Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 10 тема

• 130 593
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Няколко момичета се оплакаха от оригиналността на Мон Герлен от Енцо и Парфимо... или само от единия от двата сайта, не съм сигурна. До днес включително има 20% отстъпка в Дъглас и Бюти зон, което му приближава цената до тази в сайтовете, но поне ще е гарантирано оригинален.

# 691
  • Варна
До днес включително има 20% отстъпка в Дъглас и Бюти зон, което му приближава цената до тази в сайтовете, но поне ще е гарантирано оригинален.

Тези 20% са само за притежатели на карти лоялност. Confused
/Как се получават тези карти?/

# 692
  • София
При покупка. Може и да не е за голяма сума, на мен ми я издадоха като си купувах балсам за устни Еос за 11 лева Simple Smile

# 693
  • Варна
При покупка. Може и да не е за голяма сума, на мен ми я издадоха като си купувах балсам за устни Еос за 11 лева Simple Smile
Ясно. Мерси!

# 694
  • София
Не съм сигурна, че е задължително да си купувате нещо, за да Ви издадат карта. Бях с приятелка, която си купи козметика и на касата се засуети, че е забравила картата. Касиерката предложи да издадат нова. Предложи карта и за мен, а аз не купувах нищо.

# 695
До сряда има безплатна доставка в енцо за поръчка над 100 лв.

# 696
Поръчах два парфюма уж нормални от Ензо не са тестери.А дали са ментак  парфюмите там.Rolling Eyes

# 697
Досега поне 10тина парфюма съм вземала от ензо, не мисля, че са били менте. Някой пита за Мон Герлен - преди няколко месеца купувах такъв, дойде си с валидни кодове, от вътрешната страна имаше такъв, който се регистрира в сайта на Герлен.
Почти всеки път с парфюмите поръчвам и по някоя дребна козметика, единствения път, когато не съм била доволна, беше като ми пратиха поизсъхнала спирала. Не знам от неправилно съхранение ли какво, не ми се занимаваше да се разправям.

# 698
 В Parfimo Coco Mademoiselle Intense 50 мл е на много добра цена

# 699
А енцо са си удължили безплатната доставка до неделя.

# 700
Днес получих първата си поръчка от Ензо, .... ами доволна съм. Определено надхвърли очакванията ми. Поръчах парфюм с намалена цена заради "леко измачкана опаковка" и съвсем не очаквах да видя абсолютно изрядна опаковка с целофан непокътнат и всички кодове. Даже и две парфюмни мострички като бонус ..

# 701
  • СОФИЯ
И на мен ми пристигна поръчката.
Histoires De Parfums 1969, Burberry My Burberry Black, Juliette Has a Gun Mad Madame, Mercedes-Benz For Men Cologne,
Paco Rabanne Black XS, Sospiro Erba Pura .

Максимално доволна! Heartpulse

Сега виждам, че в Parfimo една моя голяма любов Gucci Bloom Acqua di Fiori 100ml е с цена 138.80лв..
 В Енцо 50мл се продават на 156лв, 100мл. няма.
В Сефора 50мл са с цена 157лв. а стотицата е 209лв.
А в сайта на Гучи 100мл се продава за 107 евро.
Как мислите, Парфимо как е постигнал тази цена и човек може ли да се довери, че продукта ще е читав?
Никога не съм пазарувала от там.

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 15:19 от shushi7777

# 702
И двата парфюма от ензо които поръчах си бяха ментета .Супер нетрайни и нищо общо с миризмата.Жалко Sad

# 703
  • СОФИЯ
И двата парфюма от ензо които поръчах си бяха ментета .Супер нетрайни и нищо общо с миризмата.Жалко Sad

Много странно.
Имала съм само един проблем с парфюм и то не защото беше менте, а защото беше тестер с изтекъл срок предполагам, защото мириса беше малко по различен, Върнах го без проблем.

# 704
Възползвах се и аз от безплатната доставка и поръчах на децата два парфюма. Много подаръци-мостри този път  Shocked Също така поръчах и аз няколко мостри на мъжки парфюми и от вчера насам съм залепнала за един от ароматите като котка на валериан! Край, ще го купувам за себе си, нищо че го тествах за сина Grinning За пръв път ще нося мъжки парфюм май, но то сега не е необичайно, вече се размиват границите дамски/мъжки, като чета и в парфюмната тема. За Bentley Infinite Intense иде реч, само 55 лева, че и с безплатна доставка.

Общи условия

Активация на акаунт