Къде в Бургас? (52)

• 85 783
  • 737
  •   2
Отговори
# 315
  • Бургас
Къде ще ми препоръчате да си купя хубав шаран, по възможност и да могат да ми го нареждат в магазина?
Похвалиха ми лидълския, не миришел на тиня, изчистен е. Купих вчера, но ще дам отзиви най-рано в сряда  Mr. Green

Благодаря! Не се бях сетила,те са 12-13 годишни, но не пречи да питам Simple Smile

П.П. А, имало и за по-малки.
Гале, Ескейп рума е добро преживяване, но е скъпо, за кратко време /мсля, че час/, ако някое дете е минавало стаята ще знае отговорите на загадките и няма да се забавлява, а и те ограничава с броя деца /май е максимум 6/. Банално, но на тази възраст ходят на: кино, боулинг, караоке  Rolling Eyes. Последните 2 рожедни дни на Надежда бяха у дома. Миналата година беше пижамено парти, играха на игри, гледаха страшен филм, "спаха" 8 девойки в една стая. Аз бях с тях обслужващ персонал.
Тази година беше целодневен рожден ден от 10 до 19 часа, бяха сами. Поръчаха си пици и пилешки панирани хапки от заведение, имаха торта, сокове, ЧИПСОВЕ  Rolling Eyes и отново е много доволна. При тях тенденцията се оформя да празнуват или на пицария или по домашно. На заведение обаче дъщеря ми не искаше, че били много шумни и се притесняваше от факта, че тормозят околните и пирсонала.

Ами ... порасват и така... започват да празнуват като големите  Peace

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 16:38 от . Яна .

# 316
Яна, той пакетиран ли е и нарязан ли върви?Grinning

# 317
  • Бургас
Яна, той пакетиран ли е и нарязан ли върви?Grinning
Цял, но почистен от вътрешности и люспи. Не бил много мазен и не миришел на тиня /преразказвам думи на колежка, която последните години купувала все от там/

# 318
  • Бургас
В къщи не става.Кино и боулинг по няколко пъти ги минахме.Кароке-не пеем Mr. Green Навивам го за пицария и аз.Той обича да готви, но не знам има ли заведение, където да се навият да им дадат да си направят сами нещо, както беше Антре.

# 319
Знаете ли къде в Бургас изкупуват използвани електроуреди? Идва ред да си сменим хладилника с нов, стария все още работи горе-долу, но нямаме нужда от него. Или пък някой от хипермаркетите за техника дали има такава еко политика - да им дадеш стар уред при закупуването на нов? Преди години като че ли се рекламираше някъде такова нещо? Ще съм благодарна за съвети и насоки  Praynig

# 320
Аз за черти, карета и т.н, бих препоръчала фризьорката в салон "Унико", казва се Евдокия. Работи във Възраждане, може да разгледате снимки на работата ѝ във Фейсбук. Работи много внимателно и се съобразява изцяло с желанията на клиента.

Искрено съм благодарна!
Девойката остана доволна от прическата !
Ще я псети и за РД , прическа специална ще направим, 🌷🌷🌷🌷

# 321
Радвам се, че съм успяла да помогна! Flowers Hibiscus

# 322
  • Бургас
Знаете ли къде в Бургас изкупуват използвани електроуреди? Идва ред да си сменим хладилника с нов, стария все още работи горе-долу, но нямаме нужда от него. Или пък някой от хипермаркетите за техника дали има такава еко политика - да им дадеш стар уред при закупуването на нов? Преди години като че ли се рекламираше някъде такова нещо? Ще съм благодарна за съвети и насоки  Praynig

Има едни пунктове, в Лазур има, където беше Топливо-ориентировъчно в района срещу Трета поликлиника.Знам и още един до Защитеното жилище, зад Атагена.Мисля, че в тях може да се оставят.

https://www.investor.bg/novini-ot-chernomorieto/464/a/burgas-raz … -otpadyci-214529/

# 323
Благодаря!
А дали има такива, които ти вземат уредите от вкъщи?

# 324
  • Бургас
Благодаря!
А дали има такива, които ти вземат уредите от вкъщи?

Навремето имаше, сега не зная. Обаждаш се на един номер 0887 77 19 73 или 0800 14 100, те идват у вас на определена дата, обикновено към 25-то число, взимат ти електроуреда и ти дават ваучери за Технополис или Техномаркет, не помня. Ваучерите бяха на стойност между 5 и 10лв някъде. Това беше преди две години, но не пречи да пробвате.

# 325
  • Бургас
Насочете ме към добър адвокат по трудово право.

# 326
# 327
  • Бургас
Момичета, а има ли все още някъде магазини за приготвена риба /пържена и на скара/?

# 328
Момичета, а има ли все още някъде магазини за приготвена риба /пържена и на скара/?
На "Велека" знам аз.

# 329
  • Пловдив
Преди имаше на "Гладстон", до "Харна Пекарна". Не беше лоша рибата и можеше да се поръчва предварително каквото пожелаеш и да се уточни час за получаване.
В Пловдив съм обаче и нямам идея дали все още съществува.

Общи условия

Активация на акаунт