Лотария "Зелена карта" 2019

• 339 896
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 3 585
Здравейте и от мен Simple Smile
Чак сега намерих тази тема във форума и реших да пиша, защото forum all не работи от вчера. Не знам дали е само при мен. На вас отваря ли ви се? Дано не е затрит завинаги, че има изключително много полезна информация.
Съпругът ми беше изтелген през Май, като той пуска за първи път. А аз, горката, кандидатствам от 10 години и нищо. Та, оженихме се на бързо и подадохме ДС-260. Сега си проучваме.
Имам въпрос към тези, които са изтеглени- Имате ли някаква идея къде ще заминете? Някакви препоръки (ако може без Чикаго Simple Smile ).
Напоследък гледаме повече Хюстън, но не съм чувала много информация от българи са града. Ще се радвам, ако някой, който живее там пише Simple Smile
Успех на всички

# 3 586
  • Варна
Едва ли е закрит форума, като цяло сравнително често се случва да има някаква профилактика. Иначе и при мен не се отваря.
В Хюстън или поне в Тексас си мисля, че е Кремито. Със сигурност има и други хора /българи/ някъде там. Искате място, където има българи, или просто някаква информация от първо лице от наши сънародници?

# 3 587
Едва ли е закрит форума, като цяло сравнително често се случва да има някаква профилактика. Иначе и при мен не се отваря.
В Хюстън или поне в Тексас си мисля, че е Кремито. Със сигурност има и други хора /българи/ някъде там. Искате място, където има българи, или просто някаква информация от първо лице от наши сънародници?

Благодаря за бързият отговор. Като цяло търся информация от българи, които са там. И главно въпросите ми са за здравните осигуровки и живота в Хюстън Simple Smile

# 3 588
Здравейте,
Искам да попитам дали е задължително да имам превод и легализация на българска диплома за средно образование за започване на работа в САЩ ? Има ли шанс да възникне проблем ако не си го направя преди да замина ?

# 3 589
Здравейте,
Искам да попитам дали е задължително да имам превод и легализация на българска диплома за средно образование за започване на работа в САЩ ? Има ли шанс да възникне проблем ако не си го направя преди да замина ?

Здравей,
Според мен е хубаво да си я преведеш, но не смятам, че е необходима легализация. Поне аз това бих направила. Мисля, че легализирана ще ти трябва, ако ще следваш там.

# 3 590
Вероятно няма да уча в първите 1-2 години за това питам само за работа дали ще е от значения чак и легализация...

# 3 591
  • Sunshine state
Легализация ако няма да учиш не ти трябва, но превод е добре да имаш. Иначе на мен и мъжа ми до сега не са ни искали самите дипломи, но пък ни искаха препоръки от предишен работодател, които бяхме превели и ни свършиха работа. Simple Smile

# 3 592
Ок Много Ви благодаря. Тук съм вече спокоен.

# 3 593
  • Fort Worth, TX
Здравейте,

Здравей,
Според мен е хубаво да си я преведеш, но не смятам, че е необходима легализация. Поне аз това бих направила. Мисля, че легализирана ще ти трябва, ако ще следваш там.
Zdr imash zabrana za pm.Ivo Kremi Galabov /kremena galabova mi e fb.

# 3 594
Добър ден... Simple Smile Извинете, че нахлуваме така, но не намираме друго място на, което да зададем въпросите си... ще се опитам да бъда кратка Simple Smile
Играем от 8 години, още на първото участие бяхме селектирани но не продължихме с процедурата. 2 години след това пак ни селектираха този път продължихме с процеса и си активирахме зелените карти в САЩ, поседяхме около 20 месеца и решихме да се върнем и се отказахме от зелените ни карти след като попълнихме формуляр в посолството. Сега пак сме изтеглени и ни интересува има ли смисъл да продължаваме при създадените обстоятелства или консула може да ни откаже като види, че първия път не сме продължили с процеса а при втория сме се отказвали от зелените ни карта след като сме ги активирали и не сме се заседявали за дълго там?

# 3 595
Добър ден... Simple Smile Извинете, че нахлуваме така, но не намираме друго място на, което да зададем въпросите си... ще се опитам да бъда кратка Simple Smile
Играем от 8 години, още на първото участие бяхме селектирани но не продължихме с процедурата. 2 години след това пак ни селектираха този път продължихме с процеса и си активирахме зелените карти в САЩ, поседяхме около 20 месеца и решихме да се върнем и се отказахме от зелените ни карти след като попълнихме формуляр в посолството. Сега пак сме изтеглени и ни интересува има ли смисъл да продължаваме при създадените обстоятелства или консула може да ни откаже като види, че първия път не сме продължили с процеса а при втория сме се отказвали от зелените ни карта след като сме ги активирали и не сме се заседявали за дълго там?

Това е виц/анектод нали?

# 3 596
А като не искате да седите там защо кандидатствате? Ако изобщо е вярно де.

# 3 597
Може и да ни насочите към друго място да зададем въпросите ни. Само да добавя, че зелените ни карти сме си ги предали в посолството и бяхме информирани, че ще бъдат унищожени, така че не сме със статут на постоянно пребиваващи към момента на сегашното ни селектиране.
Причината да се върнем беше свързана с невъзможноста ни да плащаме за лечение. Здравната система е доста непосилна за новобранци без презтижна работа със хубава здравна застраховка.

# 3 598

Това е виц/анектод нали?
Аз не мога да повярвам! Три пъти избирани!

# 3 599
Може и да ни насочите към друго място да зададем въпросите ни. Само да добавя, че зелените ни карти сме си ги предали в посолството и бяхме информирани, че ще бъдат унищожени, така че не сме със статут на постоянно пребиваващи към момента на сегашното ни селектиране.
Причината да се върнем беше свързана с невъзможноста ни да плащаме за лечение. Здравната система е доста непосилна за новобранци без презтижна работа със хубава здравна застраховка.

Къде ще ходите бе, стойте си тук. Здравната система е перфектна.
Колко човека сте, говориш в множествено число...или личността ти се раздвоява. newsm78
Само пълен лузър би си върнал зелената карта, че и спътника му и той (дано не са едно лице, че тогава разбирам защо здравната система не ви е по джоба).
Само такива ли ги теглят, че и по 3 пъти за по малко от 10 г.  Tired

Не пускайте документи, оставете визите за хора които ще отидат, ще си бачкат, ще си плащат здравна застраховка.

Общи условия

Активация на акаунт