Лотария "Зелена карта" 2019

• 339 968
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 3 705
Вчера със съпруга ми си говорим, че общия брой участващи в тази лотария от България не могат да напълнят и националния стадион Васил Левски. Което наистина ме накара да се зачудя, защо толкова малко хора вече се интересуват от тази лотария. Преди години интереса със сигурност беше доста по-голям а сега една шепа хора само се интересуват и участват. И то говорим само за участие което практически е безплатно...
Да не говорим, че както някой беше споменал по-рано, доста хора от и без това малко участващите си пускат просто да си видят късмета без реално да имат сериозни намерения да емигрират, което означава практически , че истински искащите да заминат със тази лотария са още по-малко, наистина странна работа.
Според мен участващите намаляват по няколко причини:
* Раждаемостта при по-будните (общо казано, или онези, които търсят по-добър живот, вкл. и такъв зад граница) с всяка следваща година е все по-ниска.
* Много от хората от горната група вече са се устроили (по-вероятно в западна Европа), което ги задовалява като живот и вече късмет в лотарията не им е нужен, или просто не търсят нова генерална промяна в живота си.

# 3 706
Според мен е затова, че вече сме в ЕС и имиграцията е по - лесна в Европа. Също така според някои хора е по - добре да са из Европа, че по - често могат да се прибират по родните места.

# 3 707
Повечето се изнесоха по Западна европа (Европейския съюз) с една лична карта и си там. Няма интервюта, подготовка на документи, хващаш самолета и си там където си поискаш в Европа.
Спомням си като дете 90-те години на всяко фото имаше изпраскана табела "Снимка и подготовка на документи за лотария Зелена карта"
Европа тогава беше затворена както в момента са САЩ. Та тогава наплива за лотарията си беше доста висок.

# 3 708
Да се върнем на въпроса за ЗК и лотарията. Тези които имате деца, добавя ли се снимка на детето. Съвсем изключих че и малкото е човек, и май и нея трябва да снимам. Изискванията същите ли са? Как се снима 7-8 месечен човек, моля някой да сподели опит. Пупитка?

# 3 709
  • Варна
Трябва снимка. Слагаш го на леглото по гръб, на един чаршаф за бял фон и започваш, докато се получи. А може и в някое фото, там да се мъчат хаха

# 3 710
Може и в столчето/кошницата за кола, но пак с чаршаф за бял фон.

# 3 711
  • София
И за детето снимка.Първите на моите деца бяха на 8 м за зк във фото-то,голямо кривене беше,пазя и снимките.

# 3 712
Благодаря ви, ще е шоу определено. Peace

# 3 713
Още обаче няма официални инструкции за DV2020

# 3 714
Ааа, аз не бързам. Питам да си знам. Предполагам, че ще има. Peace

# 3 715
И аз чакам ама още няма 

# 3 716
И аз чакам ама още няма 
Рано е още, релакс. Peace

# 3 717
  • София
Ще има още седмица.
Почвай да снимаш бебе,ще има весели снимки които ще пазиш за спомен 😍

# 3 718
Ще има още седмица.
Почвай да снимаш бебе,ще има весели снимки които ще пазиш за спомен 😍
Ще трябва да разровя старите теми за практически насоки. Иначе аз снимам всеки ден я пращам на баща и.
Той като попълва и той трябва да я сложи нали, и за него трябва снимка?

# 3 719
  • Sunshine state
Дойде най-приятното време - да си обсъждаме апликациите покрай лотарията. Hug
Да, Лъки, ти добавяш детето и той в негпвата го добавя отново. Двамата също се добавяте взаимно, ако имате брак. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт