Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 74 098
  • 692
  •   2
Отговори
# 465
А аз си мислих, че си внушавам 😐 По същият начин протече прегледа и останах леко разочарована. Сравнявам прегледите от миналата година и сега и тогава го нямаше това "При Роси, тя ще обясни" За това тази бременност май ще ходя само за феталните там и без това цените всеки път се вдигат, мисля че вече са много завишени и честно да си призная ще ми дойдат непосилни за бюджета. Моите уважения към д-р Иванов, много го харесвам, но наистина аз ходя там, за да чуя неговото мнение, не на Роси.
Не мога още да преценя и аз, но и на мен малко набързо ми се вижда и айде при Роси, там си задавам въпросите и идва другото момиче вече след мен и то трябва да си ходиш, че правиш задръстване. Аз и като съм притеснена, защото незнам какво трябва да очаквам. Абе ще търся още някой.

# 466
Не ви настройвам просто и аз съм от недоверчивите и ходих при трима аг Grinning Ако ви кажа,че и трите са имена ...И доста често не съвпадаха като мнение,как да вярваш..Примерно хемоглобина в норма ли е,дали да пия еди,какво си,колко тежи бебето в един ден с по 1кг разлика Grinning... За фетална съм ходила при Стоилов,Иванов и Амалиев.Стоилов с 4 ръце макар че е пълен надувко...Оглежда детайлно и отделя време.Другите за 5 минути фетална Grinning Пак си казвам Иванов е добър,но просто не може да смогне и не може качествено да си върши работата.Ходих при него доста пъти и всички прегледи бяха за по 3 минути..Има ли въпроси,може като дата,иди при Росито.Но на има ли въпроси грам не задълбаваше и гледаше да влезне следващата.Микробиология не сещаше да пусне ако аз не се размрънкам..Много има да говоря за претупването..
Похлупака беше в 34 гестационна седмица,Росито не ми дава час занапред ,защото няма,а не съм ходила на тонове още дори.И ми дава час за тонове за 38 г.с.,когато говорихме да ми е секциото.Казвам на Иванов и той ми вика еми да няма часове. Astonished
Да не ме следиш в последния месец ,стига просто не върви,а си ме следял отначало.Иначе отговаря винаги по телефона,което е добре.
С една дума много добър лекар,но ...

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 22:02 от Lili222

# 467
Здравейте знаете ли къде точно се взима кръв за БхС?

# 468
Жалко, през 2020- та не беше така. Аз и нямаше да се следя при него, ако ме претупваше. Започнах с тоновете от 31 г. с., но при друг лекар. После и при него един- два пъти съм ходила за тонове, но веднъж ме беше стреснал, че нещо не е наред. Тогава още на същия ден отидох при другата си лекарка, при която щях да раждам. Тя, като видя резултатите от Иванов (аз й ги пратих по вайбър), веднага ме извика, защото наистина бяха лоши. Жената беше в отпуск и дойде в болницата. Всичко на техния апарат излезе перфектно. После и при Амалиев ходих, даже тя и той държаха връзка заради мен, защото аз съм с предразположеност към  тромбофилия, и първата ми бременност беше кошмарна и с последици. С втората бях ужасно стресирана да не се повторят нещата.
Аз от Амалиев също съм много доволна. По- обран е, но е много съобразителен и никога не ме е претупвал. Караше ме да се чувствам спокойна.
Ако сега реша да имам трето дете, като ви чета, изобщо не знам при кой лекар бих отишла. Явно за 2 години нещата много са се променили.
Иванов вече е име и нормално да има наплив при него. Пък и печели хората с отношение, понеже е много сърдечен, освен че е и добър лекар. Аз самата постоянно го препоръчвам на жени около мен. Дано да не ги подвеждам, но когато се следях при него, наистина бях доволна.
За рутинен преглед в момента и през ум не ми минава да отида при него. Като чета колко се чака за час, направо ще се чувствам виновна, че заемам мястото на някоя бременна жена.

# 469
Здравейте, някой дали може да ми даде телефона на Роси? Благодаря ви предварително!

# 470
Присъединявам се към молбата за телефона на Роси. Записа ме за след десетина дена, но не е отбелязан часа и ще трябва да се доуточним.

Здравейте, някой дали може да ми даде телефона на Роси? Благодаря ви предварително!

# 471
Момичета, след секцио докторът в кабинета в Медлайн ли маха конеца и след колко дни се ходи?
А тогава ли му носихте почерпка/подарък или на прегледа вече?

# 472
Една седмица след операцията в кабинета в Медлайн, така ми каза на мен Роси.

# 473
Здравейте, някой знае ли актуални цени за изследване за СПИН, сифилис и хепатит Б в Селена? Благодаря ви!

# 474
Здравейте , станала е грешка със записването на следващия ми преглед . Някой има ли телефона на Роси ? Ще съм благодарна да ми го изпратите Simple Smile

# 475
Колко време след естествено раждане  трябва  да отида на преглед  при доктора? Забравих да попитам.

# 476
Когато решиш.

# 477
Колко напред се записват часове в момента?
(Ако са два месеца, да търся другаде)

# 478
Колко време след естествено раждане  трябва  да отида на преглед  при доктора? Забравих да попитам.

На мен ми каза след 3 месеца, но аз съм секцио, не знам дали има значение.

# 479
Кога се позволяват започването на леки тренировки след секцио, някой питал ли е доктора?

Общи условия

Активация на акаунт