За тези, които четат любовни романи №29

• 94 295
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Пълен провал излезе тази книга на Айрис. Към 30-40% като забуксува.... скукаааааааа. Изоставих я!

Дочело ми се е нещо за джунгли и приключения, пясъци и диви места. Сега ще погледна втората от такъв тип ( уж) на Кат МАртин  Hot Rain, да видим дали тя ще ми напълни сърцето. Simple Smile

# 661
  • София
И аз буксувам напоследък. Препрочетох https://www.goodreads.com/book/show/21981841-corrupt  Отново ми хареса много, започнах втората и нещо не се получи, не знам защо. Оставих я за друг път.

# 662
  • София
Прочетох "Дявол през пролетта" на Лайза, хареса ми. Сега ще потърся "Искам само теб". После трябва да прочета и "Dirty Royals", че ми остана кн.3 и я бях оставила да отлежава. Blush

Последна редакция: нд, 21 яну 2018, 14:13 от missence

# 663
  • Варна
Прочетох Grigori  и Mikhail от серията Brothers of fire and ash на Lauren Smith. Дракон шифтъри, хареса ми. Има увлекателна история, чакам за третия брат. Малко са лигави драконите ама поносимо Simple Smile))

# 664
Прочетох "Драконът със зелените очи" Тереза Мадейрос. Противно на очакванията ми, книгата ми беше интересна.

Започнах: .

# 665
  • София
Покрай новите поредици на Лайза К. попаднах на "И тогава ти дойде". Хареса ми.

# 666
  • Бургас
В 19 век или в наши дни се развива действието?От поредица ли е?

# 667
  • София
В 19 век или в наши дни се развива действието?От поредица ли е?
Събитието се развива по времето на крал Джордж т.е. става дума за английска аристокрация. Книгата е част от поредица "Комарджии". Втората книга е "Мечтая за теб".

# 668
  • Бургас
Благодаря,ще ми хареса със сигурност!

# 669
Чета  в момента Risky Business Series на Тифани Сноу и не мога да я оставя! Не знам тази жена как успява да ме накара да харесам книги с любовен триъгълник,ама наистина много добре ѝ се получават Grinning Предишната Corrupted Hearts Series беше подобна и също те държи в напрежене до последно. (там чакам последната книга през април)

Междувременно прочетох Сама в Париж на Джоджо Мойс новелата и също ми хареса, много лека и приятна. Другите разкази не съм ги чела още.

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 22:30 от SunnyBird

# 670
https://www.goodreads.com/book/show/24965092-fatal-pursuit Доста интересна ми беше, не я оставих до края. Simple Smile Точно от каквото имах нужда. Сега май ще погледна и първите две от поредицата както и други книги на автора, добре пише, действието се развива бързо, героите не са лигави.

# 671
  • Варна
Минах половината на Ruthless king на Meghan March. Направо е обичайното bend over the sink 😁
То взе да ми писва. Искам да е хот енд дърти ама малко повече мисъл да има. Де да знам и аз вече, хем харесвам подобни, хем ми се сливат всичките.

# 672
  • Варна
Да питам: 'Семейство Роял' на Ерин Уот от колко книги е?
До сега имам 3.

# 673
  • София
На английски ще бъдат 5, май досега са излезли 4. На български планирали да преведат всички.

# 674
  • КиТ
Верно ли ще ги преведат?

Общи условия

Активация на акаунт