Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 10 тема

• 130 593
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Когато се отправят подозрения/обвинения за това, че е получено "менте", би било хубаво човек да се обоснове по някакъв по-конкретен и сериозен начин с аргументи, а не да се пише просто "получих менте..супер нетрайно... и тн/.

# 706
Възползвах се и аз от безплатната доставка и поръчах на децата два парфюма. Много подаръци-мостри този път  Shocked Също така поръчах и аз няколко мостри на мъжки парфюми и от вчера насам съм залепнала за един от ароматите като котка на валериан! Край, ще го купувам за себе си, нищо че го тествах за сина Grinning За пръв път ще нося мъжки парфюм май, но то сега не е необичайно, вече се размиват границите дамски/мъжки, като чета и в парфюмната тема. За Bentley Infinite Intense иде реч, само 55 лева, че и с безплатна доставка.

Заинтригува ме с това Бентли, проверих и в Парфимо - има тестер 100 мл и е 46 лв., с капачка е. Щом е за теб, едва ли ще те притеснява. Моля те, опиши  го с няколко думи, че и на мен ми "пусна мухата".  bouquet

# 707
  • Пловдив
Ако само това е критерий, то аз имам 2 ментета от Бюти Зона. И двете нетрайни върху моята кожа. Gucci bloom и Dolce на Долче и Габана. С Gucci bomboo аз мириша и пушек се вдига, сестра ми хич. Най-яко е с L' eau D' issey на Issey Miyake. При това EDT. Няма такава трайност дори след къпане. Пишете ги тези две ментета, защото така никаква информация не ни съобщавате. Това с безплатната доставка трябва да е завинаги. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 708
Ако само това е критерий, то аз имам 2 ментета от Бюти Зона. И двете нетрайни върху моята кожа. Gucci bloom и Dolce на Долче и Габана. С Gucci bomboo аз мириша и пушек се вдига, сестра ми хич. Най-яко е с L' eau D' issey на Issey Miyake. При това EDT. Няма такава трайност дори след къпане. Пишете ги тези две ментета, защото така никаква информация не ни съобщавате. Това с безплатната доставка трябва да е завинаги. Stuck Out Tongue Winking Eye

За поръчки над 50 лв., не 100 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 709
Възползвах се и аз от безплатната доставка и поръчах на децата два парфюма. Много подаръци-мостри този път  Shocked Също така поръчах и аз няколко мостри на мъжки парфюми и от вчера насам съм залепнала за един от ароматите като котка на валериан! Край, ще го купувам за себе си, нищо че го тествах за сина Grinning За пръв път ще нося мъжки парфюм май, но то сега не е необичайно, вече се размиват границите дамски/мъжки, като чета и в парфюмната тема. За Bentley Infinite Intense иде реч, само 55 лева, че и с безплатна доставка.

Заинтригува ме с това Бентли, проверих и в Парфимо - има тестер 100 мл и е 46 лв., с капачка е. Щом е за теб, едва ли ще те притеснява. Моля те, опиши  го с няколко думи, че и на мен ми "пусна мухата".  bouquet
Не ме бива с описанията. Пирамидата можеш да му видиш тук: https://www.fragrantica.com/perfume/Bentley/Infinite-Intense-29805.html
На мен ми харесва как ме кара да се чувствам - спокойна, уверена, силна. Това ще ми е парфюмът за релакс, разходки, спорт, така го усещам.

# 710

Не ме бива с описанията. Пирамидата можеш да му видиш тук: https://www.fragrantica.com/perfume/Bentley/Infinite-Intense-29805.html
На мен ми харесва как ме кара да се чувствам - спокойна, уверена, силна. Това ще ми е парфюмът за релакс, разходки, спорт, така го усещам.

