Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 75 452
  • 694
  •   1
Отговори
# 180
аз някъде тогава бях ходила, но то си е чиста формалност посещението

# 181
Не мисля, че има голямо значение кога ще се направи консултацията с анестезиолог и сега да отидеш те ще ти пазят анкетния лист (така да го нарека) до раждането

# 182
На мен ми казаха, че не е задължително да ходя. В деня на секциото ми правиха тест за алергии в приемния кабинет. Но не е минал анестезиолог за консултация.

Момичета,благодаря ви за споделената информация!
Днес бях на тонове за първи път и както и при вас,не платих нищо за тоновете,
Но изникна друг въпрос и той е насочен към тези от вас,които са раждали секцио.
Колко време преди раждането доктора ви изпрати на консултация с анестезиолог?
Аз съм в 35 г.с ,но Роси ми каза да изчакам още малко и да не бързам..

# 183
Здравейте момичета,

Въоросът ми е към тези от вас ,които са раждали в АГ Селена:
Какви документи ни трябват при постъпване в болницата?
Аз днес получих направление за хоспитализация+амбулаторен лист+резултати от ПКК (3 дни преди датата на раждане)+резултати от влагалищен секрет(не по-стар от две седмици)

В една инфо.книжка на болницата пише,че се изисква още Обменна карта,в която са нанесени всички изследвания ,правени в ЖК.
Вие получихте ли тази обменна карта?Нужна ли е или може да представим само резултатите от последната пълна кръвна картина?

# 184
Носите всички неща, които днес сте получили+картонче с кръвната група и личната карта. Преди това трябва да направите консултация с анестезиолог в болницата, ако ли не в деня на постъпването ще я направите. Не ви е необходима обменна карта.

# 185
Привет,  дами!
Изчетох написаното до тук за доктора и много ви благодаря за полезната инфо!
След изчетеното затвърдих решението си да се следя при него. Бременна съм в 9 г.с.  и гинекологът ми до момента ми каза,че от другата седмица мога да се запиша вече за ЖК и да започнат прегледите. Но тук чета,че при д-р Б. Иванов е от 12 г.с.
Има ли някоя от вас, която по- рано се е записала и са започнали прегледите?
И в началните седмици 12-13 г.с. и т.н. с вагинален ехограф ли е прегледът?

Благодаря ви предварително за насоките. Виждам,че отдавна не е писано в темата, но дано да се съживи Simple Smile

# 186
Привет,  дами!
Изчетох написаното до тук за доктора и много ви благодаря за полезната инфо!
След изчетеното затвърдих решението си да се следя при него. Бременна съм в 9 г.с.  и гинекологът ми до момента ми каза,че от другата седмица мога да се запиша вече за ЖК и да започнат прегледите. Но тук чета,че при д-р Б. Иванов е от 12 г.с.
И в началните седмици 12-13 г.с. и т.н. с вагинален ехограф ли е прегледът?

Благодаря ви предварително за насоките. Виждам,че отдавна не е писано в темата, но дано да се съживи Simple Smile

Няма да съжаляваш за избора си. Аз се следих и раждах пр др Иванов. До 12 седмица прегледите ми бяха с вагинален ехограв. Аз се записах за ЖК чак в 20 седмица, защото заради ковид бяха спряни, до тогава си ходих при него на часно. То и без това разликата в таксата е само 10 лв. Болнични започна да ми дава още от 20 гс та до края на бременноста, нямаше никакви проблеми. Лека бременност и щастлив финал!

# 187

По-рано от 12та седмица не записват при Иванов.

# 188

Gaby12,  Estel, благодаря ви много за бързите отговори и хубави пожелания!
И на вас желая живи и здрави бебчета!

# 189
Здравейте! Имам въпрос към вече родилите при Д-р Иванов. Правихме упражненията за раждането и лекарят не беше доволен от начина, по който се справям. Някой бил ли е в тази ситуация и как минаха ражданията ви?

# 190
И аз съм правила тези упражнения. Доктора беше доволен, но на самото раждане не се справях толкова добре, колкото на тренировките 😁
Все пак за мен беше полезно 🙂

Здравейте! Имам въпрос към вече родилите при Д-р Иванов. Правихме упражненията за раждането и лекарят не беше доволен от начина, по който се справям. Някой бил ли е в тази ситуация и как минаха ражданията ви?

# 191
Мога ли да питам дали въпреки това родихте естествено? Държа да родя нормално и малко се обезсърчих от неуспеха си.
И аз съм правила тези упражнения. Доктора беше доволен, но на самото раждане не се справях толкова добре, колкото на тренировките 😁
Все пак за мен беше полезно 🙂

# 192
Да, родих нормално с малко помощ от доктора. Имайте предвид,  че тренировките и самото раждане са доста различни. Може под действието на адреналина да ви се получи точно тогава. Така, че горе главата и успех!!!
Мога ли да питам дали въпреки това родихте естествено? Държа да родя нормално и малко се обезсърчих от неуспеха си.

# 193
Благодаря ви за отговора! Сега съм малко по-спокойна! 😊
Да, родих нормално с малко помощ от доктора. Имайте предвид,  че тренировките и самото раждане са доста различни. Може под действието на адреналина да ви се получи точно тогава. Така, че горе главата и успех!!!

# 194
И аз уж се справях горе-долу добре на тренировките, но се наложи секцио при мен, защото нямах разкритие, а контракциите бяха станали нетърпими... нямах сили да дишам, а камо ли да напъвам, но не съжалявам - секциото мина перфекно, а възстановяването по-бързо и от раждалите нормално, така че моят съвет е да послушаш съвета на доктора...той знае най-добре и не е от тези, които ще ти кажат давай секцио, само защото за него би било по-удобно.
Докторът е супер, супер, супер добър и готин.

Общи условия

Активация на акаунт