Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 75 742
  • 694
  •   1
Отговори
# 375
Доктора целият август ще е в отпуск да знаете.Така,че е добре да си запазите часове.

# 376
Уауууу, целият август? Ами ако тръгнем да раждаме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 377
Grinning хах днес го питах ,защо не мога да си запазя за август.

# 378
Аз другата седмица имам час и ще потвърдя.
Сега обаче се включвам с тотално хвърчащ въпрос, но знам ли, може и някой да знае отговора 😜
Преди време ми беше споменал какво може да взима бременна при лека настинка. Почти съм убедена, че каза Кармолис бонбонки. Вчера ми дразнеше гърлото и взех едно, днес ме тресна параноята, че съдържат противопоказна билка (салвия - градински чай).
Допускам, че може грешно да съм го разбрала. Някой друг да знае какво изписва доктора принципно, хич не искам да си правя повече експерименти, че тази бременност се разбих от боледуване.

# 379
Кармолис бонбонки може 👍

# 380
Здравейте, момичета. Можете ли да ми изпратите номера на д-л Иванов ?

# 381
Момичета, сега съм с едно разлочно питане.
Предстои ми в края на месеца ранна ФМ при доктора и се оказа, че от допълнителното  здравно застраховане, което имам, покрива и проследяване на бременност.
Та, искам да се възползвам  и ако успея, да ми покрият поне ФМ.
Можете ли да и кажете от Медлайн на регистратурата дали издават фактура  и касова бележка?
Също застрахователя изиска и копие на резултатите

# 382
Момичета, сега съм с едно разлочно питане.
Предстои ми в края на месеца ранна ФМ при доктора и се оказа, че от допълнителното  здравно застраховане, което имам, покрива и проследяване на бременност.
Та, искам да се възползвам  и ако успея, да ми покрият поне ФМ.
Можете ли да и кажете от Медлайн на регистратурата дали издават фактура  и касова бележка?
Също застрахователя изиска и копие на резултатите

Аз не ползвам застраховка, но един път имам един касов бон, един път не. Предполагам, че ако им кажете, че ви трябват няма как да ви откажат.

# 383
Предполагам  на рвгустратурара издават касови бележки и фактури.

# 384
На регистратура, да. На мен си ми даваха касов бон при всяко плащане, но и да не беше така, щях да си го поискам. Фактура също няма причина да откажат.

# 385
Самите резултати от ФМ нали също ги дават на бременните след като са готови.

# 386
Самите резултати от ФМ нали също ги дават на бременните след като са готови.
Тях ги дава сестрата на доктора

# 387
Момичета, някой знае ли, докторът как процедира с нормалните раждания. Предизвиква ли ги, чака ли ги и изобщо някой има ли тук с предизвикано раждане?

# 388
Дава възможност ти да решиш. Бяхме се уговорили за среща 7дни след термин, аз родих на 4тия. Общо взето ми обясни евентуални рискове и остави решението на мен.  Предвид първото ми ужасно предизвикано раждане, бях решила да чакам и не съжалявам за избора си.

# 389
Здравейте , от днес съм с “ + “ тест за бременност . Исках да си запазя час за преглед при д-р Иванов , но първите свободни часове са за М.Септември . Притесних се , до тогава ще мине много време - да търся ли друг доктор ?. Първа бременност ми е и не знам как да процедирам .

Общи условия

Активация на акаунт