Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 10 тема

• 131 362
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Изключително не сериозно и не добро аргументирано репликиране  към поста ми ... за енти път  Laughing
Ах, извинете, всяко противоположно мнение на Вашето, ще е, разбира се, не аргументирано. Нямам никакво желание за заяждане, чета тази тема, защото я смятам за полезна. А фактите при всяко изказано тук мнение са много ценни Peace

# 721
Е, хайде по-полека с драмите. Аз не пазарувам основно от тези 2 онлайн-магазина, а от съвсем друг, но ги смятам за надеждни.
Темата е за тях. Хората споделят всякакви мнения.
Като цяло смятам, че повечето жени са мега емоционални и честичко предобят нещата. Това не означава, че сайтовете продават фалшиви парфюми.
Има дами, които се тръшкат за всичко. И мъжа им да им замирише на пот или непознатпарфюм, те са готови на войни. Което не означава, че наистина имат повод.

# 722
  • София
Рядко пиша, точно защото не ми се четат небивалици от рода  на " Ах, извинете, всяко противоположно мнение на Вашето...."  Laughing
И то написани от някой, за когото това важи с пълна сила  Simple Smile

Всеки има право на мнение и си го изказва в пост. А то не е задължително пък да съвпада с това на потребител X,Y или Z. И когато то не съвпада, веднага да бъде репликиран с нападки въпросния потребител, "дръзнал да пише" и то нещо различно от общото клакьорстване Peace
Имам лично мнение което Изкавам, а Не налагам - в това е огромната разлика.
Пък дано този път четейки поста ми, разбрахте и какво пише в него  bouquet
Лека вечер!

# 723
Ама ние ви разбрахме. И от Елинор пазаруваме, когато има промоции. Ама вие се правите на "дръж ми шапката, дай ми чадъра".
Никога не подценявайте хората, дори и да ви изглеждат наивни.

# 724
  • София
Енцо ме загубиха тотално като клиент.
Миналата седмица  поръчах околоочен крем на Филорга за 86 лв , който преди няколко месеца струваше около 70 лв.
Преди малко ми излезе реклама на същия крем за 102 лв.Влязох да проверя и наистина за 3 дни цената е 16 лв нагоре ,ако плащам и доставка 6 лв., по евтино е да си го взема от кварталната аптека, там ползвам и отстъпка.
Прекалено много завишиха цените и вече не е изгоден сайт за пазаруване.

# 725
  • Пловдив
Онези, окаяните и измамените,  да прочетат мнението над моята публикация. Така се прави. Продукт, марка и всички аргументи за недоволството. Аз вече ще го имам предвид каго пазарувам. 10 поста глупости и инати. Напиши двете имена на ментетата и никой в нищо няма да те "обвинява". Темата е за получаване на информация, ако и ментетата всеки път да са различни. Не мога да повярвам, че на големи жени се налага да се обясняват елементарни неща. Хич не ми дреме откъде пазарувате. Щом пишете в темата, пишете ПО темата.

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 08:02 от dazel

# 726
Здравейте, не ми пука дали някой от тук работи в ензо или не ,дали чете или не.Споделих ви мнение за да знаете ,защото има заблудени хора.Не ми се обеснява ,като някое детенце!!!Реклами не правя!Просто казвам!Оттам нататъка всеки си решава какво да си купи.

# 727
  • Sofia
Като малки деца сте! Който е доволен - работи за сайтовете, който не е доволен - работи за конкуренцията. Joy
Толкова ли сложно като кажете че нещо е менте , да добавите - има разлики в надписите/шрифта или друго на кутията/
 бутилката, аромата е различен/слаб ?
Въпросите кои са парфюмите са свързани с това, че някои и оригинални са си нетрайни.
А колко ментета има  трайни Fearful

# 728
Поръчах LANCÔME La Vie Est Belle и хидратиращия крем на Клиник. Не съм ползвала и двата продукта. Но парфюма го тествах два пъти на хартиена лента. Цялата ми чанта миришеше. После го извадих на масата вкъщи и докато си пия кафето се наслаждавам на аромата. Ще направя същия тест и с този от ензо

