Къде в Бургас? (52)

• 85 837
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Откъде мога да купя коледни лепенки за стъкла - снежинки, дядо Коледовци и т.н? До Джъмбо не ми се ходи.

Както е писала borka01, взех от ЛИДЛ . Тези, които могат да се залепят и разлепят многократно са на 1,99 лв, а другите, които се водят 3D, са на 4,99.Пуснаха ги миналата седмица.

# 301
  • Бургас
Здравейте, препоръчайте ми тапицер-шивач. Имам едни ъглови легла. Искам да ми ушият нещо като покривки и бъзглавници от плат за тапицерия за да прилича на диван.

# 302
Препоръчайте ми фризьорски салон,където малко момиченце/13 г/ може да отиде сама и да я пострижат на хубава черта? За предпочитане Възраждане/ Центъра.

# 303
Препоръчайте ми фризьорски салон,където малко момиченце/13 г/ може да отиде сама и да я пострижат на хубава черта? За предпочитане Възраждане/ Центъра.
За "Възраждане" писах малко по-нагоре - фризьорски салон "Ка" - Милена и Жоро, под Борисовата градинка.

# 304
А някакъв номер?

# 305
Аз за черти, карета и т.н, бих препоръчала фризьорката в салон "Унико", казва се Евдокия. Работи във Възраждане, може да разгледате снимки на работата ѝ във Фейсбук. Работи много внимателно и се съобразява изцяло с желанията на клиента.

# 306
Момичета, къде в Бургас бих могла да изкарам курс за масажист и курс за козметик ( без Давитоз)

# 307
0898 427183 - Милена и 0898 431614 - Жоро

# 308
Здравейте, спешно издирвам синьо вино, има ли някъде в Бургас, или да поръчвам онлайн?

# 309
Здравейте, спешно издирвам синьо вино, има ли някъде в Бургас, или да поръчвам онлайн?

евентуално в Метро, а на 100 % синьо , зелено и там другите разновидности в Жанет ( Несебър)

# 310
Благодаря!

# 311
  • Бургас
Да питам и тук-някое ново място за празнуване на тийн рождени дни да са открили?  Отзиви за тийн стаята в детския клуб в бившия ресторант Амор? Иска ми се нещо като кулинарно училище Антре, но то доколкото виждам е затворено. Rolling Eyes 

# 312
  • Бургас

Имаше в магазин Купаж на ъгъла на Сливница и Гладстон. Не вярвам да е свършило.

Да питам и тук-някое ново място за празнуване на тийн рождени дни да са открили?  Отзиви за тийн стаята в детския клуб в бившия ресторант Амор? Иска ми се нещо като кулинарно училище Антре, но то доколкото виждам е затворено. Rolling Eyes 

Сега се сетих за това http://burgasescape.bg/ Но идете на място да видите как е.

# 313
  • Бургас
Благодаря! Не се бях сетила,те са 12-13 годишни, но не пречи да питам Simple Smile

П.П. А, имало и за по-малки.

# 314
Къде ще ми препоръчате да си купя хубав шаран, по възможност и да могат да ми го нареждат в магазина?

Общи условия

Активация на акаунт