Звездни компромати - 338 част

• 133 385
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Е пък добре си е генералшата ни. Я в сравнение с предишните ни дЗверове, си е направо цвете. А до Мелания не са много жените които ще изглеждат добре, а и Деса едва ли има думата кое кога да облече. Предполгам грижещите се за нея са я скопосали така. Все пак както се каза и по-напред тя не е манекенка.....

# 271
  • Бургас
Джоли и на мен ми хареса във филма с Бандерас.
Радева просто може да не е излязла добре на снимката.Наистина сякаш е уморена.

# 272
Ужасна снимка, а наистина смятам, че Радева е хубава жена. Какво е това расо, с което се е облякла? Стойката на краката, ръцете, изражението на лицето, грим, прическа, дрехи - всичко е кошмарно зле. И аз не съм манекенка, но след 10 грозни снимки, ще взема да поработя над усмивката си, най-малкото.
 А тя позира, както са го правили прабабите ни - със сериозно изражение и мирнооо!
Иначе Радев блести до Тръмп 😎😎😎!

# 273
  • Once there was a Hushpuppy...
На тази снимка вече много личи пълната липса на класа и стил у наша Деса.
Като селска тетка е до Мелания. Много зле, много, много зле. Не знае как да застане и да позира дори за снимка,  а пък и ПР била?!
Отвратително излъчване има. Стиснала устни и брадичка, с някакво кисело изражение.....Confused

Най-кофтито е, че са с рокли с еднаква дължина и цвят, сходни уж прически и фигури и нашата е като менте на Мелания Laughing Много ми е грубовата и мъжкаранеста Радева и не мога да я харесам.

Много големи тия ръце и рамена, пфууу, гигантска работа. Няма ли да й сложат нещо, с което да не се подчертават Thinking
Много зле, отново. Тъкмо дръпне две-три крачи и изведнъж се сгромолясва...

# 274
Ужасна снимка, а наистина смятам, че Радева е хубава жена. Какво е това расо, с което се е облякла? Стойката на краката, ръцете, изражението на лицето, грим, прическа, дрехи - всичко е кошмарно зле. И аз не съм манекенка, но след 10 грозни снимки, ще взема да поработя над усмивката си, най-малкото.
 А тя позира, както са го правили прабабите ни - със сериозно изражение и мирнооо!
Радев да взима Мелания 🙃

# 275
  • На топло
На тази снимка вече много личи пълната липса на класа и стил у наша Деса.

Ти поне си модел на класа и стил. 🙄
Като цяло "Туристът" беше замислен като леко и красиво филмче. Венеция, романтика...Обаче липсата на химия между дървото Деп и кака Анджелина го провали. Опитаха се и роман да им измислят, за да засилят интереса, ама тц.
Семейство Тръмп едни нахилени, сигурно са пушили нещо 😂 Радеви седят като попарени 🤣

# 276
Радева може би не е фотогенична.Много хора на живо са много хубави на снимка са зле😁
А има и обратния вариант

Майка ми на снимки изглежда много зле,все се шегува,че сякаш е яла бой преди да я снимат😁
На всички снимки изглежда отчаяна и не обича да се снима

# 277
Знае ли се предварително кой какво ще облича по тези срещи или просто Радева има отвратителния късмет да й уцелят сходна визия с Мелания? Много глупаво се е получило, малко са жените, които биха спечелили от подобно буквално сравнение.

# 278
Не е толкова лоша роклята, но ръкавите правят ръцете й обемни, което се отразява на целия силует.
А тя има слаби ръце, без ръкави щеше да е много по-добре.

# 279
На мен на снимката, госпожа Радева ми прилича на Катето Евро.

# 280
  • София
на мен излъчването и стойката на Радева ми казват "фнимавай, че ще ти забърша един задвратник, бай дъ уей".
роклята може да е каквато и да е, но винаги сякаш ѝ липсва сОпата, сори.

# 281
  • Tам през Атлантическия океан

А бе нормална си е жената , сравнете я с други първи дами  не с Мелания бивш модел , жената 'трофей'   (някъде така я бяха определили  Wink

На времето много харесвах жената на Горбачов и стила и.
Не бе като модел , не бе млада , спомням си че навсякъде правеше впечатление със стил и обноски.

# 282
Харесвам Анджелина заедно с Бандерас в Първороден грях, много и пасва ролята. Както и в Подмяната, в ролята на майка.
Анджелина ми харесва също в Girl, interrupted, за който спечели оскар за поддържаща роля.
А и в Gia.
Еднотипна актриса е, но не бих я нарекла некадърна и бездарна. Особено в сравнение с днешните старлетки от типа на Амбър.
В "Крадец на животи" също е супер.

# 283
Радева има голям потенциал, аз ѝ харесвам много фигурата и ме е яд, че прилича на баба Илийца, миг преди да се хвърли на борба с кола.

# 284
Харесвам Анджелина заедно с Бандерас в Първороден грях, много и пасва ролята. Както и в Подмяната, в ролята на майка.
Анджелина ми харесва също в Girl, interrupted, за който спечели оскар за поддържаща роля.
А и в Gia.
Еднотипна актриса е, но не бих я нарекла некадърна и бездарна. Особено в сравнение с днешните старлетки от типа на Амбър.
Абсолютно! Бих добавила и Неуловим, Агент Солт,Лара Крофт като добри роли в кариерата й, макар и еднотипни. Комедията с Пит, от която тръгна тяхната връзка също е приятна за гледане. Сега се сещам и за един трилър, в който участваше и ми направи също добро впечатление -  Крадец на животи (според Гугъл) . Нито е бездарна, нито незаслужено си има успехите. А в най-добрите си години ( според мен ) е най-красивата и магнетична жена, която съм виждала на екран. Сега също може да извлече максимума от визията си, съдейки по последната й изява на червения килим.

Общи условия

Активация на акаунт