Къде в Бургас? (52)

• 85 794
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Паспорт се връща до 3 месеца без глоба. От изтичането на тези три месеца, ако се върне в рамките на една година има глоба. След изтичане на тази година отново няма глоба.

# 346
Пак съм аз- някъде поправят ли гипсови рамки за гоблени, от тези старите, големите?

# 347
  • у нас
Къде има ножар?

# 348
  • Бургас
Зад клиниката на д-р Михайлов имаше ножар в блока, но скоро не съм минавала от там.

# 349
  • у нас
Благодаря ти, Гале.

# 350
  • Бургас
В уличката веднага след магазин Компас /в Братя Миладинови/ има ножар.

# 351
  • у нас
В уличката веднага след магазин Компас /в Братя Миладинови/ има ножар.

Мерси.

# 352
Зад хотел България имало ново заведение - Рафи.
Някакви отзиви за него имате ли и дали имат фейсбук страница да им разгледам интериора.
Търся, търся из Гугъл нищо не ми излиза. newsm78

# 353
Някакви отзиви за него имате ли и дали имат фейсбук страница да им разгледам интериора.
Има във фб - страница , напишете Рафи Бургас . И аз го загледах заведението, още нямам наблюдения, но зная, че софийските Раффи са си на високи цени

# 354
  • Бургас
За разпечатване на пълноцветен плакат къде ще ми препоръчате? Знаете ли какви са цените ориентировъчно? Благодаря!

# 355
  • Бургас/Пз
Със смесени чувства съм. Два пъти ходихме - единият път на вечеря, вторият само на тортичка. Вечерята беше няколко дни след отварянето и беше пълен хаос. За една риба на пара със зеленчуци чакахме 2 часа, накрая я отказахме, но те след 5 минути я донесоха. Вкусна беше и затова не ни се разправяше да я връщаме. Оказа се , че сушите в монюто още го няма , защото нямали суши майстор - защо тогава подяволите имат в менюто суши не се знае. Най-интересната им салата с лимец и авокадо се оказа свършила и така. Абе не си тръгнахме кой знае колко доволни. Но пък това, което бяхме поръчали беше вкусно.
При второто посещение бяхме настроени за горещ шоколад и торта. Голямо разочарование - не може при 4-5лв за гореща напитка, да сервираш такава от пакетчета. Толкова ли е трудно да купят буркан Нутела и прясно мляко и да правят истински горещ шоколад. Тортичките иначе и двете бяха на ниво.

# 356
Някой има ли информация за строителна фирма, която би се съгласила да вдигне етаж на къща и покрив отгоре? Че сега нали всички строят кооперации и май на никой не му се занимава с дребни неща?

# 357
От спирката срещу 3-та поликлиника с какъв автобус мога да стигна до Лайф Хоспитал или поне близо до него?

# 358
  • Бургас
Би трябвало с номер 11 да стигнеш в Изгрев.Ако правилно съм гледала схемата спира срещу Лайф Хоспитал-на околовръсното.

# 359
Благодаря! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт