Къде в Бургас? (52)

• 85 561
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Къде има магазин за домакинска техника с транспортни дефекти?  bouquet
Славейков 55 блок,от единия край е,от към Технополис мисля

Ходила съм там. Ако целта ти е да си купиш по-евтино уред не си заслужава. Някои са по-скъпи от чисто нови уреди в техномаркетите. Аз тогава си търсих съдомиалня, но това, което имаше са китайски уреди, същите като нашоте neo, daewoo и подобни, само че с някаква тяхна марка.

# 61

Ходила съм там. Ако целта ти е да си купиш по-евтино уред не си заслужава. Някои са по-скъпи от чисто нови уреди в техномаркетите. Аз тогава си търсих съдомиалня, но това, което имаше са китайски уреди, същите като нашоте neo, daewoo и подобни, само че с някаква тяхна марка.

Такава ми е идеята, че са качествени уреди на по-ниски цени. Изненадваш ме с това, щом е така няма смисъл наистина. Може би съм с погрешно впечатление за този тип магазини.

# 62
Има ли някоя сладкарница в града откъдето мога да купя торта за диабетици?

# 63
  • Бургас
Къде има магазин за домакинска техника с транспортни дефекти?  bouquet

Такава ми е идеята, че са качествени уреди на по-ниски цени. Изненадваш ме с това, щом е така няма смисъл наистина. Може би съм с погрешно впечатление за този тип магазини.

Навремето наистина бяха качествени. Сега вече и нашите и техните ги правят в едни и същи заводи в Китай и просто няма смисъл. За това вече почти няма такива магазини и се крепят на стара слава.

# 64
Здравейте.
Имам 2 въпроса:
1. Познавате ли родители или деца, приети в Американския Колеж в София? Интересувам се от частни уроци в Бургас за подготовка за кандидатсване.
2. Къде в Бургас мога да тапицирам диван? Има ли вариант да закарам на място цялата холова гарнитура и когато е готова да отида да си я прибера?

Предварително благодаря на всички, които се включат с информация. Пожелавам хубав ден.

Мога по втория въпрос да кажа- над спирката на новата поща има паркинг (до магазин за играчки Вега) , там вляво по едни стълби се качваш има тапицер. Проверих за телефона му, но съм го изтрила. Той и жена му са много добри тапицери на мебели. Те идват на място за дивани и мебели да мерят. Казват ти колко метра дамаска да си купиш и им я носиш , после шият тази част , която трябва да има ръбове и ушитото идват с едни такери да ти го закрепят на дивана. Става като нов.
А относно дамаски - и като избор , цени и обслужване съм най- доволна от един магазин на ул. Македония - бибтекс.  Влизаш откъм  бул . Христо Ботев и втория магазин вляво.

# 65
  • Бургас

Имам комбинирана пералня със сушилня от магазина на Гладстон, разликата с цената в Технополис беше около 500 лв. Решихме да купим от там и печка AEG, та тя имаше много забележки, а струваше 850 лв..След два дни купихме по-нов иноксов модел на марката от Зора за 980 лв...Идеята ми е, че някой път си заслужава да се погледне какво имат.

# 66
Къде има най-голям избор на аквариумни рибки и разни пособия за аквариуми?

# 67
  • Бургас
В Плаза мол на 2ят етаж.Ние от там избрахме принцеска

# 68
Здравейте , търсих в темите техник за бойлер, видях,че препоръчвате от улица Гладстон, но не мога да го намеря, приемам съвети за техник, от който сте доволни, благодаря

# 69
  • Бургас
В Плаза мол на 2ят етаж.Ние от там избрахме принцеска

Магазинът срещу първо районно.

# 70
  • Бургас
Не мога да намеря адаптирано мляко Хумана Джуниър, да сте виждали скоро някъде? В Темата ми казаха, че нямат от известно време, в склада също нямат и не очакват скоро доставка. Проверихме по-големите аптеки в центъра, Билла и ДМ, няма.

# 71
  • Бургас
Кметството в Зорница още има ли го, трябва да извадя документ за адресна регистрация.....

# 72
Не мога да намеря адаптирано мляко Хумана Джуниър, да сте виждали скоро някъде? В Темата ми казаха, че нямат от известно време, в склада също нямат и не очакват скоро доставка. Проверихме по-големите аптеки в центъра, Билла и ДМ, няма.
Ние пием Хумана АР. Намирам я само в Бамболино и в една аптека срещу Учителския в Славейков. За джуниър не съм гледала дали имат, но може да проверите

# 73
  • Бургас
За Бамболино не се бях сетила. Ще проверя и на двете места, благодаря!

# 74
  • Бургас
Здравейте, някой знае ли къде в ЦГЧ има уроци по английски, танци или други занимания за дете на 6,5 г., на достъпни цени. Тези, които открих са по около 80-100 лв на месец, и ако я запиша на 3 неща 😱💲, ще фалирам направо 😀

Общи условия

Активация на акаунт