Изчетох мненията в 2-те фрагрантики, благодаря и за твоето! Ще потърся някъде за проба.  Peace

# 711
  • София
Много ми е странно, някой като напише че понеже парфюмът е нетраен, то обезателно е менте Smiley Има парфюми, които просто са си такива. Сега, ако сравнявате паралелно примерно парфюм от Сефора, с парфюм от сайт, и този от сайта трае 30 мин, пък другият 8 часа, да тогава може да се говори за менте. Но нетрайността сама по себе си не значи, че даден парфюм не е оригинален. Преди месец си взех поредната бутилка от розовия  Шанел Шанс на Шанз-Елизе, който на моята кожа трае 2-3 часа, обаче пък го обожавам и няма лято, през което да не го нося. Сигурно и той е менте Smiley

# 712
Е, не много хора са добре информирани и често намират за критерий за оригиналност трайността на един парфюм. А има толкова комплексни фактори, че не е истина. При мен един и същ парфюм при различно време от годината, че и от деня, ухае различно и с различна продължителност, че понякога се изумявам, когато дълго не съм използвала даден парфюм. Сякаш нов парфюм откривам. много зависи и от типа кожа, наистина. Установих го с паралелно тестване на един и същ парфюм на моята и на половинът на кожата. При него се задържа целия ден, че и вечерта отблизо го усещах. При мен изфиряса за 3-4 часа. И, не, не е менте.

# 713
Когато се отправят подозрения/обвинения за това, че е получено "менте", би било хубаво човек да се обоснове по някакъв по-конкретен и сериозен начин с аргументи, а не да се пише просто "получих менте..супер нетрайно... и тн/.

Няма какво да се обосновавам.Трябваше да ки взема от Sephora ама като исках да мшна по на тънко ето ! Хахаха все тая ще ги подаря.

# 714
  • Пловдив
Не ни интересува какво ще ги правиш ментетата. Пиши кои са. Пък си купувай пак откъдето искаш.

# 715
Качеството зависи от вложения фрагранс. Или от съставките. При Рефан също някои са несполучливи. Други са по добри от оригинала.
Освен недоволните, смятам и доволните трябва да се аргументират.

# 716
  • София

Няма какво да се обосновавам.Трябваше да ки взема от Sephora ама като исках да мшна по на тънко ето ! Хахаха все тая ще ги подаря.
Кои са парфюмите?

# 717
  • София
Когато някой "има неблагоразумието" да сподели и се оплаче, че е получил поредните ментета от Енцо или Парфюмо и няколко /едни и същи/ от потребителките като го емнат за доказателства / сякаш е престъпник/.
И тази глупост "Кои са парфюмите" ми е любима  Simple Smile
Какво  значение има кои са точно "този път" получените парфюми-ментета - днес са едни, следващия път други!
А онлайн сайтове /като тези от темата/ за които трябва да се науча и боб да хвърлям - дали ще получа менте или оригинал, това не са стойностни и надеждни сайтове, поне не и за Бг онлайн пазаруването  Peace

# 718
  • София
Когато някой "има неблагоразумието" да сподели и се оплаче, че е получил поредните ментета от Енцо или Парфюмо и няколко /едни и същи/ от потребителките като го емнат за доказателства / сякаш е престъпник/.
И тази глупост "Кои са парфюмите" ми е любима  Simple Smile
Какво  значение има кои са точно "този път" получените парфюми-ментета - днес са едни, следващия път други!
А онлайн сайтове /като тези от темата/ за които трябва да се науча и боб да хвърлям - дали ще получа менте или оригинал, това не са стойностни и надеждни сайтове, поне не и за Бг онлайн пазаруването  Peace

Ами темата е за споделяне, както «неблагоразумните» /едни и същи/ много пъти повтаряха, така че е логично при недоволството да се посочат колкото може повече подробности - кои са парфюмите и защо точно се смятат за ментета. А за пазаруване онлайн /където и да е/ е като за мечките: който го е страх от тях, не ходи в гората Wink

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 22:45 от sympathy

# 719
  • София
Изключително не сериозно и не добро аргументирано репликиране  към поста ми ... за енти път  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт