Лотария "Зелена карта" 2019

• 344 738
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Down south
На никой няма да се налага да си отлага нищо това лято.
Фискалната година започва октомври.

# 2 146
  • София
Свикнали сме.Юни всички отиваме на море.
Номерче, тази година да не ти се наложи да отложиш морето и да тичаш по интервюта.Ще стане много интересен номер за теб Hug
Интервюто е на 6 ноември.
Таро картите,гадателката,момчетата от техническия,фирмата от кентъки потвърдиха дата,всичко е генерирано,аз съм спокойна и заминавам за слънчака.😂

# 2 147
  • Down south
Теб няма да те мислим, ти си готова  Party

Замислих се за тези с фалшивите бракове, нали обява щях да пускам   Crazy  и новата форма, в която искат имейли, телефонни номера, имена в социалните мрежи и кой знае още какво за 5 години назад.
Та, на тези, планиращи подобен род бракове, май ще сложат дебел прът в колелата  Thinking

# 2 148
  • Sunshine state
Значи жената на моя шеф гори. Stuck Out Tongue Winking Eye
Тук има много такива.Сега са на изчакване и нито ги уведомяват какво се случва с кейса им,ни нищо. Емии...

# 2 149
  • София
Daylily, Pupitka защо да е проблем за "влюбените от пръв поглед" новата форма?
Имате в предвид ако са" пипали" където нетрябва?
Пропуснала съм Daylily за обявата ти,какво ще продаваш Smile

# 2 150
  • Scotland
Ами защото няма да имат никаква история назад във времето, предполагам!

# 2 151
  • 2860 км северно от Екватора
Ако на 15 май вечерта се флюбя в някой изтеглен, какво няма да мога да замина с него ли...до интервюто ще съберем доказателства колко се обичаме... Joy

# 2 152
# 2 153
  • САЩ
Ох, то си е сериозен бизнес с тия бракове... аз като спечелих, и тук, а особено в all-a направо си направих колекция от предложения на лични Grinning Сумите варираха от 5000 до 50000 $... ама така, директно - здрасти , разбрах , че си спечелила - предлагам ти тая сума да се оженим набързо. Нито ме знаят каква съм, нито коя съм, нито са ме виждали... предлагат хората Grinning Grinning Grinning

# 2 154
  • 2860 км северно от Екватора
Ох, то си е сериозен бизнес с тия бракове... аз като спечелих, и тук, а особено в all-a направо си направих колекция от предложения на лични Grinning Сумите варираха от 5000 до 50000 $... ама така, директно - здрасти , разбрах , че си спечелила - предлагам ти тая сума да се оженим набързо. Нито ме знаят каква съм, нито коя съм, нито са ме виждали... предлагат хората Grinning Grinning Grinning
Че какво значение каква си. Нали е за кратко. 50к е добра оферта  Laughing

# 2 155
  • Варна
Леле, ако знаех, че хората, спечелили ЗК са толкова оборотни, щях да започна да подавам от по-рано. Smile Moneybag

Сега сигурно е последният влак. Който го хване, ще е късметлия. Дано тези, на които им е най-силна мечта, наистина са сред успелите.

# 2 156
Да се включа и аз в темата за браковете. Вчера една колежка от унито, която остана в Америка след една бригада, се чухме по вайбъра и каза, че някакъв панамец със ЗК и предложил да и направиви услуга, като сключи брак с нея абсолютно безвъзмездно.
По думите и човекът имал ЗК от 20 години, но още не си бил подал документите за гражданство, та щял да го прави сега и да се явява на някакъв тест (така казва тя).
Аз я попитах какъв е проблемът и без той да има гражданство да сключат брак, нали има ЗК. Тя ми отговори, че имало разлика и, ако сключат брак в Америка, тя нямало да получи правата на ЗК, което ми се струва невярно.
Също така тя си има сериозен приятел (който също е нелегален) и възнамеряват след брака да заживеят в един апартамент тя, гаджето и и панамеца. Само че панамеца не знае, че всъщност тя си има гадже, а си мислел, че са само приятели, но според нея той го правел от чисто приятелски чувства.

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 11:19 от Ангел Кьосев

# 2 157
  • Scotland
От 'чисто приятелски чувства' и 'безвъзмездно', на един познат му 'помогна' една американка. В един момент, обаче, се оказа, че нейните чувства не са били приятелски, а любовни Simple Smile Когато разбрала, че не са споделени, изпяла го, като го изиграла ролята на  влюбената жертва . Депортираха го като мръсне коте, само с дрехите на гърба Simple Smile

# 2 158
  • Варна
Доверие никому. Нищо не е безвъзмездно или безплатно. Всеки има някакви задни мисли.

# 2 159
Ами аз изхождам от това, че той наистина не знае, че тя си има приятел и явно се надява от уж приятелство да стане нещо по-сериозно, имайки в предвид, че ще им се наложи и да живеят заедно.

Общи условия

Активация на акаунт