Звездни компромати - 338 част

• 133 403
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Тъкмо влизах да видя дали сте обсъдили роклите. И на мен не ми хареса нашата Радева.

# 256
  • Вестерос
На тази снимка вече много личи пълната липса на класа и стил у наша Деса.
Като селска тетка е до Мелания. Много зле, много, много зле. Не знае как да застане и да позира дори за снимка,  а пък и ПР била?!
Отвратително излъчване има. Стиснала устни и брадичка, с някакво кисело изражение.....Confused

Ако не си дава ръцете толкова напред, а да са по встрани ще е много по-добра стойката. Роклята идва някак си дълга ...

# 257
Аууу, точно като сравнение на снимките на рокли от китайски сайтове . В сайта и на живо. Ужас, много кофти снимка на нашата президентша.Anguished
Джоли като жена много ми харесва, но кото актриса изобщо не.

# 258
Искам да питам за чорапогащите. На Деси краката лъскат ужасно, но на Мелания са ок. Според вас Малания носи ли чорапи/чорапогащи или е боса?

# 259
Според мен проблемът е в дължината на ръкавите. Представете си Мелания със същата рокля, с която е облечена и с подобни ръкави.

# 260
  • Вестерос
За мен Мелания е боса.

# 261
  • Tам през Атлантическия океан
На тази снимка вече много личи пълната липса на класа и стил у наша Деса.
Като селска тетка е до Мелания. Много зле, много, много зле. Не знае как да застане и да позира дори за снимка,  а пък и ПР била?!
Отвратително излъчване има. Стиснала устни и брадичка, с някакво кисело изражение.....Confused

Нормално излъчване Wink разликата е в усмивката )
а и нашата просто  не умее  да позира като Мелания , все пак тя е бивш модел Wink това не е за пренебрегване Wink

# 262
Мелания може и да позва "чорапи в спрей" или т.н. фон дьо тен за тяло.

Некоректно е да се сравняват Мелания и Радева. Макар и връстнички, Мелания с години е полагала грижи за външния си вид при най-добрите специалисти лекари, стилисти и други.

# 263
  • До сърцето...
...  Най-неприятна ми беше в "Туристът"     Simple Smile  

Аз съм на същото мнение. Не че иначе е кой знае каква актриса, но в "Туристът" беше ама много неубедителна, да не кажа - чак смешна.

# 264
  • Rock & Roll feeling ...
Замислих се коя бих искала да видя в ролята на Лара ... Може би Еванджелин Лили. Няма сексапила на Джоли,но има чар и в "Лост" й отиваше да е потна и прашна.

# 265
Роклята е на Макс Мара ,въобще не ми харесва,но защо си въобразявате ,Радева тропва с крак и казва това обличам и точка,та казваш,че има много да учи.И ти ли си експерт по протокола....тцтц.Много експерт,много нещо😁

# 266
Харесвам Анджелина заедно с Бандерас в Първороден грях, много и пасва ролята. Както и в Подмяната, в ролята на майка.
Анджелина ми харесва също в Girl, interrupted, за който спечели оскар за поддържаща роля.
А и в Gia.
Еднотипна актриса е, но не бих я нарекла некадърна и бездарна. Особено в сравнение с днешните старлетки от типа на Амбър.

# 267
Роклята е на Макс Мара ,въобще не ми харесва,но защо си въобразявате ,Радева тропва с крак и казва това обличам и точка,та казваш,че има много да учи.И ти ли си експерт по протокола....тцтц.Много експерт,много нещо😁

Нещо, към мен ли...?
Ай, глей си клюките и не се занимавай с мен! Ясно!

# 268
  • Вестерос
Е чак пък такава реакция...

# 269
Е чак пък такава реакция...
Да!Такава!

Общи условия

Активация на акаунт