За тези, които четат любовни романи №29

• 94 332
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • Euskal Herria
Освен третата на Симона Арнщед, третата на Сара Дж. Маас, пускат и третата на Одри Карлан - Момиче от календара:
https://egmontbulgaria.com/romantika-i-erotika-373/3-momiche-ot- … iyK8R3sQ.facebook

# 361
  • София
Аааа, вече си знам урока Grinning  Принципно, де. Със Сара Дж. Маас не изчаках да излязат всички и сега съм забравила какво е ставало в първите.

# 362
  • КиТ
Гледам е в раздела с еротика,до колко е наблегнато на това,че след Симона Арнщед,мога да продължа линията Whistling

# 363
  • София
Понеже не устисках да чакам превод, почнах третата от Кралете на бърбъна на английски.

Май ще си преглътна правилото да чета само на руски и български, художествена литература и да я прочета на английски, вчера прочетох втората част и нямам търпение да разбера какво става по-нататък  Mr. Green

Знае ли се кога ще излезе у нас?

# 364
В последно време книгите, които прочетох бяха в доста разнообразни жанрове. От книгите с пътуване във времето се прехвърлих към трилър с "Шест години" на Харлан Коубън. След него пък поех към жанра научна фантастика с "Гравитация" на Тес Геритсън и съм изненадана колко много ми хареса, при положение, че за пръв път чета нещо от този жанр. Напомни ми малко на филма "Life". Сега обаче отново ми се чете нещо от любовните романи и виждам, че доста хвалите Vicious, която отдавна съм си я отбелязала, но все нещо друго подхващах. Ами  май е време и аз да я прочета.  Peace

P.S. Радвам се, че Егмонт се активизираха, обаче много са им соленички цените напоследък. Crossing Arms

# 365
  • Варна
Аз съм към 70% от Lords of deliverance 1 и харесва. На някои места губи ритъм, но като цяло е увлекателна. Много са интересни Конниците на Апокалипсиса като сюжет. Не знаех, че Глад е жена. Сега чета за Арес, става Война ако се счупи печата му, Напаст е свободен още от началото на книгата. Иначе има много герои от Демоника, не бих казала, че е фатално да не се чете тя първо.

# 366
  • София
Ето това исках да прочета Smile

# 367
А след Вишъс ,ако директно скоча на третата от поредицата? Втората не желая да я чета с този женски образ, ужасно  мнение имам за главната героиня.

# 368
А след Вишъс ,ако директно скоча на третата от поредицата? Втората не желая да я чета с този женски образ, ужасно  мнение имам за главната героиня.

Може, не са толкова навързани хронологично, просто ако решиш да се върнеш на 2 ще знаеш някои неща предварително. Роузи ли те дразни?

# 369
  • На правилното място в правилния момент
Като гледам коментарите за Вишъс и аз ще я почвам в скоро време. Smirk

# 370
  • Варна
Ето това исках да прочета Smile
Миленака, намесени са герои от предните книги, но някак косвено. Например брат на една от героините, паднал ангел, върнал си крилата и прочее.

# 371
Да, Роузи

# 372
  • София
И мен ме дразни.

# 373
Освен третата на Симона Арнщед, третата на Сара Дж. Маас, пускат и третата на Одри Карлан - Момиче от календара:
https://egmontbulgaria.com/romantika-i-erotika-373/3-momiche-ot- … iyK8R3sQ.facebook
Втората на Момиче от календара кога излезе?Нещо съм я изтървала.Ако някой я има на български моля да ми я изпрати на diana1962_1962abv.bg

# 374
  • Варна
Свърших първия конник, хареса ми много. Имаше тегави моменти тук там, но накрая и сълза пророних, и финала ме изненада. Не успях да чозная как ще я спасят девойката. Сега почнах за втория конник, Глад. Той е тя и тук вече наистина идея си нямам как ще станах нещата и за физическата връзка дори, камо за хепи енд.

Общи условия

Активация на акаунт