Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 74 087
  • 692
  •   1
Отговори
# 495
Тоест действително претупва, така ли? И преди пациентките бяха една след друга, но обръщаше достатъчно внимание. Аз не помня добре, но май идваше в кабинета в 10.30ч. и приключваше в 14.30ч. Още ли е такова работното му време? Защото четири часа са крайно недостатъчни, за да поеме този наплив от пациентки.
Като алтернатива мога да препоръчам д- р Амалиев- син. Също е много внимателен и добър лекар. Има си частен кабинет, даже май е център. Ходила съм неведнъж на прегледи и при него.

# 496
Аз съм го казвала и преди-важно е между лекар и пациент да има химия. Аз родих при него преди 1г. и никога не съм се чувствала претупана. Избрала съм лекаря, доверила съм се точно на него и ако той види проблем, ще ми каже. Винаги обяснява, пита за допълнителни въпроси, ако имаш такива, разяснява добре и чао, до другия път. Предишният ми лекар също беше пестелив откъм приказки, но това не ме е карало да се чувствам недобре следена.
Общо взето, ако не чувствате Иванов, търсете човек, който ще ви благоразположи повече, но без да плюете по Иванов.

# 497
Аз не виждам някой да плюе по Иванов. Самата аз бях повече от доволна, но искам да съм обективна, когато някоя приятелка ме попита за него. Всеки си изказва мнението. За какво плюене става дума, не знам. Нищо от нещата, които аз или някое от последните момичета е писало, не е плюене. И нека тук да се пише истината, за да може жените да се ориентират по- лесно. Не съм го издигнала на пиедестал само защото през 2020-та година съм била доволна от него. И той е преди всичко човек, а хората се променят.

# 498
Ами това, че претупва пациенти, не е ли плюене? Или това някой да се възмущава колко пари взима?
Не мисля, че го издигам на пиедестал, съвсем обективно ми е мнението-докторът има добра техника, следи истински важните неща (витамини и т.н.,които за повечето са ненужни) и ако си вкарате муха в главата, е готов да отиде в кабинета в събота специално за вас.
Ако очаквате да седнете 20мин в кабинета да ви мери кръвното, корема със сантиметър и да си говорите за киселини и подути глезени, това определено не е вашият човек.

# 499
Следя се при др Иванов от 8ма гс ,след като смених АГ при който бях отишла на първия преглед за доказване на бременност . С ръка на сърцето мога да си кажа ,че Иванов е моя лекар . Никога не съм се почуствала претупана . Да , прегледите не са по 20 мин,но няма и необходимост . Винаги обяснява всичко ,никога не е оставил мой въпрос неотговорен . Обръща внимание на важните неща и не ви занимава излишно . Относно цената - всеки си има определени финансови възможности и да ,не всеки може да си позволи неговите такси ,но предвид факта ,че работи в клиника ,а не в собствен частен кабинет (т.е трябва да има печалба и за ръководството ) , предвид техниката му и опита му ,мисля че цената е напълно оправдана .
Мисля че всеки трябва да си намери своя си АГ ,на който да има пълно доверие . Лично аз смених един преди да стигна до Иванов ,но бях убедена ,че предходният не е моя човек и няма да се чувствам спокойна . Всеки ще намери кусури в лекаря независимо дали е от финансова гледна точка или “претупване” . За Иванов обаче не съм чула едно отрицателно мнение от негова пациентка относно най -важната част - компетенцията и познанията му !

# 500
Не, не е плюене, ако действително се случва. Теб, ако лекар те претупа доволна ли ще си?
Аз винаги съм го хвалила на базата на моя опит с него. Ако видиш по- старите ми мнения, ще си помислиш, че за мен няма по- добър от него. Преглеждал ме е извънредно, даже не искаше да ми вземе пари за прегледа. Но това беше през 2020-та година. Минали са 3 години. За 3 години много неща се променят.
По повод цените точно аз написах, че едва ли той ги определя.
Само че предвид немалкото пари, които се плащат, е редно да се отделя достатъчно внимание на всяка пациентка. Ходила съм при много АГ-та и при всеки съм се задържала по около 10-15 мин., в които подробно ми е било обяснявано всичко. При Иванов прегледите ми също протичаха така обстойно, защото имах доста проблемна първа бременност. По онова време как пък никой около мен не се оплакваше от претупване. Самата аз съм чакала по минимум десет минути, преди да вляза след пациентката преди мен.
Просто ми прави впечатление, че в последно време не една или две жени казват, че се чувстват претупани. Това е. Хората споделят опита си, не го обиждат, описват как са се почувствали.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 20:48 от Forest rain

# 501
Трябва да се казва и истината в този форум,не може само,когато сме доволни да пишем.Има си и плюсовете,и минуси при Иванов.Който иска тонове чак в 36гестационна значи е за там Grinning
Лекарят не е лош просто няма нужното време,за да го отдели на всяка от нас.Чисто физически няма,как да се случи!Не е свръхестествен човек : ) И аз смятам,че един преглед трябва да е поне 10 минути да се види,какви изследвания да се пускат,коментиране на лекарствата,ехография,оплаквания,какво да очакваш,кое е нормално и кое не..Феталната да ти е 10 минути,а като за сравнение при всички други е поне 20 минути...При него феталната се равнява на един нормален преглед.Може би вижда всичко много бързо не знам No Mouth

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 19:48 от Lili222

# 502
Странно .. аз досега не съм имала преглед под 10 мин . Или такъв ,в който да не са обсъдени с мене лекарства ,изследвания ,какво и кога да очаквам . Още от четвърти месец сме повдигнали и темата за раждане .
Факт е че е пренатоварен ,хубавото е ,че има много АГ в града и всеки може да си вземе информирано решение, на кого да повери един от най -хубавите моменти от живота си .

# 503
Моите фетални навремето стигаха до 20- 30 минути. Голямо внимание и прецизност проявяваше. Аз в никакъв случай не желая да се изказвам по негативен начин за него. Видяла съм основно позитиви и изпитвам топли чувства, като се върна назад. Просто е добре да сме обективни и да описваме нещата, каквито са към настоящия момент, а не да си правим генерални заключения, базирани на опит отпреди години. Дори за 1 година нещата могат да претърпят съществени промени.

# 504
Момичета от кога почваха тоновете при него,ще раждам за втори път при него но нямам спомен от първия път,живот и здраве на слвдващия преглед ще съм 33 г.с

# 505
От 35г.с. започваха да следят тоновете, поне при мен така.

# 506
Момичета ако някой има нужда от Фраксипарин 0.4 може да ми пише. Налага ми се да сменя терапията, а се бях  запасила с 7 кутии. Продавам ги на цената на която съм ги купила 39лв.

# 507
Знаете ли в кои дни е там от рано сестрата за да мина д ами вземе секрет за микробиология  и цитонамазка?
Няма скоро часове за доктора, а и съм с малко бебе и нямам възможност  да отида в по-късен час и ще мина само за секрет някоя сутрин.

# 508
Най-добре й пиши във вайбър да се разберете за конкретен ден. Аз преди така правех. Че се е случвало да отсъства или да идва по различно време.

# 509
Благодаря!
Може ли да помоля, ако някоя от вас има нимерът на сестрата, да ми го изпрати  на лично.
Благодаря  предварително.

Общи условия

Активация на акаунт