Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 74 105
  • 692
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, ходихте/ще ходите ли на очен лекар преди раждането, за да потвърди, дали е ок да раждате нормално? Ако да - при кой? Чудя се, дали може да е всеки очен лекар или трябва да има опит с бременни. Забравих да попитам д-р Иванов.
Аз ходих в клиника Луксор, важно е да се направи преглед на периферията на ретината, прави се с една леща, която се слага в окото по време на прегледа. Аз бях при един от младшите Таскови, но не помня точно кой беше. Успех!

# 451
Здравейте момичета,тези от вас които са се следили по каса при доктора имахте ли безплатни прегледи и колко и кога?

# 452
Коментирали сме многократно назад. Всички прегледи са платени. Единствено са една идея по-евтини, когато си записана по ЖК. Преди беше 10лв разликата. Сега не знам. От едно известно време цените се вдигат стремглаво нагоре.
Мен ме изненадаха при самото записване. Поради ред причини все пак се записах. Така или иначе 3 прегледа бяха крайно недостатъчни за моята рискова бременност, но пък и не ми беше много приятно и тази незначителна екстра да не ползвам. Поне болничните бяха по-нормална сума. Сега гледам и те вече не са. Помислете си добре дали има смисъл да записвате жк, ако имате и опция другаде. Може просто да се следите ежемесечно.

# 453
Записах се вече, цената на болничните е 80 лв 🥴

# 454
Момичета, може да си взимате болничен от място различно от ЖК. В ДКЦ на Васил Априлов (доста близо до Медкайн) се издават болнични безплатно с направление от ЛЛ. Доколкото знам, в МЦ Хипократ също (но там нямам личен опит).
Аз се следя (на частно) и ще раждам при д-р Иванов. Но съм на ЖК другаде и не съм заплатила нито един преглед до сега ... била съм поне 8-10 пъти. И прегледите не са проформа, а всеки път гледаме бебчо с ехограф.
Доволна съм и от двамата си доктори - Борислав Иванов и ЖК.

# 455
Момичета, вече започваме  да гледаме и тоновете, та ще ме вика на една седмица предполагам.
Това означава ли, че и с ехографа ще гледа бебчето всяка седмица, освен записа на тоновете?

# 456
Момичета, знаете ли актуални цени за ФМ и бхс при доктора?

# 457
Минах първа фетална 200 лв, БХС във ВМИ не се плаща, и аз се очудих, но е безплатно.

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 21:11 от Nina Nikol

# 458
Знаете ли след секцио докторът дали изписва да се пръска/маже с нещо белегът за да си взема за болницата, ако е необходимо или след махане на конеца?

# 459
Препоръчва крем с мас и невен, а в Селена препоръчват Цикатридина Спрей, но още в болницата няма нужда,  можете след махането на конците

# 460
Момичета, когато имате изследвания извън нормата, за коагулацията е конкретно при мен, как постъпвате. Доктора коментира ли ги по вайбър, watsup. Писах на Роси, писах на него и нищо.

# 461
Момичета, някоя от Вас да има номера на д-р Борислав Иванов или сестрата? Изгубих го, а ми е много важно! Благодаря предварително!

# 462
Nina Nikol, най- добре му се обади. Веднъж ми беше казал да му пусна резултатите си по ел. поща, имах драстично отклонение в Д-димер, но впоследствие други хора ме успокоиха, че е нормално за седмицата, в която се намирам от бременността, така че реших да не му звъня.
Той така и не ми върна отговор, макар че изрично го попитах проблем ли е този резултат.
Това всъщност е единственият случай, в който ми направи лошо впечатление. Иначе останах доволна от него при проследяване на бременността, но той не беше единственият ми лекар. И с двете си бременности се следях при няколко. Имам голям проблем с доверието в лекарите.

# 463
И как няма...То при него вече прегледите са по 3 минути от главата за краката,по две по три наведнъж....Тонове чак в 38 г.с. не е сериозно.Добър лекар,но няма време и претупва.Личво мое мнение.

# 464
Не мога още да преценя и аз, но и на мен малко набързо ми се вижда и айде при Роси, там си задавам въпросите и идва другото момиче вече след мен и то трябва да си ходиш, че правиш задръстване. Аз и като съм притеснена, защото незнам какво трябва да очаквам. Абе ще търся още някой.

Общи условия

Активация на акаунт