Лотария "Зелена карта" 2019

• 339 938
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 3 555
Благодаря, но ако сме били спечелили за миналата година то така или иначе сме си изпуснали вече шанса поради факта че не сме пратили ДС формата когато е трябвало а и от друга страна доколкото се сещам проверката се е правила до края на миналия Септември.
Добре поне, че за тази година макар и със голямо закъснение успяхме да попълним ДС формата но не сме ние виновни за това, ако страницата си показваше правилно то още през месец Май щяхме да сме я пратили.
Теб не те слуша главата нещо.
Изтеглени ли сте, пуснали ли сте си формата, чакате ли си дата за интервю, какво искаш от нас? Айде отивай да учиш английски и стига си спамила, ако баба ти беше мъжка.
Аман от тролища.

# 3 556
Цитат
Какво става ако ДС формата не ни е обработена навреме и номера за Ноември ни излезе междувременно?
Нищо сложно не става. Оставате за декември, януари или февруари, тоест когато формата се обработи и имат свободни часове за интервю.
Ето това вече ни успокои. Притеснението ни идваше от едни параграфи в инструкциите , че трябвало тази ДС форма да се попълнела по възможно най-бързия начин иначе можело да се стигне до някакви усложнения липси на визи и подобни неща. Мислехме че като вече сме закъсняли с попълването то нещата няма да са гладки. Не го знаехме това, че при изпуснат ред за интервю можело да се явим по-нататък.
Мерси.

# 3 557
Чак и аз не се стърпях да не отговоря на хасковлийското тролче. Дори и за 2018 можете пак да си проверите. И да сте си забравили, загубили и т.н. номера, кликнете, от сайта ще ви ги ритрийвнат. Няма такова нещо като "смяна на резултатите". #страхданестесеминали

Скрит текст:
Най-много да сте подали в първите дни на лотарията, после да се е наложило да подадете отново, както бяха инструктирани всички, и като сте проверявали да сте проверили с първата регистрация, която е била автоматично канселирана, а вече като сте измитали късмета си да сте решили случайно да проверите с номерът, с който реално сте участвали.... Извод: метенето е на късмет Nerd

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 21:35 от Елфичка

# 3 558
  • Fort Worth, TX
Да, това за изтеглянето е тъпотия голяма, мен също от 3ти опит ме изтеглиха.
Иначе...миналата седмица бяхме малко на езерата рилски, да презаредим батериите в планината. На връщане минахме през София, писах в една група за споделено пътуване, че имам 2 места и едното от момичетата, които се качи е учела в САЩ. Набор 94, което в най-добрия случай ще значи, че е на 24. Имала е пълна стипендия /спорт, играела е футбол/ и е завършила там някакъв университет, забравих в кой щат. Студентския живот е бил супер, още повече като образованието е било така да се каже безплатно. Но каза, че е абсурдно да живее там, спомена също думата роб - роб на системата, на работата. Спомена и роботи. И, че винаги ще избере България. Simple Smile
Може би още е малка, не е видяла кой знае какво, може да е наивна. Не знам. Спомена, че може би ще отиде някъде в Европа /Франция/ за да работи нещо, да бъде с приятелката си и бла-бла, но винаги ще се върне тук. Ами някак много мило ми стана на мен...

И се извинявам за отклонението. Grinning Wink
Momicheta se kazva Viktoria, nali?

# 3 559
  • Варна
Хаха, да, така се казва. Гледай ти колко е малък светът.

# 3 560
Здравейте!От скоро започна да ме вълнува темата "зелена карта" и виждам,че има още доста неща ,които не са ясни за мен!Ще помоля ,някой от така да се каже "ветераните" за мнение,какъв е шансът на семейство с детенце с увреждане (92%) да бъде изтеглено и има ли смисъл да попълвам формата за участие?Благодаря🤗

# 3 561
Шансът е като на всеки друг. Лотария е - теглят чрез жребий.

# 3 562
Шансът е като на всеки друг. Лотария е - теглят чрез жребий.
Много благодаря!А условието за за образование ,важи само за кандидатът попълнил формата или за всички членовр на семейството?

# 3 563
Важи за този, който евентуално ще бъде изтеглен и е необходимо средно образование.

# 3 564
Здравейте!От скоро започна да ме вълнува темата "зелена карта" и виждам,че има още доста неща ,които не са ясни за мен!Ще помоля ,някой от така да се каже "ветераните" за мнение,какъв е шансът на семейство с детенце с увреждане (92%) да бъде изтеглено и има ли смисъл да попълвам формата за участие?Благодаря🤗
Зa учaстие в жребия имaте рaвни шaнсове с всички други учaстници. Но aко ви изтеглят цялото семейство минaвaте медицински прегледи. Тук евентуaлно може дa излезе проблем зa детето. Съветвaм ви дa потърсите конкретен отговор от Консулството нa СAЩ в София - обяснете им точния проблем нa детето.
Тaкa ще прецените дaли изобщо дa учaствaте- и дaли дa плaщaте зa мед. прегледи и др. рaзходи по процедутaтa зa имигрaнтски визи. Друг вaриaнт е дa попитaте оторизирaните клиники които провеждaт прегледите. Те също може дa знaят кои здрaвни проблеми сa пречкa зa одобрение зa визa.

# 3 565
Няма такова нещо като "смяна на резултатите". #страхданестесеминали

Скрит текст:
Най-много да сте подали в първите дни на лотарията, после да се е наложило да подадете отново, както бяха инструктирани всички, и като сте проверявали да сте проверили с първата регистрация, която е била автоматично канселирана, а вече като сте измитали късмета си да сте решили случайно да проверите с номерът, с който реално сте участвали.... Извод: метенето е на късмет Nerd
Регистрирахме се за участие на втори Ноември, вече беше станало ясно за поредния технически проблем. През месец Май и преди десетина дни сме проверявали със същите ни номера, но изведнъж се появява , че съм сред изтеглените. Разбрахме , че и на други хора по света се е случило това. За нас това си е проблем при показването на реалните резултати от страницата за проверка на резултатите а не че самите резултати се сменят. Жалко е, че е само тази страница е на разположение за проверка дали някой е селектиран или поне ние не знаем има ли други начини хората да си проверяват дали наистина са селектирани или пак страницата показва грешно.

# 3 566
Важи за този, който евентуално ще бъде изтеглен и е необходимо средно образование.
Моля, поправете ме, ако греша, но за започване на работа, не се ли изисква средно образование?

# 3 567
Моля, поправете ме, ако греша, но за започване на работа, не се ли изисква средно образование?

Каква работа? За метене на улиците,  мисля че основно стига. Rolling Eyes

# 3 568
  • София

В БГ на много места може да се работи без средно - някои видове складове, строителство, чистота....

# 3 569

В БГ на много места може да се работи без средно - някои видове складове, строителство, чистота....
Въпросът ми беше за САЩ, а не за Бг, и е породен от чисто любопитство.

Общи условия

Активация на акаунт