Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 74 057
  • 692
  •   2
Отговори
# 120
@MARION@,

Да,всичко с бебчо е наред,върви с 2 седмици напред,но доктора каза,че това не е проблем и не трябва да ме притеснява.
На стария ехограф се вижда всичко,но както каза доктора " с него не можем да си направим шоуто и да видим по-детайлно бебчето"

Здравейте момичета,

както обещах,се вкючвам след ФМ ( 21 г.с + 6)
Прегледът се извърши със стария ехограф,но Докторът каза,че очакват днес или утре да му докарат новият-4Д и че към края на седмицата ще се свържат с мен,за да ме прегледа и с 4Д.

Много благодаря за информацията. Значи има надежда до моя преглед в четвъртък да има 4д. А добре ли мина прегледът със стария апарат - или защото не е добре, докторът иска да ви прегледа и с 4д-то?

# 121
Момичета, явно 4Д ехографа е вече на линия. Обадиха ми се за час в петък. Успех на всички!

Тъкмо звънях за да попитам, но никой не отговаря. Утре имам час, ако все още някой се интересува ще пиша и аз след прегледа. Хубав ден!

# 122
Здравейте момичета!

Само да ви кажа, че и аз днес бях на преглед, всичко с 4д ехографа е наред, така че не се притеснявайте! ☺

# 123
[quote author=GOLDY2019 link=topic=995516.msg40919573#msg40919573 date=1592397235

Само да ви кажа, че и аз днес бях на преглед, всичко с 4д ехографа е наред, така че не се притеснявайте! ☺
[/quote]
Здравейте момичета, и аз тъкмо се прибирам от преглед, и аз щях да се включа със същата информация, че всичко е наред с 4D  апарата. Успех и леко бременеене на всички!

# 124
GOLDY2019,
rosiinka,

Пускат ли вече придружители?За доктора знам,че не е проблем,но последния път на входа ми казаха,че имали заповед,която забранявала пускането на придружители?
На мен днес ми се обадиха да отида утре за  повторна ФМ с 4Д..

# 125
Панди, не пускат, но ще ви кажа какво правехме с ММ Simple Smile. Той идва малко след мен и казва, че е за друг лекар и така. Има си начини. Иначе братята роми вдигат скандал на входа и влизат цялата рода, но ние нали сме примерни...Успех!

# 126
Pandy-iv ,

Днес си влезнахме спокойно, никой не ни е спирал. Ако се заинатят долу кажете, че трябва да правят на мъжа ви също някакви изследвания.

А аз да попитам понеже съм в 33г.с, на вас прави ли ви запис на тонове и от коя г.с, понеже на мен нищо не ми спомена? 🤔

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 06:38 от AnMary

# 127
Рано ти е още. Към 35-36 г.с. ще ти направят.

# 128
ние днес бяхме на ортопед и пуснаха таткото с нас ...
видях и Б.Иванов и му показах бебето, оправи ми деня този човек Simple Smile наистина ми липсват прегледите хаха но сега се радвам на живо на едно прекрасно бебче

# 129
Elle.n, точно това си мислех скоро и аз и се радвам, че не съм единствена 😁😁😁
Страхотен заряд има този човек,  а и последния месец от бременността срещите са доста чести. В този ред на мисли искам да попитам родилите вече кога са посетили доктора за профилактичен преглед (нямам предвид този, който се прави в Селена). Тъй като се минаха около 5 месеца откакто родих, мислех си горе-долу след около половин година да си направя такъв. Но се чудя ако кърмя все още и нямам цикъл дали има смисъл да ходя. И като цяло, коя е ходила и след колко време?
ние днес бяхме на ортопед и пуснаха таткото с нас ...
видях и Б.Иванов и му показах бебето, оправи ми деня този човек Simple Smile наистина ми липсват прегледите хаха но сега се радвам на живо на едно прекрасно бебче

# 130
когато ходих за сваляне на конци, Б. Иванов ми каза, че до 6 месеца трябва да се направи профилактичен ... при мен са минали 3, мисля да изчакам още

# 131
  • Пловдив
Офтопик.
Скрит текст:
Извинявам се, че нарушавам позитивния тон в темата, обаче ми прави леко лошо впечатление, че когато ни отърва, повечето искаме правилата да се спазват, а когато не ни отърва, си разменяме идеи как да ги заобиколим.  Flushed
Ясно ми е, че нищо страшно няма да стане от това, че мъжете ви ще влязат в болницата и в кабинета, ясно е и че тези на входа едва ли са толкова наивни да не се сещат, че влизат и много придружители, но все пак... Нямам за цел да обидя никого.
Иначе на всички лека бременност до края.

# 132
Аз отидох на преглед малко преди да са минали 6 месеца от секциото. Кърмех и все още нямах цикъл. Доктора оглежда яйчниците, матката, как е зараснала раната(за тези родили секцио) и др.

# 133
Магдена, права си, но контрола на входа е с избирателна пропускливост. Ромите идват на тумби и не ги спират. Мен те ме притесняват повече от 1-2ма татковци, с маски, които искат да видят бебето на ФМ. А да не говорим, че самите лекари и акушерки са без маски. Не е ли редно, ако ще се спазва нещо, да важи за всички. Все пак работят с бременни жени с отслабен имунитет.

# 134
А цитонамазка прави ли се?
Аз отидох на преглед малко преди да са минали 6 месеца от секциото. Кърмех и все още нямах цикъл. Доктора оглежда яйчниците, матката, как е зараснала раната(за тези родили секцио) и др.

Общи условия

Активация на акаунт