# 729
Имам ментак на Ла ви е бел от онези, Баржело, подарък ми е (не съм фен на парфюмите на Ланком с изкл. на Трезор).

Мирише страхотно и е ужасно траен. Joy

# 730
  • СОФИЯ
Всички парфюми, които съм поръчала от Енцо, с изключение на един тестер , който върнах без проблем, са били оригинални. Защо твърдя това? Ми, много просто - имам винаги база за сравнение. Само преди няколко дни се сдобих с Histoires De Parfums 1969, Burberry My Burberry Black, Juliette Has a Gun Mad Madame, Mercedes-Benz For Men Cologne, Paco Rabanne Black XS, Sospiro Erba Pura .
Ако някой се е опарил би трябвало да сподели повече подробности, най малко името на продукта.
Не съм пазарувала от Парфимо и бих желала да си дадете мнението относно следното проучване, което направих за парфюм, който обожавам и обмислям покупка. Ще ви бъда много благодарна ако дадете вашето мнение.
Видях преди няколко дни, че в Parfimo Gucci Bloom Acqua di Fiori 100ml е с цена 138.80лв..
В Енцо 50мл се продават на 156лв, 100мл. няма.
В Сефора 50мл са с цена 157лв. а стотицата е 209лв.
А в сайта на Гучи 100мл се продава за 107 евро.
Какво мислите, Парфимо как е постигнал тази цена и човек може ли да се довери, че продукта ще е читав?

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 11:11 от shushi7777

# 731
Енцо ме загубиха тотално като клиент.
Миналата седмица  поръчах околоочен крем на Филорга за 86 лв , който преди няколко месеца струваше около 70 лв.
Преди малко ми излезе реклама на същия крем за 102 лв.Влязох да проверя и наистина за 3 дни цената е 16 лв нагоре ,ако плащам и доставка 6 лв., по евтино е да си го взема от кварталната аптека, там ползвам и отстъпка.
Прекалено много завишиха цените и вече не е изгоден сайт за пазаруване.

Абсолютно същото мисля и аз. Голямо надуване на цените, някои неща са по-изгодни в Ремедиум и Рибката и то от много отдавна. 

Онези, окаяните и измамените,  да прочетат мнението над моята публикация. Така се прави. Продукт, марка и всички аргументи за недоволството. Аз вече ще го имам предвид каго пазарувам. 10 поста глупости и инати. Напиши двете имена на ментетата и никой в нищо няма да те "обвинява". Темата е за получаване на информация, ако и ментетата всеки път да са различни. Не мога да повярвам, че на големи жени се налага да се обясняват елементарни неща. Хич не ми дреме откъде пазарувате. Щом пишете в темата, пишете ПО темата.

Точно така, благодаря, че ме изпреварихте и го написахте.
Който се съмнява, че въпросните сайтове продават ментета, да спре да си купува от там. Толкова е просто. Или да върне въпросните ментета. Енцо връщане не отказва. И драмата свършва тук.
А молбите ни да казвате кои са ментетата не са с цел разследване, а за да знаем кои парфюми са съмнителни и да не ги поръчваме. Малко солидарност, която не коства кой знае колко усилия.

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 11:21 от Анонимен

# 732
  • До сърцето...
Всички парфюми, които съм поръчала от Енцо, с изключение на един тестер , който върнах без проблем, ....

Видях преди няколко дни, че в Parfimo Gucci Bloom Acqua di Fiori 100ml е с цена 138.80лв..

Аз лично не ти препоръчвам, не защото имам съмнения, че сайта продава само ментета, а защото, в случай на несъвпадение на очаквано и реалност, няма да можеш да приложиш болтнатото от цитата. А сумата хич не е малка за да рискуваш. Това е само мое, лично мнение.

# 733
Леле, какви неща са се изписали само! Отдавна не бях влизала в темата, но днес получих поръчка- четка и козметика.
Не знам къде е проблема. Който не е доволен не поръчва и това е.  Аз често правя поръчки от Парфимо, а Ензо тотално съм го зачеркнала поради очевадни причини Sweat Smile
Засега съм много доволна, често правят отстъпки, пък още повече, че няма никакви ментаци Rolling Eyes

# 734
  • София
Когато някой "има неблагоразумието" да сподели и се оплаче, че е получил поредните ментета от Енцо или Парфюмо и няколко /едни и същи/ от потребителките като го емнат за доказателства / сякаш е престъпник/.
И тази глупост "Кои са парфюмите" ми е любима  Simple Smile
Какво  значение има кои са точно "този път" получените парфюми-ментета - днес са едни, следващия път други!
А онлайн сайтове /като тези от темата/ за които трябва да се науча и боб да хвърлям - дали ще получа менте или оригинал, това не са стойностни и надеждни сайтове, поне не и за Бг онлайн пазаруването  Peace

Е защо въобще се пише в темата, ако не се дава никаква информация? Получих нещо което не става, ама няма да ви кажа какво, щото съм много важна. Безмислено включване, също като вашето.
Аз потърсих някаква информация, понеже това е идеята на форума.Wink

Общи условия

Активация на акаунт