Къде в Бургас? (52)

• 85 772
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, забелязали ли сте някъде по магазините за бижута да продават такива с коледни елементи. Примерно нещо такова , или само от тези дълги гердани с коледна тематика, или само обеци.

# 406
Фирма за интериорни врати да ми препоръчате с добро съотношение качество-цена?
                                     Дизайн Шопов  офиса им е на ул. Гладстон

# 407
Фирма за интериорни врати да ми препоръчате с добро съотношение качество-цена?

Дизайн Шопов,  офиса им е на ул. Гладстон

# 408
  • Бургас
И аз мисля че Дизайн Шопов са най-добрите. Правиха ни дограмата преди 11 години - не е мръднала. Перфекционисти са!!!

# 409
Предложете къде да празнуват рожден ден едно  момиче на 13 г.   С три приятелки ? Засега варианта е кино , но няма хубави филми. Не искат на пицария , тези Ескейп Рум скъпи ли са и заслужават ли си ?

# 410
Момичета, забелязали ли сте някъде по магазините за бижута да продават такива с коледни елементи. Примерно нещо такова , или само от тези дълги гердани с коледна тематика, или само обеци.
Да, в H&M Simple Smile))

# 411
Благодарско!

# 412
  • Бургас
Предложете къде да празнуват рожден ден едно  момиче на 13 г.   С три приятелки ? Засега варианта е кино , но няма хубави филми. Не искат на пицария , тези Ескейп Рум скъпи ли са и заслужават ли си ?

Пижамено парти у рожденничката. Да си бъбрят и да си се кискат цяла вечер Wink

# 413
  • Burgas
Моля,кажете ми магазин в центъра за  хубави дамски кожени ръкавици.

# 414
  • у нас
Моля,кажете ми магазин в центъра за  хубави дамски кожени ръкавици.
Art 93

# 415
  • БУРГАС
Някой,да е купувал хубаво кисело зеле ,да сподели...ако е около Изгрев ще е чудно.

# 416
Момичета, търся си ежедневна чанта, но да не е торба, а с отделения, някое друго джобче също. Да сте срещали в някой магазин?
Има магазин в уличката на кафе малибу, българските чанти са с отделения, виж дали ще ти допадне нещо

# 417
Момичета, търся си ежедневна чанта, но да не е торба, а с отделения, някое друго джобче също. Да сте срещали в някой магазин?
Има магазин в уличката на кафе малибу, българските чанти са с отделения, виж дали ще ти допадне нещо

Сърдечно благодаря! Ще го потърся.

# 418
Джъмбо работи ли днес 24.12?

# 419
  • у нас
Джъмбо работи ли днес 24.12?

Вяроятно, но е с намалено раб.време.

Общи условия

Активация на акаунт