Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 74 096
  • 692
  •   1
Отговори
# 480
Изчаква се минумум 40 дни

# 481
Тези от вас родили естествено, колко време  след раждането препоръчва доктора  да отидете на преглед и как протича?
Аз родих преди месец  и още имам кървене и затова  се притеснявам  да отида.

# 482
Отидох на 43 ден след нормално раждане . Още кървях .Прегледа беше със спекулум .

# 483
Може ли мнения на родили със секцио при доктора? Колко бързо се възстановихте, как протича самата операция?
Въобще всякакъв фийдбек ще ми е полезен.

# 484
Темата не е дълга. Почетете назад. Аз лично съм споделяла моя опит.
Имах кошмарно първо секцио при друг лекар и неприятно възстановяване. С голям страх пристъпих при второто при д-р Иванов. За нещастие имаше и доста усложнения по време на операцията и сериозно му се опънах. Едва успя да ме зашие. Но е факт, че явно техниката му е вълшебна, защото от третия ден нататък много по-бързо се възстанових. Първия път ревях от болка, нищо не помагаше за нея от това, което ми даваха в болницата. При изписването не можех да си изправя гърба от болка, както и много дни след това. На всеки, който ми повтаряше да съм се движила ми идваше да му разбия физиономията. Сега се бях заинатила да се постарая повече с раздвижването особено като знаех с какъв медикамент ще боря болката.  Това, че успях да я притъпя също помогна много. По стечение на обстоятелствата още с прибирането в къщи на 4ти ден се наложи да готвя и чистя. С две думи крайно различен опит при двете операции. Почнах да разбирам всички онези жени, които твърдят колко бързо са се възстановили. Но си имам и едно наум от първия път и изобщо не подценявам сериозността на операцията.

# 485
Здравейте, знаете ши дали сестрата на доктора  може да ми вземе цитонамазка, ако отида рано сутрин без записан час?

# 486
# 487
Не знам за другите, но на мен миналия път Иванов ми взе 100 лева за вторичен преглед , а първия преглед ми беше 80лв... С доста хронични гъбични инфекции съм, и не мога постоянно да си позволявам 100 лева да давам за прегледи. Сега минах при Др Трифон Мирчев в Пълмед

# 488
Прави ми впечатление, че всеки следващ преглед е с нова цена.
Трябва пак да ходя на преглед.
Още ли е 100 лв прегледа?

# 489
Да, прегледът при доктора е 100 лева.

Прави ми впечатление, че всеки следващ преглед е с нова цена.
Трябва пак да ходя на преглед.
Още ли е 100 лв прегледа?

# 490
В петък бях при него, прегледа беше 80лв,но съм бременна и се следя от самото начало при него включително и по ЗК ако има значение

# 491
Малко странно че таксува между 80-100лв на пациент... Принципно е редно да е една и съща цена за всички... Малко странно ми е че ми взе 100 лева за вторичен преглед да ми каже че съм се излекувала.

# 492
Да 100 си е прегледите. Аз бях профилактично да ме види декември, че имах оплаквания и неприятно се изненадах да изсипя 150 лв на касата за преглед и изследвания. Поне ми обърна доста внимание, както никога. Уговорихме се да мина с резултати без да записвам час. Така и не съм отишла още. Надявам се да не ме таксуват и за това.
Скрит текст:
Като бях бременна 2021 и после може би до средата на 2022 прегледите бяха по 80, а записаните по каса ЖК по 70. Реално сега са ги вдигнали на 80. Малко преди да се запиша бяха по 50 и хванах точно първото увеличение. Ами следях се и при софийски лекар соата популярен и в голяма клиника. Колкото и да е абсурдно може би общо прегледите и пътни ми излизаха пак толкова. Политика на медицинските заведения основно. Прегледите в репродуктивната ми клиника бяха по-евтини. Пък колко пъти и не са ме таксували като ме видят ей така.

# 493
Момичета, Иванов все пак работи в клиника. Това не му е частният кабинет, доколкото поне знам. Предполагам, че основните решения за таксите, се вземат от болницата. Вероятно и той участва, но едва ли думата е само негова. Всичко написано разбира се, е само мое предположение. Може и въобще да не съм права. Много разочароващо за мен би било той еднолично да определя такива високи суми, предвид образа, който създава на сърдечен и човечен лекар. И аз съм плащала много пари, но за лекари (не визирам само АГ) с доста повече опит, подплатен със завидни знания, при това осъвременени.
Мен повече ме притесняват някои мнения, че претупва пациентките си. Аз се следях при него през 2020 г. и имам положителни отзиви. Много повече внимание получавах от лекарката, при която щях да раждам, спрямо мен беше невероятно всеотдайна, а и я чувствах  по- близка- като приятел, с когото мога спокойно, и без да бързам, да споделя за проблемите, свързани с първата ми бременност и последващите събития, които аналогично, можеха да доведат до неприятности и с втората. Иванов чак толкова не ме предразполагаше, но и като гледах опашката пред кабинета му, самата аз се чувствах пришпорена. Той дори не знаеше с подробности какво точно се е случило първия път. С две- три думи само му казах и показах някои изследвания.
Доскоро го препоръчвах на всички бременни около мен, но вече си мълча. Само ако ме попита някой, казвам, че навремето съм била доволна от него. Жалко ще е, ако и той като много свои колеги, се самозабрави.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 11:00 от Forest rain

# 494
Хора следях се при него до 8 месец и ходих по 2 пъти на месец при него.Бях по особен случай и не ми дадоха час за преглед в 9 месец,а направо дата за раждане след 2 месеца,защото нямало дати!!!
Прекалено е зает ,това е истината и от там всичко отива по дяволите!Иначе според мен е кадърен,но то се иска време  и съсредоточеност в прегледите,за за може да са изчерпателни.Не родих при него,защото се изнервих на случката,така че не мога да кажа,как изражда!Но си имайте едно наум,че прегледите ще са свръхбързи и нищо чудно да има още някоя жена със свалени гащи до вас. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт