Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 75 723
  • 694
  •   2
Отговори
# 360
Гледа тоновете, защото с предишното ми раждане ме вкараха светкавично по спешност, защото се губеха. Но буквално с един поглед го погледна.
Докато ми сложат упойка тропаше с крак супер сериозен и обезпокоен.
При второто раждане ми разказваше вицове докато ме поставяха упойката.

# 361
Penelope2233, раждането беше секцио. Там се справи чудесно, въпреки усложненията, които имаше и се радвам, че в крайна сметка реших да раждам при него. Просто предвид недобрия кръвоток ми беше притеснено и ми се искаше да се виждаме всяка седмица на финала.

# 362
Penelope2233, раждането беше секцио. Там се справи чудесно, въпреки усложненията, които имаше и се радвам, че в крайна сметка реших да раждам при него. Просто предвид недобрия кръвоток ми беше притеснено и ми се искаше да се виждаме всяка седмица на финала.
Благодаря ви♥

# 363
Мен си ме викаше всяка седмица на финала. Имах тонове+ехограф и вече последните две седмици гледа шийката.

# 364
След секцио на кой ден ви викат за махане на конците. Доктора каза, аз уж запомних, а сега бяло петно 🤭

# 365
След една седмица в кабинета.

# 366
Може ли някой да ми даде код за отстъпка в здравис за ин лайн поръчка на добавките, които доктора изписва?

# 367
Момичета, колко струва фаталната морфология  при доктора към момента и без направление предполагам отивам, малко не разбрах, понеже по телефона много се обърках.

# 368
180 лева ми взе за фетална и микробиология..значи 150 лв.Да ви попитам доктора измерва ли ви шийката на всеки преглед?

# 369
Благодаря.  А направление трябва ли да нося или не се покрива от ЗК?

# 370
Не съм чувала като цяло фетална морфология да се покрива от направление или здравната каса Animal Monkey Face Така,че не ви трябва направление освен ако решите да се запишете на жк при него,но пак се плаща.

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 22:18 от Lili222

# 371
Дали се следите при него или не, няма значение. Не се покрива от ЗК.

# 372
Благодаря, момичета и съжалявам за тъпите въпроси. Нямах възможност  да се връщам и да търся в темата дали е обсъждано, пък и като цяло се чувствам като в небрано лозе с тази първа бременност. Опитам  да се информирам доколкото мога.

# 373
Знаете ли до колко следобед преглежда лекаря?

# 374
В 14 или 14:30 беше последния час. Винаги има някакво закъснение и обикновено до 3 без нещо е там.

Общи условия

Активация на акаунт