Юни всички отиваме на море.

# 2 144
Свикнали сме.Юни всички отиваме на море.
Номерче, тази година да не ти се наложи да отложиш морето и да тичаш по интервюта.Ще стане много интересен номер за теб Hug

Общи условия

Активация на акаунт