Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 74 132
  • 692
  •   1
Отговори
# 405
А някой знае ли кой го замества или по-точно, към кого препраща при нужда 🤔

# 406
На мен ми беше казал, ако се наложи да се обадя на др Даскалов, мисля, че в Селена му е кабинета, ако не греша.
Аз да питам по здравна каса 2 ли са безплатните  ехографски прегледа, от които мога да се възползвам?
Записана съм при доктора на ЖК, той дава ли възможност да се възползваме от тези 2 покрити от касата ехографа на плода?

# 407
В зависимост от вида на бременността се полагат 2 или 3 безплатни прегледа по каса, но в случая при него всички са платени Политика на медицинския център явно. Мен Роси ме предупреди още при записването. Стана ми неприятно и още повече от това, че бяха вдигнали и цената на прегледите малко преди това със сериозен процент. То си е капка в морето на фона на огромните суми по лекари, които съм дала през годините, но някак беше неприятно да не се възползвам от миниатюрната облага. Единствено полаганите изследвания са безплатни, а те са крайно недостатъчни също.

# 408
Ясно, благодаря  много  за информацията.
Хубавото е, че имам здравна застраховка и се оказа, че покрива  всичките ФМ и ехографски прегледи, но за жалост доктора, тъй като е с натоварен  график, и ходих в неработен за Медлайн ден и час и нямаше лак да ми издадат фактура, за да се възползвам от застраховката.

# 409
Наскоро ми попадна заглавие, че ЗК ще покрива фетални за в бъдеще, но факт, че все повече лекари(добрите) преустановяват работа със ЗК или поне са ги свели до изключителен минимум.

# 410
Да, така е.
Иначе при доктора аз ли трябва да си поискам да види бебчето, да кажем, както е при мен-последен преглед в леая на юли, първата ФМ или той си казва кога е следващия преглед, понеже не ми каза нищо на мен за последващ преглед.
Аз затова питах кога ще е на работа, за да му звънна и да питам евентуално  дали ще има възможност  да погледне с ехографа бебчето, понеже  ме притеснява , че мина много време от последния  преглед.

# 411
Той гледа всеки месец, иначе за какво го посещаваме, кантар в кабинета няма;)
Вие говорихте ли той да те следи, може да е решил, че си отишла само за ФМ.

# 412
Д-р Иванов се е върнал да знаете, сега бях за болничен и акушерката каза.

# 413
Да, записана съм за следене на бременността при него. Направих и кръвните изследвания на всички показатели, за които ми даде списък, когато бях на преглед юли.

# 414
Нямам представа защо не са ти дали час, приследявянето е ежемесечно. Звънни и си запази.

# 415
Да, записана съм за следене на бременността при него. Направих и кръвните изследвания на всички показатели, за които ми даде списък, когато бях на преглед юли.
Звънни да си запазиш час, има отворен график за тази и другата седмица.

# 416
Здравейте,  момичета!  Може ли да ми дадете телефон за да си запазя час. Никъде не откривам.
Някой правил ли си е ФМ при д-р Иванов. Доволни ли сте? Имате ли представа къде извършва тези прегледи?
Благодаря на отзовалите се!

# 417

Доволна съм от всичко, ФМ ги прави в кабинета си в горепосочения мед.център.

# 418
Здравейте!

А колко струва прегледът при д-р Иванов в момента и колко струва издаването на болнични?

# 419
Момичета , има ли някоя от вас телефонния номер на Роси ?

Общи условия

Активация на акаунт